YTPara # Full Pro Server Açıldı

w_loadwadlife : gfx.wad hatası alan arkadaşlar

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

bunu rardan çıkarsınlar counterın kurulu olduğu yer C:/Program Files/valve/valve

içine atsınlar altını çiziyorum valvenin içinde valve klasörü var onun içine atıp tekrar deneyin

şimdi de bu çıktı :confused::confused::confused::confused:
xJQDNY.png

Program Files\Valve\valve burdaki gfx.wad dosyasını silin servera tekrar giriş yapmayı deneyin büyük ihtimal serverdan indirecektir eğer oda olmassa gfx adresinden dosyayı indirip dediğim yere atın. Ancak dosyayı taratın ben upload yapmadım.

---------- Mesaj saat 03:12:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:12:13 civarında gönderildi. ----------

geliyorum arkadaşlar uyarayım :D

Discconnet hatası alanlar ne yapsın. :D

YTPara | RoLLeN Geliyorum SW'ye Adminlik Yada Slotluk Verebilme İmkanınız Varmı Hocam Deneyimliyim Daha Önce SW'açtım 8 Ay İlerledi :)

2 dakika bekleyin upluyorum valvenin içindeki bir kaç şeyi

rizörwed.en kısa zamanda kurcam 1.6yı. :D

indirdiğiniz valve klasörünün içindeki bütün dosyaları valve/valve ye atın inşallah bu sefer başka problem çıkmaz :D

büyük ihtimal bu sorunların nedeni v23 ü csyi kurdugunuz yere kurmadığınızdan dolayı oluyor onu tekrar kontrol edin

indirdiğiniz valve klasörünün içindeki bütün dosyaları valve/valve ye atın inşallah bu sefer başka problem çıkmaz :D

büyük ihtimal bu sorunların nedeni v23 ü csyi kurdugunuz yere kurmadığınızdan dolayı oluyor onu tekrar kontrol edin

YTPara | RoLLeN Geliyorum SW'ye Adminlik Yada Slotluk Verebilme İmkanınız Varmı Hocam Deneyimliyim Daha Önce SW'açtım 8 Ay İlerledi

hocam dissconnet veriyor ama başka sunucuya giriyorum :) kapattınız mı ?

hocam dissconnet veriyor ama başka sunucuya giriyorum :) kapattınız mı ?

hayır server açık

---------- Mesaj saat 01:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:53 civarında gönderildi. ----------

YTPara | RoLLeN Geliyorum SW'ye Adminlik Yada Slotluk Verebilme İmkanınız Varmı Hocam Deneyimliyim Daha Önce SW'açtım 8 Ay İlerledi

YTPara # Tagımız bu , serverde admin fiyatlarını bile belirmedik o yüzden bir şey diyemiycem ama ücretsiz vereceğimizi sanmıyoruz

hayır server açık

---------- Mesaj saat 01:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:53 civarında gönderildi. ----------

YTPara # Tagımız bu , serverde admin fiyatlarını bile belirmedik o yüzden bir şey diyemiycem ama ücretsiz vereceğimizi sanmıyoruz

Peki Hocam Slot'luk Verebilirmisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri