YTPara Davetiye Sistemi // Duyuru

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında

mNote

Administrator
Merhaba Arkadaşlar,

Açılan diğer konulardada defalarca yazdık. Foruma davet ettiğiniz davetiye yolladığınız üyelerden davet eden kişi sorumludur. Davet edilen üye süresiz banlanırsa davet eden üyede sistem tarafından banlanır. Bu konudan sonra hala ben görmedim bilmiyorum diyenler olursa mesajları mailleri dikkate alınmayacaktır. Davetiye sistemindeki davet yollayınca mail in ulaşmaması sorunu giderilmiş olup. Gitmeyen tüm davetiyeler gönderilmiştir.

Forumda yapılan bir yenilik daha var ayrı konu açmak istemedim. Bazı arkadaşların ara ara konu açtığı rahatsız edici Adsens reklamı çıkıyor diye.. Her ne kadar kendi çerezlerinden dolayı kaynaklansada :rolleyes: . Premium üyeler için adsens reklamları devre dışı bırakılmıştır.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konunun altindan aklimdayken sormak istedim,gecenlerde birkac arkadasta soruyordu.Benim davetiye hakkim artik profilimde gözükmüyor,teknik bir hatami acaba.?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konunun altindan aklimdayken sormak istedim,gecenlerde birkac arkadasta soruyordu.Benim davetiye hakkim artik profilimde gözükmüyor,teknik bir hatami acaba.?

2 Davetiyeniz görünüyor hocam.

Merhaba Arkadaşlar,

Açılan diğer konulardada defalarca yazdık. Foruma davet ettiğiniz davetiye yolladığınız üyelerden davet eden kişi sorumludur. Davet edilen üye süresiz banlanırsa davet eden üyede sistem tarafından banlanır. Bu konudan sonra hala ben görmedim bilmiyorum diyenler olursa mesajları mailleri dikkate alınmayacaktır. Davetiye sistemindeki davet yollayınca mail in ulaşmaması sorunu giderilmiş olup. Gitmeyen tüm davetiyeler gönderilmiştir.

Forumda yapılan bir yenilik daha var ayrı konu açmak istemedim. Bazı arkadaşların ara ara konu açtığı rahatsız edici Adsens reklamı çıkıyor diye.. Her ne kadar kendi çerezlerinden dolayı kaynaklansada :rolleyes: . Premium üyeler için adsens reklamları devre dışı bırakılmıştır.

Adminlere neden çıkıyor adsense reklamı :) Bir el atarsak sevinirim admin bey.

Forumun reklama ihtiyacı var mı?

hocam niye reklam koyuyorsunuz ki? buradan gelecek parayı tek videodan alırsınız siz:)

Bu forum sizin bizim paralarımızla dönmüyor arkadaşlar tabi reklama ihtiyacı var tabi üyelik alanlara sözüm yok

Hayirli olsun :) hocam [MENTION=22833]2days1sleepingman[/MENTION] ban atarsaniz sevinirim. Konuşmuştuk gecen hafta

Yok. Benim için hobi gibi bir şey değişik değişik reklamların çıkmasını seviyorum.

hiç değilse sunucunun parasını çıkartır anlamıyorum şu adsense reklamları neden bu kadar dert olur herkes o adsenseden 5 haneli kazanırken laf etmez ya bak mobilde gözükmüyo para kazanmıyorum der hiç değilse forum sunucu masraflarını çıkartır ne var bunda beğenmeğende gider adblock kurar

Yok. Benim için hobi gibi bir şey değişik değişik reklamların çıkmasını seviyorum.
Serkan daha önce bu forumun yardım amaçlı kurulduğunu ve kar amacı gütmediğini söylemişti ve forumda yazılan çizilenlere göre 5 haneli rakamlar kazanılıyor, buradan gelecek paraya ihtiyaç var mı? Forumun kazanacağı paranın pek tatminkar olduğunu sanmıyorum.

Adsense reklamı dert olyuor diyen arkadaş sen premium üyelik neden satılıyor haberin var mı? Satılma amacı zaten foruma destek içindir ve fazlasıyla premium üyelik var, sırf birilerine yaranmak için yazmayın.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Hocam davetiye hakkı ne zaman verilecek hakkım olmadığı yazıyor hala.

Serkan daha önce bu forumun yardım amaçlı kurulduğunu ve kar amacı gütmediğini söylemişti ve forumda yazılan çizilenlere göre 5 haneli rakamlar kazanılıyor, buradan gelecek paraya ihtiyaç var mı? Forumun kazanacağı paranın pek tatminkar olduğunu sanmıyorum.

Adsense reklamı dert olyuor diyen arkadaş sen premium üyelik neden satılıyor haberin var mı? Satılma amacı zaten foruma destek içindir ve fazlasıyla premium üyelik var, sırf birilerine yaranmak için yazmayın.

dostum bak benim webmaster forumlarım oldu ve adsensenin ne kadar düşük bi tbm aldığını biliyomusun kaldıki hiç bi ziyaretçi reklama bile tıklamıyo yani yani bu sitedeki adsense reklamları sunucu masraflarını bile ucu ucuna çıkartıyordur belkide cebinden veriyolardır bilip bilmeden konuşmayalım kimseye yaranmaya çalışan da yok

Profilimde "Davetiye Hakkınız Yok" yazıyor...

Tut ki arkadaşım girecek
Admine küstüm ( [MENTION=9224]mNote[/MENTION] )
Tüm forum bana küstü
Bir davetiyem bile yok anlıyor musun
Hadi gülümse

:D :D :D :D :D

Davetiye hakkı elde etmenin şartları nelerdir acaba...?

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Davetiye yolladığım arkadaşa mail ulaşmamış.Nasıl bu sorunu çözebiliriz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri