[YTpara Özel VDS] 20 Liradan Başlayan Fiyatlar #Bankamatik #PayPal #Kredikartı

Tüm sorunlar 15 20 dk içinde giderilicek, bakım vardı sabah değerli arkaşlar hemen hallediyorum simdi :)

Paket 4 ödeme yapıldı sipariş bekleniyor render performansını merak edenler vardır belki vdsyi teslim alınca yaptığım testi buraya yazıcam.

pket 3e veya 4e 400gb disk taksak durumu ne olur ?

pket 3e veya 4e 400gb disk taksak durumu ne olur ?

Baskan, suankı paketlere bukadar yuksek dısk vermemın sebebı her makınayı bellı paketlerde bellı sayıda makına yerlestırmemden, dısklerde en ufak bır oynama dıger kullanıcılarda peformas dusklugune sebep olabılır, tavsıyem eger yuksek dısk alanı gerekıyorsan 2 veya 3 kısı ortak bır sunuya gırerek gerek nternet gerek ıslemcı hızı konusunda 2 adım onde olursunuz :) skype : jkrmzz aklına soru takılırsan skypeden sorabılırısn, skypede devamlı onlineyim.

Hocam merhaba, makina teslim süreniz ne kadar?

Hemen teslim edebiliyor musunuz?

Hocam merhaba, makina teslim süreniz ne kadar?

Hemen teslim edebiliyor musunuz?

Merhaba, is ve yolculuk sebebi ile 2 gundur ytparada ve canlı destekte online olamıyorum , ama gece 12 den once sıaprıs gecerseniz gun ıcınd en hızlı sekılde teslımat yapılır.

Yapılan şikayet üzerine konunuz kilitlenmiştir. Vergi levhası bilgilerinizi bana iletirseniz kısa zamanda konunuz geri açılacaktır. Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkürler.

Saat 15:00'dan beri vdsye bağlanamıyorum.Reset vs herşeyi denedim çözüm olmadı.Skype'dan 15:30'da mesaj bıraktım hala bir cevap gelmedi üç buçuk saattir bekliyorum zahmet edip birşey yazsanız bari?

İletişim bilgileri
Haftaiçi : 14:00 - 01:00
Haftasonu : 11:00- 00:00

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri