YTPara # Full Pro Server Açıldı

bonna hocam hata veren dosyayı aratın cs klasöründe çıkan yerde silin servera girmeyi deneyin eksik dosyayı zaten indirir yada hiç uğraşmıyım diyosanız yeni link vereyim ordan indirin büyük ihtimal sorun çıkmaz.

hayır server açık

---------- Mesaj saat 01:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:53 civarında gönderildi. ----------

YTPara # Tagımız bu , serverde admin fiyatlarını bile belirmedik o yüzden bir şey diyemiycem ama ücretsiz vereceğimizi sanmıyoruz

Hocam malesef hala baglanmiyor.

Hocam malesef hala baglanmiyor.

yurtdışından bağlandığın için olabilir diyeceğim ama malesef oda değil çünkü başka sunuculara girdiğini söyledin ticket attım cevap bekliyorum servere giriyosun direk atıyormu tam olarak sorunu yazarmısın

arkadaşlar oyundan çıktım hata alanlar bana pm atarsa yardımcı olmaya çalışayım hızlıca

Bakalım başladım hepsini kurmaya hata vermesse bendede youtubenin attığı darbelerin acısını çıkartırım el avuç 0 landı zaten bekleyin benide :D

yurtdışından bağlandığın için olabilir diyeceğim ama malesef oda değil çünkü başka sunuculara girdiğini söyledin ticket attım cevap bekliyorum servere giriyosun direk atıyormu tam olarak sorunu yazarmısın

hiç girmıyor kardeşim o senın serverla alakası yok sadece 95.173.173 e girmıyor

indirdiğiniz valve klasörünün içindeki bütün dosyaları valve/valve ye atın inşallah bu sefer başka problem çıkmaz :D

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

büyük ihtimal bu sorunların nedeni v23 ü csyi kurdugunuz yere kurmadığınızdan dolayı oluyor onu tekrar kontrol edin

kardeşim yinehata verdi başka bi öğe yok diyor :D makineyi tokatlıcam o olacak en son.en baştan nasıl yapabiliriz dedinya v23'ü yanlıs yere kruuyoruz dıe

console' dan

connect 95.173.173.160

yaziyorum ama baglanmiyor. Benden kaynakli mi acaba?

hocam sanırım yurtdışından bağlanmaya çalışıyosunuz.Büyük ihtimal girsenizde ping sorununuz olacaktır ancak yinede bilemeyiz şu şekillerde denermisiniz?

connect 95.173.173.160:27015

ve olmassa

connect Cs160.Oyna.La

Hocam normalde server'a baglandiginda hemen Loading islemine basliyor fakat bizim server'i denedigimizde "establishing network connection server" yaziyor sonra "Retrying to connect server" yaziyor 3 kere deniyor ama giremiyor.

kardeşim yinehata verdi başka bi öğe yok diyor :D makineyi tokatlıcam o olacak en son.en baştan nasıl yapabiliriz dedinya v23'ü yanlıs yere kruuyoruz dıe

program ekle kaldırdan hepsını kaldır sonra zorronın dedıgı gıbı yap

hocam sanırım yurtdışından bağlanmaya çalışıyosunuz.Büyük ihtimal girsenizde ping sorununuz olacaktır ancak yinede bilemeyiz şu şekillerde denermisiniz?

connect 95.173.173.160:27015

ve olmassa

connect Cs160.Oyna.La

Evet hocam yurtdisindan baglanmaya calisiyorum. Soylediklerinizi denedim simdi ama sonuc ayni..

arkadaşlar program ekle kaldırdın bütün cs şeylerini kaldırın sonra cs yi kurun daha sonra cs yi kurduğunuz yere v23 ü kurun burası önemli csyi nereye kurduysanız v23 üde oraya kurun sonra sxe yi açıp cs yi açın ve bitsin :D

Evet hocam yurtdisindan baglanmaya calisiyorum. Soylediklerinizi denedim simdi ama sonuc ayni..

pc resliyip,varsa idm ve virüs programlarını falan kapatıp denermisiniz.birde cs yi yönetici olarak çalıştırırsanız iyi olur. aklıma gelenler bunlar..

arkadaşlar program ekle kaldırdın bütün cs şeylerini kaldırın sonra cs yi kurun daha sonra cs yi kurduğunuz yere v23 ü kurun burası önemli csyi nereye kurduysanız v23 üde oraya kurun sonra sxe yi açıp cs yi açın ve bitsin :D

Hocam sizin dediginizi yaptim, simdi arkadaslarin aldigi hatayi aliyorum, hic girmiyor :)

girdim ama şimdi paslanmışız :D kim benden nerden hangi tuştan bakıyorduk birde hangi tuş ile msj yazıyorduk birde silahı sağ ele nasıl alcam siz yazın ben arada bakarım oynayamam ki öbür türlü :D

Hata alan arkadaşlar, zor gelmiycekse cs yi tamamen kaldırıp birde attığım linkten kurmayı denesinler. Kurunca patch falan yüklemeyin sadece kurup girin

http://cstrike.mygamearea.net/cstrike/Cs16FULL_www_MyGameArea.NET.exe

Eğer Oyuna girdikten sonra CDKEY sorarsa CDKEY yerine AAAAAAAAAAAAAAAAA veya 33333333333333333 giriniz. ( Hepsi A veya hepsi 3 )

Program ekle kaldirda yok bu program, kaldiramiyorum da bu sebepten dolayi. Dosyayi silsem program files'taki o da ise yaramayacak. Nasil bir is bu anlamadim. Sinirim bozulmaya basladi.

Hata alan arkadaşlar, zor gelmiycekse cs yi tamamen kaldırıp birde attığım linkten kurmayı denesinler. Kurunca patch falan yüklemeyin sadece kurup girin

http://cstrike.mygamearea.net/cstrike/Cs16FULL_www_MyGameArea.NET.exe

Eğer Oyuna girdikten sonra CDKEY sorarsa CDKEY yerine AAAAAAAAAAAAAAAAA veya 33333333333333333 giriniz. ( Hepsi A veya hepsi 3 )

son bir yol daha denicem o da olmazsa bunu dener ve giderim.Bi oyun için ne uğraştık ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri