Merhabalar, bir arkadaşıma davetiye göndereceğim fakat numara havuzuna nasıl ''Davetiye Gönder'' olarak nickli çıkabilir.Havuza düşmeden davet gönderilmiyor sanırım.Kendiside bende numara havuzuna nasıl üyeliğini oraya düşürebileceğimizi bilmiyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de bilemedim, bekliyorum.
Davetiye havuzuna mesaj yazma problemi düzeltildi.
Ayrıca arkadaşınızın davetiye havuzuna mesaj yazmasına gerek yok. Arkadaşınızın profil sayfasının sağ tarafında bulunan "Kullanıcıyı Onayla" menüsünden arkadaşınıza kefil olabilirsiniz. Eğer davetiye hakkınız yoksa menü görünmez![]()
Hocam 200den fazla mesajım vardı forumda ama davetiye hakkı gelmedi bana 5 yıldır forumdaym nasıl davetiye hakkı alacağim acaba
admin davetiye istiyoruz isyan çıkarırım forumda bak[MENTION=11620]era[/MENTION]
Ta ne zamandır forumdayım ne havuza yazıp davetiye isteyebiliyorum ne de herhangi bir hak verilmedi. Bu işlerle uğraşıyorum. Foruma faydalı olabilirim. Bende bir davetiye hakkı rica etsem sizlerden. ?
Teşekkürler.
Ek davetiye hakkı tanımlayabilirmisin [MENTION=11620]era[/MENTION] teşekkürler
Size de ben kefil oldum. Hoşgeldiniz.
Tanımladım. Rica ederim.
Davetiye hakkı verdim. Sistem kendi algoritmasına göre davetiye hakkı dağıtıyordu.
Mesaj sayısı fazla, üyelik tarihi eski olup davetiyesi olmayan arkadaşlar pm veya konu altında yazarsalar ek davetiye hakkı tanımlayabilirim.
Davet ettiğiniz her kullanıcıdan siz sorumlusunuz.
Sayın adminim [MENTION=11620]era[/MENTION] banada ek davetiye hakkı tanımlayabilir misiniz? Teşekkürler.
Hocam hoşbuldum. Çok teşekkürler saolun.Hayırlı olsun diyelim.
İkinci mesajı yazan bendim, benden sonra gelenler önüme geçtisatış konusu açacağımdan değil, pm ve bazı yardım konularına cevap yazamıyoruz sıkıntı o sadece.
çok naziksiniz teşekkürler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.