YtPara Lol Oynayanlar

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aranızda Lol oynayan varmı hoşuma gitti eğer oynayan varsa AkMaster1991 eklesinler oynayalım boş zamanlarda acemiyim ama :)

hey gidi be üniversite hayatımın yarısı lol oynayarak geçti. elmas adc idim.. sonra hesapları sattım bi tane kaldı şimdi :D internet kötü olmasa girip oynayacağım arada ama çok kötü varsa girecek sup alabilirim ne zamandır oynamıyorum adc alıp rezil olmayayım :D

küfürlerin eksik olmadığı lol oyununu oynamıştım kısa bir dönem
hayatımda duymadığım kafiyeli küfürleri duyunca öle bi kaçtımki 2 3 oldu girmedim :)
oynayanların yaş ortalaması 12 13 seviyelerinde malesef

gelin gelinde bronz 5 görün. yılların bard oyuncusuyum ama kümemiz işte...

tek başına oynanmaz bu oyun. yakın zamanda yeni internet bağlatacağım iş bulana kadar döneyim bari oyuna zaman öldürmeye benim en son hesap plat1den oynamaya oynamaya golda düşmüş 1 yıldır falan oynamıyorum elmastık o zamanlar iş görürüz heralde adcydim arada paslaşıp girelim :p

tek başına oynanmaz bu oyun. yakın zamanda yeni internet bağlatacağım iş bulana kadar döneyim bari oyuna zaman öldürmeye benim en son hesap plat1den oynamaya oynamaya golda düşmüş 1 yıldır falan oynamıyorum elmastık o zamanlar iş görürüz heralde adcydim arada paslaşıp girelim :p

nick ver paslaşalım başkan

3 sene half life takıldım, sonra cs çıktı, versiyon 1.5 de bıraktım(galiba 5 sene takıldım 2004 de bıraktım), 6 yıl dota(1) oynadım, zar zor kurtuldum. ve ps de battlefield başlamıştım 1 senede tüm arkadaşlar bıraktı, bende bıraktım. 2 senedir lol takılıyorum(sadece aram map). Neredeyse tüm adc sampiyonlarında 6. levelim. Yaş 30 ama ne yaprsın işte her gece 30 dk oyuna vakit ayırmazsam rüyalarım borsaya dönüyor:) Bir kişi eğer okul fasılını kökten bitirmişse günde oyuna 1-2 saatten cok ayırmamalıdır. Modemli internet devri çıktığından beri sinfle player oyun oynamıyorum, bayıyırum. Buarada şunu belirtmeliyim ki, gün geçtikçe insanlar çok daha hızlı zekileşiyor. 2-4 yaş arası beneklere bakın ne kadar zekiler. Ellerinde birer ipad bizden iyiler. Teknoloji zekileştiriypr, oyunlar içten içe insanı ben zekileştirdiğini düşünüyorum. O yüzden her gün 30 dk oyun hayata bir amaç daha bağlıyor. Her zaman derim bir insanın ne kadar çok amacı olursa o kadar yıkılmazlığı artar.

Genelinin yaşı düşük evet aklı başında birilerini görürsem arkadaşlık daveti gönderiyorum onlarla oynuyorum :) eğlencesine oynuyorum level atlama gibi bir derdim yok hemen başlayıp biten oyunları sevmişimdir

kraldomain ekleyenbilirsiniz iyi sup umdur brozn 3-4 değişiyorum lux 7. seviye kimse 35 yaşımda olduğuma inanmıyor oyunda :)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; bi ara beraber bot gidelim yaş ort yükseltiriz oyunun :D

Son düzenleme:
Genelinin yaşı düşük evet aklı başında birilerini görürsem arkadaşlık daveti gönderiyorum onlarla oynuyorum :) eğlencesine oynuyorum level atlama gibi bir derdim yok hemen başlayıp biten oyunları sevmişimdir

zaten level atlayınca oyun bitmıyor 30 level olunca asıl oyun o zaman başlıyor :D

varsa pre gireriz günde 2 3 defa girerim :D

kraldomain ekleyenbilirsiniz iyi sup umdur brozn 3-4 değişiyorum lux 7. seviye kimse 35 yaşımda olduğuma inanmıyor oyunda :)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; bi ara beraber bot gidelim yaş ort yükseltiriz oyunun :D

:D :D bazıları telefon bile istiyor geçen verdım bu ne lan eskort numarası mı dedi biri :D yarın eklerim şuan turnuva var twitchde

https://www.twitch.tv/riotgamesturkish

+not düşeyim: bu oyuna benı 55 yaşında kursda bir abi başlattı :D

benim nick de Eldiven çoğunlukla jungle oynarım trdeyim günde 3 4 defa giriyorum :D

3 sene half life takıldım, sonra cs çıktı, versiyon 1.5 de bıraktım(galiba 5 sene takıldım 2004 de bıraktım), 6 yıl dota(1) oynadım, zar zor kurtuldum. ve ps de battlefield başlamıştım 1 senede tüm arkadaşlar bıraktı, bende bıraktım. 2 senedir lol takılıyorum(sadece aram map). Neredeyse tüm adc sampiyonlarında 6. levelim. Yaş 30 ama ne yaprsın işte her gece 30 dk oyuna vakit ayırmazsam rüyalarım borsaya dönüyor:) Bir kişi eğer okul fasılını kökten bitirmişse günde oyuna 1-2 saatten cok ayırmamalıdır. Modemli internet devri çıktığından beri sinfle player oyun oynamıyorum, bayıyırum. Buarada şunu belirtmeliyim ki, gün geçtikçe insanlar çok daha hızlı zekileşiyor. 2-4 yaş arası beneklere bakın ne kadar zekiler. Ellerinde birer ipad bizden iyiler. Teknoloji zekileştiriypr, oyunlar içten içe insanı ben zekileştirdiğini düşünüyorum. O yüzden her gün 30 dk oyun hayata bir amaç daha bağlıyor. Her zaman derim bir insanın ne kadar çok amacı olursa o kadar yıkılmazlığı artar.

aynen hocam şimdi ki çocuklar gerçekten zeki

Kim bilgisayar basina oturup sosyal cevreden uzaklasmayi, beyin hucrelerimi oldurmeyi, hareketsizlikten kilo almayi ve kaslarinin erimesini goze aldiktan sonra o degerli zamanini bilgisayar oyunu oynayarak gecirir?

Bilgisayar bagimlili cok kotu bir seydir, bilgisayari kendi cikarlari disinda kullananin vay haline.

efe hocam aramcıysan ekle ProZyra

Baya bir ortak yönümüz varmış, 2 yıldır dereceli atmıyorum küfürler yüzünden günde 1-2 el aram atıyorum 2 yıldır nerdeyse çimlerin sayısına kadar ezberledim haritayı :) bir zamanlar arkadaşlar vardı skyple ile bir takım kurmuştum müthiş bir şey hem yazmakla zaman harcamıyorsun hem arkadaş takımı olursa küfür olmuyor.Kesinlikle tek başına girilmemesi gereken bir oyun yaş ortalaması 12-13, eğer bizim gibi +30 yaşlardaysanız çok zorunuza gidiyor çoluk cocuktan küfür yemek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri