Hocam dün yazmıştım hem dabulyuhostingte üyeliğime giremiyorum hemde paket4 kullanmama rağmen aşırı kasma var. Chrome tarayıcıyı 15-20 dakikadır kuramadım nedense.. Bir haftadır boş yatıyordu vds çalışalım dedik olmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam dün yazmıştım hem dabulyuhostingte üyeliğime giremiyorum hemde paket4 kullanmama rağmen aşırı kasma var. Chrome tarayıcıyı 15-20 dakikadır kuramadım nedense.. Bir haftadır boş yatıyordu vds çalışalım dedik olmadı
Mail adresinize yeni bir şifre gelmiş olabilir hocam. Site için. Bende uzun süre girmeyince kasma yapıyor ama resetliyince makinayı düzeliyor. Umut fransada şirketle görüşüp gelicek kısa süredeHocam dün yazmıştım hem dabulyuhostingte üyeliğime giremiyorum hemde paket4 kullanmama rağmen aşırı kasma var. Chrome tarayıcıyı 15-20 dakikadır kuramadım nedense.. Bir haftadır boş yatıyordu vds çalışalım dedik olmadı
biliyorum hocam dün skypeden yazdım halledeyim demişti unuttu galiba zaten bu vds işini sevmedim kasmalar donmalar bana göre değilhocam arkadaş iş için Fransa'da şuan ilgilenemiyor o yüzden. Birkaç güne dönecekti, döndüğünde yaşanan aksaklıkları telafi edecektir.
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] hocam vdsye girmek için ipyi yazdıktan sonra böyle bir hata geliyor ne yapmam lazım
Uzak masaüstüne bağlanılmıyor
1-Sunucuya uzaktan erişim etkin değil.
2-Uzak bilgisayar kapalı
3-Uzak bilgisayar ağda bulunmuyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] abi şu canlı desteğe bi bak sana zahmet![]()
Bu nasıl ilgisiz bi firma. adama skypetan yazıyorum adam cevap vermeye tenezzül etmiyor.dünden beri ulaşamıyorum sunucuya. sitede destek online yazıyor ekran 1 saattir açık onada kimse bakmıyor. mağduriyetimi giderin biranönce. 500 mb hat garanti yazıyor indirme hızı 100 kb da kadar düşüyor max. 1 mb geliyor arada 1200 oluyor. ilgilenin artık şu konuyla...
![]()
" Kalite,Güven,Hız Arıyorsan Doğru Adres "
"7/16 Canlı Destek hattımızda,
sorularınızı cevaplamayı bekliyoruz."
## Yeni gelen Makinalarımız 8 değil 12 çekirdeklidir , Herşey sizin için.... ##
İşlemci modeli E5-1650'dir
" Sunucularımız Fransa lokasyonludur, OVH altında Bulunan Farklı bir Firmaya özel stok şeklinde yaptırılmıştır. "
Özel Ağ Nedir ?
vps, vds, dedicadet. Özel ağ nedir ?
SPEED TEST Sonuçlarınız ve Sistemimizi Nasıl ?
en ucuz vps, vds, dedicadet. speed test sonucu.
Paypal / Kredi Kartı ile VDS alabilirmiyim? Nasıl Alabilirim?
en ucuz vps, vds, dedicadet. Paypal / Kredi kartı
Ek 1 GB Ram: 10TL
Ek 50 GB Disk: 10TL
Ek Cpu: 15 TL
Ek ip: 6 TL
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Haftaiçi : 14:00 - 01:00
Haftasonu : 11:00- 00:00
Tel : 0541 966 95 27
iş Tel : +359 876 701 117
E-POSTA & Skype Bilgileri & Paypal
Web Sitemiz : DabulyuHosting İnternet Hizmetleri. - Ana sayfa
Paypal : [email protected]
Satış Skype : jkrmzz
YS no : Gerekli açıklama yetkililere yapılmıştır.
Bilgi Mail : [email protected]
Destek : Canlı destek hattı ve Skype ile verilir.
# REFERANSLAR #
hocam 20 tl lik olan paketten aldım ödemeyi de geçtim kurulumumu yapar mısınız?
Suanda hava limanındayım o yüzde sabah kulumu gerçekletiricem baskanbeklettğim için kurma gerçekten bakma
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.