YTPara # Full Pro Server Açıldı

iyi stres attık valla çıktım artık gerçi çok süper dildim ama güzeldi :) iyi fikir güzel ama dikkat yt ve diğer işlerden alı koymasın bağlıyor :D

Vay anasını ya ne günlerdi. İnternet cafeye gider 5v5 kit atardık hesabına. :D Knightla Cs ömrümü yedi benim :D

Sunucularımız yurt dışına kapalı olduğu için, yurt dışından erişim sağlayamazlar.
Türkiye'den VPN alıp giriş yapabilirler.

Ayrıca Superonline ve Smile Adsl kullananlarda da aynı nedenden dolayı sorun yaşanabilir, onlara modemlerine res atmasını söyleyin.

Ayrıca aşağıdaki işlemleri yapsınlar.

Superonline veya Smileadsl gibi , TTnet dışındaki servis sağlayıcılardan internet hizmeti alan oyuncularımızın bağlantı problemi bulunmaktadır.
95.173.173. ip bloğumuz yurt dışından erişimlere kapalı olduğundan ttnet dışındaki bazı kullanıcılar hiç girememektedir.
Bu sorunun çözümü için kendi servis sağlayıcınıza bildirmeniz gereklidir.

Örnek bildirim;
Oynadığım oyun serverına erişim problemi yaşamaktayım ve bu sorunu sadece superonline kullanıcıları yaşamakta.
Aynı zamanda pinglerimde çok yüksek.Ancak diğer normal TTnet kullanan kişilerde bu sorunlar yok.
Örneğin 95.173.173.2 serverine hiçbir şekilde bağlanamıyorum.
95.173.175.2 adresine bağlansamda,pinglerim çok yüksek oyun oynanmıyor.
Lütfen bu sorunu en kısa sürede çözermisiniz.

superonline iletişim adresi : Öneri ve Şikayet - Turkcell Superonline

Bunun dışında , sorun yaşayanları bizimde bildirmemiz için tracert çıktılarını bizlere mail yoluyla iletmelisiniz.
1-) Başlat tuşu, arama yerine cmd yazıp enter yapıyorsunuz.
karşınıza siyah bir ekran gelmiş olması gerekmekte.
2-) tracert -d 95.173.173.2 yazıp enter yapıyorsunuz
Biraz bekledikten sonra ekranda ipler ve sayılar dolacaktır, izleme tamamlandı yazana kadar bekleyiniz.
3-) tekrar aynı işlemi, tracert -d 95.173.175.2 yazıp enter yapıyorsunuz.
İzleme tamamlandı dedikten sonra bu ekrandaki bilgileri bize iletmelisiniz.
Bunun içinde Siyah ekrana sağ tıklayıp , tümünü seç deyin, sonra beyaz renk olarak hepsi seçilmiş olacaktır.
Ardından ekran beyaz olarak dolu iken tekrar sağ tıklayın , böylece kopyalamış olacaksınız.

Bu çıkan kodları bize [email protected] adresine mail ile ulaştırın.

foruma kurulmayan sohbet bölümü ihtiyacı bu serverdan karşılanır :D muslera yasaklamasın işleri aksatıyo millet diye :D

Sunucularımız yurt dışına kapalı olduğu için, yurt dışından erişim sağlayamazlar.
Türkiye'den VPN alıp giriş yapabilirler.

Ayrıca Superonline ve Smile Adsl kullananlarda da aynı nedenden dolayı sorun yaşanabilir, onlara modemlerine res atmasını söyleyin.

Ayrıca aşağıdaki işlemleri yapsınlar.

Superonline veya Smileadsl gibi , TTnet dışındaki servis sağlayıcılardan internet hizmeti alan oyuncularımızın bağlantı problemi bulunmaktadır.
95.173.173. ip bloğumuz yurt dışından erişimlere kapalı olduğundan ttnet dışındaki bazı kullanıcılar hiç girememektedir.
Bu sorunun çözümü için kendi servis sağlayıcınıza bildirmeniz gereklidir.

Örnek bildirim;
Oynadığım oyun serverına erişim problemi yaşamaktayım ve bu sorunu sadece superonline kullanıcıları yaşamakta.
Aynı zamanda pinglerimde çok yüksek.Ancak diğer normal TTnet kullanan kişilerde bu sorunlar yok.
Örneğin 95.173.173.2 serverine hiçbir şekilde bağlanamıyorum.
95.173.175.2 adresine bağlansamda,pinglerim çok yüksek oyun oynanmıyor.
Lütfen bu sorunu en kısa sürede çözermisiniz.

superonline iletişim adresi : Öneri ve Şikayet - Turkcell Superonline

Bunun dışında , sorun yaşayanları bizimde bildirmemiz için tracert çıktılarını bizlere mail yoluyla iletmelisiniz.
1-) Başlat tuşu, arama yerine cmd yazıp enter yapıyorsunuz.
karşınıza siyah bir ekran gelmiş olması gerekmekte.
2-) tracert -d 95.173.173.2 yazıp enter yapıyorsunuz
Biraz bekledikten sonra ekranda ipler ve sayılar dolacaktır, izleme tamamlandı yazana kadar bekleyiniz.
3-) tekrar aynı işlemi, tracert -d 95.173.175.2 yazıp enter yapıyorsunuz.
İzleme tamamlandı dedikten sonra bu ekrandaki bilgileri bize iletmelisiniz.
Bunun içinde Siyah ekrana sağ tıklayıp , tümünü seç deyin, sonra beyaz renk olarak hepsi seçilmiş olacaktır.
Ardından ekran beyaz olarak dolu iken tekrar sağ tıklayın , böylece kopyalamış olacaksınız.

Bu çıkan kodları bize [email protected] adresine mail ile ulaştırın.

hocam vpnden hiç anlamam bu olur mu ? TR.WifiProtector.com

burası da çocuk formuna dönmeye başladı sonunu şimdiden görebiliyorum yarın obur gunde caps konuları açılmaya başlar tam olur amacından saptırmayın forumu allah için

burası da çocuk formuna dönmeye başladı sonunu şimdiden görebiliyorum yarın obur gunde caps konuları açılmaya başlar tam olur amacından saptırmayın forumu allah için

Burda biçok kişi hergün çalışıyor yazılar okuyor uğraşıyor.Herkesin beyni yoruluyor.Ne var yani kafa dağıtmak istemek, eğlenmek istemek suç mu? Bişeyi sevmiyo olabilirsiniz de bu tarz yorumlar çok gereksiz ve saçma... Bunu çocukça görmeniz çok çocukça :)

Burda biçok kişi hergün çalışıyor yazılar okuyor uğraşıyor.Herkesin beyni yoruluyor.Ne var yani kafa dağıtmak istemek, eğlenmek istemek suç mu? Bişeyi sevmiyo olabilirsiniz de bu tarz yorumlar çok gereksiz ve saçma... Bunu çocukça görmeniz çok çocukça :)

Aynen İnsan Kafa Dağıtmalı Birazda Mesela Hergün Forumda İşi Bırakıyorum Sıkıldım Bilmem Sosyal Aktivite Felan Kalmadı Diye Konular Açılıyor.

Hem Daha Az İnsan Böyle Konular Açar Hemde Kafa Dağıtırız biraz İnsan Bi Yerden Sonra Sıkılır Ne KAdar Para KAzansanda Kazan Zevk Olmalı Birazda Bu İşi Sevdirmenin Yollarından Biri Buda Bence Çok Tebrik Ederim Zorro Arkadaşımızı Çok Güzel Düşünmüş Ancak Çokta Bağlanmamak Gerek :)

Mesela [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımıza teşekkürler serverde haftada bir birinci olanlara ödül veriyor bot ödülü hem iş hem zevk :)

Abartılmadığı sürece bence sorun yok :) iyi olmuş teşekkürler...

forum kurallarına göre gidilmesi gerekiyor kafanı dagıtmak istiyorsan başka yerlerde dagıtabilrisin tonla site var

Ben forumu yoneticiler bazıdan oyun ile ilgili bir bolum açmış iken görmedim böyle bir alan yokken gelip böyle bir alan oluşturmaya çalışmak bence gereksiz modların böyle bir konuya göz yummaları da hayret verici

Bu forumun amacına uygun başlıklar ve konular olması gerekiyor forumun amacı cs değil ne yazkki

Modların bu tarz konulara izin vermesini de hiç doğru bulmuyorum
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri