Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayır server açık
---------- Mesaj saat 01:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:53 civarında gönderildi. ----------
YTPara # Tagımız bu , serverde admin fiyatlarını bile belirmedik o yüzden bir şey diyemiycem ama ücretsiz vereceğimizi sanmıyoruz
Hocam malesef hala baglanmiyor.
yurtdışından bağlandığın için olabilir diyeceğim ama malesef oda değil çünkü başka sunuculara girdiğini söyledin ticket attım cevap bekliyorum servere giriyosun direk atıyormu tam olarak sorunu yazarmısın
indirdiğiniz valve klasörünün içindeki bütün dosyaları valve/valve ye atın inşallah bu sefer başka problem çıkmaz![]()
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
büyük ihtimal bu sorunların nedeni v23 ü csyi kurdugunuz yere kurmadığınızdan dolayı oluyor onu tekrar kontrol edin
console' dan
connect 95.173.173.160
yaziyorum ama baglanmiyor. Benden kaynakli mi acaba?
yurtdışından bağlandığın için olabilir diyeceğim ama malesef oda değil çünkü başka sunuculara girdiğini söyledin ticket attım cevap bekliyorum servere giriyosun direk atıyormu tam olarak sorunu yazarmısın
kardeşim yinehata verdi başka bi öğe yok diyormakineyi tokatlıcam o olacak en son.en baştan nasıl yapabiliriz dedinya v23'ü yanlıs yere kruuyoruz dıe
hocam sanırım yurtdışından bağlanmaya çalışıyosunuz.Büyük ihtimal girsenizde ping sorununuz olacaktır ancak yinede bilemeyiz şu şekillerde denermisiniz?
connect 95.173.173.160:27015
ve olmassa
connect Cs160.Oyna.La
program ekle kaldırdan hepsını kaldır sonra zorronın dedıgı gıbı yap
Evet hocam yurtdisindan baglanmaya calisiyorum. Soylediklerinizi denedim simdi ama sonuc ayni..
arkadaşlar program ekle kaldırdın bütün cs şeylerini kaldırın sonra cs yi kurun daha sonra cs yi kurduğunuz yere v23 ü kurun burası önemli csyi nereye kurduysanız v23 üde oraya kurun sonra sxe yi açıp cs yi açın ve bitsin![]()
sadece sxe var program ekle kaldır da onu da sildim. en baştan mı kurmalı
Hata alan arkadaşlar, zor gelmiycekse cs yi tamamen kaldırıp birde attığım linkten kurmayı denesinler. Kurunca patch falan yüklemeyin sadece kurup girin
http://cstrike.mygamearea.net/cstrike/Cs16FULL_www_MyGameArea.NET.exe
Eğer Oyuna girdikten sonra CDKEY sorarsa CDKEY yerine AAAAAAAAAAAAAAAAA veya 33333333333333333 giriniz. ( Hepsi A veya hepsi 3 )
Hata alan arkadaşlar, zor gelmiycekse cs yi tamamen kaldırıp birde attığım linkten kurmayı denesinler. Kurunca patch falan yüklemeyin sadece kurup girin
http://cstrike.mygamearea.net/cstrike/Cs16FULL_www_MyGameArea.NET.exe
Eğer Oyuna girdikten sonra CDKEY sorarsa CDKEY yerine AAAAAAAAAAAAAAAAA veya 33333333333333333 giriniz. ( Hepsi A veya hepsi 3 )
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.