ytpara sözlük kurulsun mu?

Ytparanın Sözlük siteside olsun mu?

• Evet açılırsa iyi olur

Oy: 6 20,0%
  • Hayır Açılmasın

Oy: 24 80,0%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaslar meraba yönetim belki kabul eder diye bir anket açmak istiyorum herkes oy verirse sevinirim sözlük açsakmı :)

Bu önerimin nedeni tamamiyle konu dışını siteden arındırmak özel bir mabet gibi oranın sadece bu üyelere özel kalması arkadaslar bu site komple sözlük olsun die bir fikrim yok sadece konu dışı bölümünün hakkını kimse inkar edemez sitede youtube ile ilgli konusulcak hiç bir şey yok zaten bu güne kadar açılmıs konular tamamiyle yeterli bence

Son düzenleme:
Bu insanların daha fazla ilgisini çeker daha fazla flagcımız ve sahte telifcimiz olur.

burayi sosyal bir ortama donusturmekten ziyade, kazanc ortamina donusturmek en mantiklisi.. Kazanc ortami olusturmak icin de isin magazinsel yanlarini bertaraf edip ise yogunlasmak gerekiyor.

Sozluk kurulmasi taraftari degilim. Cunku sozluklerin kullanim amaci genel olarak bos vakit oldurmek oldugundan, cogu kisinin kazancini sekteye ugratacaktir.

Daha forumda eleştirilmekten hoşlanmayıp, bunalıma girenler var.
Sözlükte nick altı girsen boğazdan felan atlamaya kalkarlar.
:D

Gereksiz bir düşünce gibi geldi banada.

Gerek oldugunu düşünmüyorum şahsi fikrim Forumda vakit geçiripde aksine o sürede zaman kaybedenler oldugunu düşünüyorum Forum Ticaret+Güncel Haber Youtube adsense Ters Giden şeyleri takip için
Tavsiyem :) Mail yada sms sistemi kurulması Belli bir ücret altında Belirli Konularda Sms cekılmesi Yönetici Onayı İle
Mesela Adsense Veri Sayımı Durdu Güncel Sorun İse Mesale Ödemeler İşleme girdi
Mesela Paralar Kesinleşti
Gibi gibi secenekler

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] konu kilit lütfen

Arkadaşlar youtube ye odaklanın foruma değil.Daha çok nasıl kazanırım diye düşünün.Bunları düşünmeyin.

Arkadaslar meraba yönetim belki kabul eder diye bir anket açmak istiyorum herkes oy verirse sevinirim sözlük açsakmı :)

Bu önerimin nedeni tamamiyle konu dışını siteden arındırmak özel bir mabet gibi oranın sadece bu üyelere özel kalması arkadaslar bu site komple sözlük olsun die bir fikrim yok sadece konu dışı bölümünün hakkını kimse inkar edemez sitede youtube ile ilgli konusulcak hiç bir şey yok zaten bu güne kadar açılmıs konular tamamiyle yeterli bence

Neden olmasın ? Yt büyük bir havuz bence :)

Adam sorduğuna pişman oldu. :)

Valla öyle oldum aynen hakketen gerek yokmus ne sahte telifçi artar muhabbeti kaldı ne bırak işine bak muhabbeti kaldı :D sözlük açılsada bu kadrodan iş çıkmaz belli:D Soran kaçdı :D

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

Neden olmasın ? Yt büyük bir havuz bence :)

satış konuların dışında ne paylasabilrsin hocam yt için burda bize

yt işini sağır sultan bile duydu bide yeni bi ortam yeni bir mekan (site) açıp ortamı iyice germeye gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri