Ytpara Davetiye Hakkında

Dedim 1 kişiye kefil olayım havuzdakilerin hiçbiri mesaj bile yazmamış foruma ama hepsi isyanda :) sote de bekliyorum bakalım 1 kişi buluruz illa
Şartlar: en az 2018 üyesi ve en az 100 mesaj atılmış olması

Ben onaysızlar kullanıcılara kefil olurken yazdıkları mesajlara aktiflik durumlarına ve üyelik tarihine bakarak kefil oluyorum. Sizin üyelik tarihiniz eski ama mesajınız yok nasıl biri olduğunuzu anlamadığım için kefil olmadım :(

Risk alıyorum şu an bunu yazarak ama ben bayağı eskiyim aslında. nickim rhaegar, süresiz banlanınca bu hesabı açmıştım. Neden banlandığımı bile hatırlamıyorum, biraz ergenlik zamanlarıma denk gelmiş siyasetten ban yedim galiba :D O hesabın banını kaldırmak mümkün mü acaba.. imzanızda yazdığı gibi, "Herkes aynı halde kalmaz".

Ben hak ediyor muyum hocam bakar mısınız

2 Yıllık üyesiniz hocam onayladım.

Merhaba

Sizin içinde uygunsa davetiye rica edebilirmiyim

[MENTION=11620]era[/MENTION];

Benim için tabi uygundur. Davetiye hakkı tanımladım.

---------- Spam Engelliyici 15:48 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

Onaysız üyeler davetiye hakkı kazanmak için ortalama ne kadar mesaj sayısına ulaşması gerekiyor acaba.

---------- Spam Engelliyici 12:04 ---------- Önceki Mesaj 10:30 ----------

Üstteki mesajı editleyemediğim için tekrar yazmak zorunda kaldım. 24 Eylül 2013 tarihinden beri donanımhaber forum üyesiyim. Forum içi oyun satışlarından 40'a yakın sorunsuz referansım vardır. Acaba bu şartlar üyeliğimin onaylanması için yeterli olur mu? Teşekkürler şimdiden.

Çok fazla mesajı olan kullanıcının hesabı onaylanacak diye bir şey yok. Ben onayladığım arkadaşların yazdığı mesajlara ve üslubuna bakıyorum. Size pm ile donanımhaber profil linkini atıyorum o linke pm atarsanız hesabınızı inceledikten sonra onaylarım.

Teşekkür ediyorum. İlerleye zamanlarda daha fazla kişiye yardımcı olabilmeyi umuyorum.

Ben teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 16:02 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Risk alıyorum şu an bunu yazarak ama ben bayağı eskiyim aslında. nickim rhaegar, süresiz banlanınca bu hesabı açmıştım. Neden banlandığımı bile hatırlamıyorum, biraz ergenlik zamanlarıma denk gelmiş siyasetten ban yedim galiba :D O hesabın banını kaldırmak mümkün mü acaba.. imzanızda yazdığı gibi, "Herkes aynı halde kalmaz".

Banınızı kaldırdım. Sizden tek ricam forumda siyasi konular konuşmayın.

Çok fazla mesajı olan kullanıcının hesabı onaylanacak diye bir şey yok. Ben onayladığım arkadaşların yazdığı mesajlara ve üslubuna bakıyorum. Size pm ile donanımhaber profil linkini atıyorum o linke pm atarsanız hesabınızı inceledikten sonra onaylarım.

Hocam hesabımı pm ile gönderdim.

Davetiye hakkı verdim. Sistem kendi algoritmasına göre davetiye hakkı dağıtıyordu.

Mesaj sayısı fazla, üyelik tarihi eski olup davetiyesi olmayan arkadaşlar pm veya konu altında yazarsalar ek davetiye hakkı tanımlayabilirim.

Davet ettiğiniz her kullanıcıdan siz sorumlusunuz.

Hocam benim hiç davetiye hakkım olmadı 😔🤔

[MENTION=11620]era[/MENTION];

sizin gibi üyeleri ile ilgilenen konuşması düzgün iletişimi becerili yönetcilerin forumda çogalması dilegi ile ilgine teşekkür ederim

[MENTION=68868]Media[/MENTION] kullanıcısına davetiye verdim 'Üye' yazıyor profilinde fakat pm alamıyor konu açamıyor. [MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=68868]Media[/MENTION] kullanıcısına davetiye verdim 'Üye' yazıyor profilinde fakat pm alamıyor konu açamıyor. [MENTION=11620]era[/MENTION]

Sorun görünmüyor hocam :(

Hocam rica etsem 2 davet hakkı daha alabilirmiyim [MENTION=11620]era[/MENTION] teşekkürler şimdiden

Tanımladım hocam.

---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------

Hocam benim hiç davetiye hakkım olmadı 😔🤔

Tanımladım hocam.

Davetiye hakkı lütfen admin :)

Tanımladım hocam.

Benide onaylar mısınız uzun süredir takip ediyorum forumu. Bu gün çok faydalı bir konuyu paylayacağım
:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri