bigboss01
Yasaklanmış
Ertelendi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
Mersin ve Adana da yaşayan forum üyelerimizle tanışma,kaynaşma,alışveriş,strateji, falan filan işte muhabbet adına tanışma günü yapalım diyorum ne dersiniz ? mersin adana yakın iller
Yer:Kararlaştırız forum kalabalık olur bence![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Mersin ve Adana da yaşayan forum üyelerimizle tanışma,kaynaşma,alışveriş,strateji, falan filan işte muhabbet adına tanışma günü yapalım diyorum ne dersiniz ? mersin adana yakın iller
Yer:Kararlaştırız forum kalabalık olur bence![]()
çok sakin olur hocamOrtası tarsus orda buluşalım![]()
topraam ?arkadaş herkes bi yerlerde toplanıyor ayaklanma çıkacak gibi![]()
topraam ?
biz ne zmn toplanıoz masrafları [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] üstlenirim dedi
bilioz abi biliozCanınız sağolsun, beni masraftan korkutamazsınız kardeşim uğraşmayın, beni bilen bilir cömertimdir![]()
Duyanda gerçek sanarbilioz abi bilioz
(Geçen 2 bardak çayın hesabını yapıodu )![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Yer:Kararlaştırız forum kalabalık olur bence
Katılanlar pm le bildirsin listeye alıyorum
KATILIMCILAR
@ThE-FeAr
@bigboss01
tarih konuda güncelliyorum hocam uymaz diyenler çogunluk olursa ileri tarihe alırıztarih belirleyin uygun olursam bende zıplar gelirim![]()
bekleriz вєякαη ımвєякαη;682669' Alıntı:Rüya şehir mersin çocukluğumun geçtiği yer mersin bayılıyorum bu şehire mersinŞans şehri
![]()
tarih güncelliyorumbu ayın 28 ile gelecek ayın 15 kadar adanada olacam eğer bu tarihler arasında olursa benide yazarasanız sevinirim...
mersin hocamBana uyar, pazar ve perşembe günü Adana'da olacam.Mersin'den bakşa katılımcı olursa götürebilirde, tabi buluşma Adana'da olacaksa, sanırım yer henüz belirlenmedi.
Yokmu bi Kahramanmaraş buluşması yapacak olan ede[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.