Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kadar csci burdaykende bir soru sorayım eski 17 inç monitörle oynuyodum vede baya iyi oynardım ama şimdi 21.5 inç led monitör aldım 1 aydır csden sogudumya ayarlarda yada ben bir türlü büyük ekrana alısamadım 21.5 inç monitör kullananlar hangi çözünürlükte oynuyor acaba?
malesef o kadar büyük ekran yokbilen varsa cevaplayabilir
bu kadar csci burdaykende bir soru sorayım eski 17 inç monitörle oynuyodum vede baya iyi oynardım ama şimdi 21.5 inç led monitör aldım 1 aydır csden sogudumya ayarlarda yada ben bir türlü büyük ekrana alısamadım 21.5 inç monitör kullananlar hangi çözünürlükte oynuyor acaba?
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_rate 9999.9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1
net_graph 3
[MENTION=4246]HITNRUN[/MENTION] [MENTION=2610]qDuW[/MENTION]
Büyük ekranla oynayanlar için. Burdan aşağıdaki seçeneği seçiyoruz ve daha sonra çözünürlüğünüzü 1280x720 mi 1920x1080 mi artık kaç istiyorsanız yapabilirsiniz.
![]()
Ekstra olarak konsola bunlarıda yazmayı unutmayın.
Kod:fps_max 101 fps_modem 101 rate 25000 cl_rate 9999.9999 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 cl_showfps 1 net_graph 3
Allah razı olsun@HITNRUN @qDuW
Büyük ekranla oynayanlar için. Burdan aşağıdaki seçeneği seçiyoruz ve daha sonra çözünürlüğünüzü 1280x720 mi 1920x1080 mi artık kaç istiyorsanız yapabilirsiniz.
![]()
Kod:fps_max 101 fps_modem 101 rate 25000 cl_rate 9999.9999 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 cl_showfps 1 net_graph 3
Arkadaşlar bende gelecegim. Eskiden 6,7 adet serverim vardı fakat 3 yıldır csye elimi sürmedim. sayenizde tekrardan başlayacagım. Ytpara tarzı bir takım mı kursak?
herşeyi düşündüm hocam inşallah server açılınca konuyu açıcam her şey yazıcak orda
Bende yeni kurdum bayadır girmiyordum da. Şöyle bu kodları falan nereye yazıyoruz her şeyi yazarsan sevinirim ya.Valla unuttuk ayarları falan.
gl_sTab 1 gibi kodlar kalmş aklımda haha![]()
" tuşuna bas console açılcak oraya yaz
Arada sırada girer oynarım ip adresi nedir![]()
bir sıkıntıda mouse hocam sens 3 oynarım normalde eski monitörde bu monitörde hiç bir ayar tutturamıyorum büyüklükten dolayı sanırım hiç bir şey anlamadım[MENTION=4246]HITNRUN[/MENTION] [MENTION=2610]qDuW[/MENTION]
![]()
bir sıkıntıda mouse hocam sens 3 oynarım normalde eski monitörde bu monitörde hiç bir ayar tutturamıyorum büyüklükten dolayı sanırım hiç bir şey anlamadım
sensivity bende 3'de şuan iyi bende
sensivity bende 3'de şuan iyi bende
eski monitör varken bendede iyiydidebu monitörü aldım ne görüntü ayarı nede mouse yedi bitirdi beni
---------- Mesaj saat 00:06:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:03:15 civarında gönderildi. ----------
ve ek olarakta fps_max 101 yazmama ragmen max fps 60 alıyorum sebep ne olabilir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.