YTPara Counter Strike 1.6 Server

Cs Swsine Gelirmisiniz

• Geliriz Tabi

Oy: 1 100,0%
  • Gereksiz Olmuş Arada Sırada Uğrarım

Oy: 0 0,0%
  • Cs Sevmem Oynamıyorum

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1
bu kadar csci burdaykende bir soru sorayım eski 17 inç monitörle oynuyodum vede baya iyi oynardım ama şimdi 21.5 inç led monitör aldım 1 aydır csden sogudum :) ya ayarlarda yada ben bir türlü büyük ekrana alısamadım 21.5 inç monitör kullananlar hangi çözünürlükte oynuyor acaba?

malesef o kadar büyük ekran yok :D bilen varsa cevaplayabilir

bu kadar csci burdaykende bir soru sorayım eski 17 inç monitörle oynuyodum vede baya iyi oynardım ama şimdi 21.5 inç led monitör aldım 1 aydır csden sogudum :) ya ayarlarda yada ben bir türlü büyük ekrana alısamadım 21.5 inç monitör kullananlar hangi çözünürlükte oynuyor acaba?

küçük ekran oyna kardeşim csyi küçült yani

[MENTION=4246]HITNRUN[/MENTION] [MENTION=2610]qDuW[/MENTION]
Büyük ekranla oynayanlar için. Burdan aşağıdaki seçeneği seçiyoruz ve daha sonra çözünürlüğünüzü 1280x720 mi 1920x1080 mi artık kaç istiyorsanız yapabilirsiniz.

6PZFw.png

Ekstra olarak konsola bunlarıda yazmayı unutmayın.
Kod:
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_rate 9999.9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1
net_graph 3

Büyük ekranla oynayanlar için. Burdan aşağıdaki seçeneği seçiyoruz ve daha sonra çözünürlüğünüzü 1280x720 mi 1920x1080 mi artık kaç istiyorsanız yapabilirsiniz.

6PZFw.png

Kod:
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_rate 9999.9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1
net_graph 3

aşağıdaki yazan komutları herkez yazsın kasmasını engeller

Arkadaşlar bende gelecegim. Eskiden 6,7 adet serverim vardı fakat 3 yıldır csye elimi sürmedim. sayenizde tekrardan başlayacagım. Ytpara tarzı bir takım mı kursak?

@HITNRUN @qDuW

6PZFw.png

Kod:
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_rate 9999.9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1
net_graph 3
Allah razı olsun :) Peki bu kodları 1 kere yazsak yeterlimi yoksa her defasında yazıcakmıyız ?

Arkadaşlar bende gelecegim. Eskiden 6,7 adet serverim vardı fakat 3 yıldır csye elimi sürmedim. sayenizde tekrardan başlayacagım. Ytpara tarzı bir takım mı kursak?

herşeyi düşündüm hocam inşallah server açılınca konuyu açıcam her şey yazıcak orda

herşeyi düşündüm hocam inşallah server açılınca konuyu açıcam her şey yazıcak orda

Bende yeni kurdum bayadır girmiyordum da. Şöyle bu kodları falan nereye yazıyoruz her şeyi yazarsan sevinirim ya. :) Valla unuttuk ayarları falan.

gl_sTab 1 gibi kodlar kalmş aklımda haha :D

6PZFw.png

Kod:
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_rate 9999.9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1
net_graph 3
bir sıkıntıda mouse hocam sens 3 oynarım normalde eski monitörde bu monitörde hiç bir ayar tutturamıyorum büyüklükten dolayı sanırım hiç bir şey anlamadım

sensivity bende 3'de şuan iyi bende

eski monitör varken bendede iyiydide :D bu monitörü aldım ne görüntü ayarı nede mouse yedi bitirdi beni

---------- Mesaj saat 00:06:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:03:15 civarında gönderildi. ----------

sensivity bende 3'de şuan iyi bende

ve ek olarakta fps_max 101 yazmama ragmen max fps 60 alıyorum sebep ne olabilir?

eski monitör varken bendede iyiydide :D bu monitörü aldım ne görüntü ayarı nede mouse yedi bitirdi beni

---------- Mesaj saat 00:06:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:03:15 civarında gönderildi. ----------

ve ek olarakta fps_max 101 yazmama ragmen max fps 60 alıyorum sebep ne olabilir?

internet hızından kaynaklanıyodur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri