[MENTION=13668]yavute[/MENTION]
Skype gibi üye olmak gerekiyor galiba.?
![]()
evet üye olman gerekiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13668]yavute[/MENTION]
Skype gibi üye olmak gerekiyor galiba.?
![]()
Odaya girdim ve banladılar helal olsunAma sebebi anlamadım tabi
![]()
Odaya girdim ve banladılar helal olsunAma sebebi anlamadım tabi
![]()
bel altı olaylar dönüyo uyarayım
bi hevesle giriş yaptım malesef konuşma ortamı,benim kişilik yapıma uymadı rahatsız oldum,bi bakıyorum o ona küfür ediyor,o küfürün nereye gideceğin hesabına yapmayan insanlar var,bi bakıyorum radyo yöntecisi açmış, belden aşağı konuşmalar. yaklaşık bi 10 dakika içinde, 1 yılda edebilecegim küfürleri ardı arkasına duydum işittim,tabi bu herkesin kişilik yapısı kimseyi yadırgamak değil, sadece kişisel bi rahatsızlık duydum,bende serkandan ötürü açtım hesap,çarşıdakı hesap bizim eve uymadı![]()
![]()
10 dakikada bırakan izlenim açılması ,(kimse kişisel algılamısın,herkesin yapısı farklı)
Yapmayanısen gel seni mod yapıcam kanka![]()
bel altı olaylar dönüyo uyarayım
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] banlanma sebebi ney ? listede adin yok .. kullanici adin neydi acaba bi yanlislik var herhalde ..
[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION] bel alti olaylar?
[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=13668]yavute[/MENTION] de tüm yetkiler varkesin modsun yavuz söylemişse olay bitmiştir.
belaltı olaylar derken dostum. o denk geldigin durumun basindaki muhabbeti bilmeden yorum yapmissin. grupta gayet güzel paylaşımlarda oluyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.