YTPARA Üyelerinin Yaş Bilgileri (Daha Saygılı Olmak Açısından)

GBasar

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili ytpara üyeleri.Benim son zamanlarda çok kafama takılan ve zaman zaman rahatsızlık duyduğum bir sorun üzerine, belki haddim dahi olmayarak bahsetmeyi istediğim bir konudur bu.

Malumunuz bu tür web portallarında hitap'lara fazla önem verilmez.Genelde 'hocam, üstad, kardeş' diyerek diğer üyelerle iletişim kurmaya çalışıyoruz.Çok dikkat ediyor olmama rağmen alışkanlık gereği kardeşim deyip geçtiğim insanın 30lu yaşlarında, çoluk çocuk sahibi bir büyüğümüz olduğunu görünce açıkçası kendime kızıyorum.

Aynı rahatsızlığı paylaşanlar olduğunu düşünerekten, sizden ricam konu altından yaşlarınızı, isim ile birlikte yazmanızdır.Extra'dan medeni haliniz, çoluk çocuk sayınızı da belirtebilirsiniz :)

Profil Bilgilerin'de yaş mevcut fakat biliyorsunuz ki bu üyenin isteği doğrultusunda gizlenebilmekte.Bu konu içinde herhangi bir zorunluluk yoktur.Genel olarak aynı rahatsızlığı paylaşanlar için bir platform hazırlamış olalım.

Konu index halinde bu mesaj altında sürekli güncel tutulacaktır.

İlginiz için şimdiden teşekkürler..

Edit : Arkadaşlar elbette yaşın bir önemi yok.Her yaş, her yaşa saygı gerektirir.Konuyu yaş deyip stabil bırakmayalım.Daha geniş anlamda, dediğim gibi medeni haliniz, varsa çocuk sayınız ve isimlerinizide belirtebilirsiniz.

1.GBasar Göktuğ - Yaş : 23
2.Crazy3 Yaş : 19
3.KimLanBunLaR
Tahsin - Yaş : 22
4.dervegider
5.murato25
6.1419oguzhan
7.ummankara
8.CyberTR Yaş : 19
9.Kemal3792 Yaş : 22
10.bayburt16
Ahmet - Yaş : 18
11.spac
12.erola
13.Rigatomik Ferdi - Yaş : 27
14.qDuW
15.dogilim
16.daralll Yaş : 34
17.pynrs Hüseyin - Yaş : 23
18.
KingTube Yaş : 52
19.Nihat Yaş : 39
20.Woap Yaş : 17
21.BOZGUN
22.yakamoz01
23.youktube Yaş : 21

24.jakabvo Yaş : 39
25.vehbi54 Yaş : 23
26.sacrifice959 Yaş : 25
27.Sonsuzluq Engin - Yaş : 29
28.ATSIZ Ferhat - Yaş : 29
29.nescafe3in1 Yaş : 17

30.ozgurvatansever Yaş : 16
31.yigit0can Yiğitcan - Yaş : 19

dervegider: 21

Ama profilden ekleyebiliyoruz zaten.

[MENTION=227]crazy3[/MENTION] kardeş 20 olmuşsun sen :)
[MENTION=4108]GBasar[/MENTION] dostum bence bu konuda rahatsızlık duyanlar yaş görüntülenen kısmı açsın herkese açık olarak.

ahmet 18 herkes bilgilerinden yaşını gösterirse daha iyi olabilir

Babamın yaşı 5 sene önce annemin yaşının 2 katının %50 işleminin sonucunun 1 fazlası idi. Bu sene babamın yaşı 53 olduğuna göre annemin yaşının yarısının 7 eksiği benim yaşım ise, benim yaşım kaçtır?

Üniversite sınavı beni çok değiştirdi. :D

Attozer
medani hal:evli
yarışmaya bodrumda katılıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri