Ytpara üyeliğim hacklenmeye çalışılıyor ?

Üstat son 3 gündür bu mail adresinden msj alıyorum. Şu IP ile foruma girilmiş diye. Bu yeni bir uygulama mı yoksa farklı bir lokasyon ile giriş yapılınca mı mail geliyor. Çünkü sadece son 3 günde mailler gelmiş.

[email protected]

giriş mailleri herkese geliyor, onlar sizin girişleriniz dir muhtemelen.

Aynen hocam bu uygulamayı getirmeniz çok iyi oldu mesela az önce saldırı yapan ip adresinden genel mail sayesinde haberim oldu belkide haberim olmasaydı o lamer profilimi hackleyip milletten borç para isteseydi adım dolandırıcıya çıkacaktı forumda :D

Aynı mail bende de var 23.47'de gelmiş, ip adreside aynı. Başka bir sıkıntı olmasın

Konumum yanlış göründüğü için acaba başkası mı girmiş dedim, ancak şuanki IP'in konumuna bakınca yine benzer bir konuma denk geldiğini fark ettim.

Superonline kullanıyorum havuzdan mı IP veriliyor bilmiyorum tam ancak konum yanlış görünüyor bunun nedenini biliyor musunuz hocam ?

banada alıntı yada etiket olunca mail geliyor hiç bakmıyorum. sadece böyle durumlarda mail grelmesini istiyorum mail bildirim ayarlarını nerden yapıyoruz

şifreleriniz isminiz123 yapın hiç bir hacker bulamıyor :) şaka tabiki. ama yani ytpara gibi ticari bir forumda üyeliklerinizi koruma altına alın adınıza biri bişeyler alır parasınız vermez bişeyler satar ürünü vermez..

arkadaşında dedigi gibi, nick ile değilde email ile giriş formu olmalı kesinlikle. bu r10 forumunda da böyle
Nicki herkes görebilir ancak emailinizi siz ve yönetimden başka kişiler bilemez.

Son düzenleme:
Aynı çalışma bende de olmuş.

5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 46.243.142.52.
5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 127.0.0.1.

Manşallah neredeyse aktif olan bir çok üyenin başına gelmiş foruma iyi bir saldırı var yine anlaşılan

Biri bota bırakmıştır 123456ç. Tarzı şifre kullanın giremezler basit çözümü forumun mail ile giriş yapılmasını sağlamak . R10 böyle çözüm buldu

Birde artık normal sallama mail değildi normal site mail giriş olsa daha güvenli olur veya telefon numarası ile YTpara biraz yenilikler yapsa iyi olur

O. çocuğu benimkini de denemiş.

5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 82.199.150.115.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri