2 hafta sonra olabilir ancak gelirim o zaman ben sizede uygun olursa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 hafta sonra olabilir ancak gelirim o zaman ben sizede uygun olursa
Arkadaşlar affınıza sığınarak bugünki buluşmaya gelemeyeceğimi bildirmek isterim...
Normalde bugün izinli olmama rağmen vardiya arkadaşımın cenazesi çıktığı için memlekete gitti onun yerine yarın sabahtan akşam 20:00 ye kadar işte olacağım...
İnşallah başka zaman başka ortamlarda buluşmak dileğiyle buluşmaya katılacak olan arkadaşlara bol sohbetler...
saglik olsun hocam bidakine kesinlik ile bekliyoruz sizi bol kazanclar kendinize iyi bakin
Buluşmaya katılmayı çok isterdim fakat zamansız gelen yurt dışı müşterilerim nedeniyle toplantılarım uzayacak bu nedenle katılamayacağım arkadaşlar. Üzgünüm, gelmeyi ve tanışmayı çok isterdim.
bende gelemiyorum, istek dışı gelişen bir sebebten dolayı.
Buluşmaya katılmayı çok isterdim fakat zamansız gelen yurt dışı müşterilerim nedeniyle toplantılarım uzayacak bu nedenle katılamayacağım arkadaşlar. Üzgünüm, gelmeyi ve tanışmayı çok isterdim.
Arkadaşlar affınıza sığınarak bugünki buluşmaya gelemeyeceğimi bildirmek isterim...
Normalde bugün izinli olmama rağmen vardiya arkadaşımın cenazesi çıktığı için memlekete gitti onun yerine yarın sabahtan akşam 20:00 ye kadar işte olacağım...
İnşallah başka zaman başka ortamlarda buluşmak dileğiyle buluşmaya katılacak olan arkadaşlara bol sohbetler...
Kimler geliyor şimdi ve kim kimi nasıl tanıyacak? Yanımda internete giren bir telefonum olmayacak bir şekilde iletişim lazım. 30km yolum var, yetişir miyim bilemem. Ben de mi bahane bulsam ne.![]()
Kimler geliyor şimdi ve kim kimi nasıl tanıyacak? Yanımda internete giren bir telefonum olmayacak bir şekilde iletişim lazım. 30km yolum var, yetişir miyim bilemem. Ben de mi bahane bulsam ne.![]()
bu ne lo herkes arazi olmuş![]()
Metrobuse gidiyorum 15-20dkya oradayimhahah agac oldum ama![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.