Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
w_loadwadlife : gfx.wad hatası alan arkadaşlar
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
bunu rardan çıkarsınlar counterın kurulu olduğu yer C:/Program Files/valve/valve
içine atsınlar altını çiziyorum valvenin içinde valve klasörü var onun içine atıp tekrar deneyin
Program Files\Valve\valve burdaki gfx.wad dosyasını silin servera tekrar giriş yapmayı deneyin büyük ihtimal serverdan indirecektir eğer oda olmassa gfx adresinden dosyayı indirip dediğim yere atın. Ancak dosyayı taratın ben upload yapmadım.
---------- Mesaj saat 03:12:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:12:13 civarında gönderildi. ----------
geliyorum arkadaşlar uyarayım![]()
şimdi de bu çıktı
![]()
Discconnet hatası alanlar ne yapsın.![]()
Baglanamayanlar ne yapsin ?![]()
Baglanamayanlar ne yapsin ?![]()
şaşkınlıkla hataları çözüyoruz
---------- Mesaj saat 01:21:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:55 civarında gönderildi. ----------
modeme res atmaya denermisin
valvenin içine mi atıyoruz![]()
modeme res atmaya denermisin
indirdiğiniz valve klasörünün içindeki bütün dosyaları valve/valve ye atın inşallah bu sefer başka problem çıkmaz![]()
büyük ihtimal bu sorunların nedeni v23 ü csyi kurdugunuz yere kurmadığınızdan dolayı oluyor onu tekrar kontrol edin
hocam dissconnet veriyor ama başka sunucuya giriyorumkapattınız mı ?
YTPara | RoLLeN Geliyorum SW'ye Adminlik Yada Slotluk Verebilme İmkanınız Varmı Hocam Deneyimliyim Daha Önce SW'açtım 8 Ay İlerledi
hayır server açık
---------- Mesaj saat 01:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:53 civarında gönderildi. ----------
YTPara # Tagımız bu , serverde admin fiyatlarını bile belirmedik o yüzden bir şey diyemiycem ama ücretsiz vereceğimizi sanmıyoruz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.