geliyom kanka5v5 kendi aramız da maç svsinde oynuyacağız. 7 kişi lazım beyler gelicekler alıntı yaparsa iyi olur
---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------
sv bu beyler hadi 5v5 maç atıcağız ??
194.105.153.114:27015
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geliyom kanka5v5 kendi aramız da maç svsinde oynuyacağız. 7 kişi lazım beyler gelicekler alıntı yaparsa iyi olur
5v5 kendi aramız da maç svsinde oynuyacağız. 7 kişi lazım beyler gelicekler alıntı yaparsa iyi olur
bende gelirim de çok iyi oynayamıyorum bunu
beyler yanlış svye mi girdiniz naptınız. sv bu 194.105.153.114:270153
boş hocam sv
Arkadaşlarımı vuruyorum diye oyundan attı bombanın düştüğü yere kimin ayak basacağını nerden biliyim ben![]()
beyler bu ip nasıl giricez varsa bilen anlatsın burakla gelicez
Beyler bugün cs go aldım oyuna giriyorum 20 dk oynuyorum sonra pc kapanıyor neden kapanıyor bilgisi olan var mı veya benim gibi kapanan var mı bi çözüm bulabildiniz mi ?
Driverları kontrol et ekran kartının falan güncelle bende de oluyordu fps,ping falan kaçta onada bak 50'nin aşağısındaysa ondan da olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.