Ytpara olarak Beyaz Show'a Gitsek?

Throck

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar beyaz show videoları izlerken dikkatimi cekti. son 4-5 yılda programı sıklıkla ziyaret ettik anadolu ve osmangazi üniversitesi olarak.

yine 2 gün önceki programda bizim üniversite gitmişti.

acaba diyorum ben burdan kendi ögrenci klüplerimiz aracılıgıyla iletişime gecsem[başka bir arkadaş başka bir fakültede olabilir.]

aynı zamanda kendi okulumuza kontejan isterken özel olarak ytpara ailesi içindemi bir kontejan istesek.

olmayacak birşey degil zaten okua 45-60 arası kontejan ayırıyorlar gerekirse klübe az kontejan acar gerisini buradan tamamlarım ben:)

maddi anlamda pek yük olmaz zaten program girişi ücretsiz sadece yol parası olur. oda eskişehirden 45 -50 tl tutuyor.

gerekli ilgi olursa sadece ytpara olarakda kontejan ayarlanabilir diye düşünüyorum.​

Çok iyi olur bence.Hem herkes birbirini tanır,samimiyet artar :)

10 milyon izlese 5 i ytpara kelimesini duysa ne bu diye 1 milyonu araştırsa sağlıklı sonuç bulan ve anlayan 500 bin kişi ocağımızı batırır :D

o nasıl bir bakış acısıdır:):D:d

o zaman kontejanı ögrenci olarak ayarlayım ben:D:D:D

evet arkadaşlar beyaz show videoları izlerken dikkatimi cekti. son 4-5 yılda programı sıklıkla ziyaret ettik anadolu ve osmangazi üniversitesi olarak.

yine 2 gün önceki programda bizim üniversite gitmişti.

acaba diyorum ben burdan kendi ögrenci klüplerimiz aracılıgıyla iletişime gecsem[başka bir arkadaş başka bir fakültede olabilir.]

aynı zamanda kendi okulumuza kontejan isterken özel olarak ytpara ailesi içindemi bir kontejan istesek.

olmayacak birşey degil zaten okua 45-60 arası kontejan ayırıyorlar gerekirse klübe az kontejan acar gerisini buradan tamamlarım ben:)

maddi anlamda pek yük olmaz zaten program girişi ücretsiz sadece yol parası olur. oda eskişehirden 45 -50 tl tutuyor.

gerekli ilgi olursa sadece ytpara olarakda kontejan ayarlanabilir diye düşünüyorum.​

Ben varım :)

oraya öğrenci adı altında gideriz .

kendi aramızda zaten sohbet ederiz ;)

şaka bi yana ben istanbul'dayım zaten bende varım.

beyaz derse hanginizin özgün kanalı var ne yüklüyonuz derse ne cevap vercenis :D:D

Maruz görün art niyetli sormuyorum. Beyaz showa gidip ne yapacağız ki ? Bi amacı varmi youtube için yani ? yoksa eğlenelim amaçlımı söylüyorsunuz?

Beyaz showu yakında hd olarak çeker youtube atarız

Beyaz show da biri desin youtube dan para kazanılıyor diye yarın milyonlarca kişi bu işe başlamazsa :/

Valla Beyaza gitmeyi çok isterim ama çalışıyoruz işte gece geç saate kadar sürüyor o program.. Hafta sonu olaydı iyiydi ya la..

Ya bence hiç gerek yok. Onun yerinde 10-20 kişilik grup görüşmeleri toplantı tanışma faslı olsa daha faydalı olur. Forum için çeşitli etkinlikler olsa yeni arkadaşlarda bilgilerden faydalansa vb. Fakat bu şekilde beyaz şowa gidelim gırgır yapalım vb yani bana boş iş geliyor :). Kişisel gidecekseniz gidebilirsiniz ama foruma faydalı olmak istiyorsanız biraz daha düşünün derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri