[YTpara Özel VDS] 20 Liradan Başlayan Fiyatlar #Bankamatik #PayPal #Kredikartı

1 saatin üstünde, deneme sürümü olarak 2. paket test edilmiş ve tarafımca çok memnun kalınmıştır. Allah nasip ederse ilk para ile adres belli olmuştur :) [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION]

Hayırlı olsun yakın bir zamanda denemek için bir adet alacağım :)

Tesekkür ederim değerli yorumunuz için :) umarım birlikte uzun vadeli çalışırız :)

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Özel Ağ Olması Güzel Olmuş Fakat Performans Ayrı Bir Güzel :)

Yorumun için teşekkür ederim tugay :) herşey sizin işinizi kolaylaştırmak için :)

---------- Spam Engelliyici 9.09.2014 00:28 ---------- Önceki Mesaj 8.09.2014 22:57 ----------

1 saatin üstünde, deneme sürümü olarak 2. paket test edilmiş ve tarafımca çok memnun kalınmıştır. Allah nasip ederse ilk para ile adres belli olmuştur :) @saltjdk

Değerli Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

İngiltere lokasyonlu sunucularımız gelmiştir.

bende 20 tl likten almayı düşünüyorum render durumu nasıl makinaların hocam ?

bende 20 tl likten almayı düşünüyorum render durumu nasıl makinaların hocam ?

Merhaba hocam gerçekci olmak gerekirse 20 liralık paketen pek render performansı alamazsınız, render yaparmı yapar ama baya sürer :)

Son düzenleme:
Yeni makinamız gelmiştir, tüm paketlerde stok bulunmakta.

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

Merhaba,

Konuyu şikayet eden arkadaşlar için yetkili bir arakdaşım durumu bana aktardı ve kendisine anlattıklarımı burda yayınlamamı istedi.

YS belge no : 2611

Vergi olaraktaaçıklamam şu;
3-Vergi levhası olmadan alabilirmiyim?
Evet alabiliyorsunuz arkadaşlar. Vergi numaranız olarak TC Kimlik numaranızı girmeniz yeterli oluyor. Ancak vergisiz satış yapmanız yasalara aykırıdır. Bu noktada iş sizin vicdanınıza kalıyor. Tabiki vergisiz satış yapmak müşteri potansiyelinizi de oldukça düşürecektir.

Ek olarak, eğer vps yada reseller hesabınız varsa ve bunun üzerinden satış yapıyorsanız, aldığınız vps yada reseller hizmeti veren şirketin faaliyet belgesi varsa ve yasadışı paylaşımları ve her türlü konuyu sizin adınıza denetliyorsa (Yani sizin yapmanız gereken müşteri kontrollerini ve size düşen tüm yasal takip görevlerini sizin yerinize şirketiniz yapıyorsa) bu belgeyi almak zorunda değilsiniz. Şirketinizle görüşüp onların yer sağlayıcı faaliyet belgesini kullanıyorsunuz.

Dip not olarak ben yurt dışında yaşıyorum, satışını yaptığım makinalar yurt dışında, vergimi yurt dışına ödüyorum, kimseye zorla satış yapmıyorum, vaat ettiklerimi eksisce yerine getiriyorum. Eğer aklında bir sorusu olan varsı direk bana ulaşabilir.

3 adet paket 1 siparişi geçtim..arkadaş çok ilgili.

20 tl lik paketin hıza bak , sunucuda görmedim böyle hız :D
youtube dl 5 sekme açık hali bu .sd

Her Türlü REf Olurum Süper ilgileniyor umut kardeşim :D

Arkadaşlar, paketlerden herhangi birinde sony vegas deneyen var mı? Performansını merak ediyorum.

paket 1 alındı gayet memnunum Allah razı olsun umut hocadan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri