Ytpara Üyelik Alımı 2 Gün Süre ile Açılmıştır.

YtKoRaY

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 48 saat süre ile sınırlı olmak kaydı ile üye alımımız açılmıştır.48 Saat sonunda üyelik alımı kapatılacak ve davet sistemi de kullanılmayacaktır.Yeni üyelik alanların Forum kurallarını okuması ve daha dikkatli olmaları önemlidir.

Yeni üye olan arkadaşların hataları ve forum kurallarına aykırı davranışları,yaptıkları ihlallere göre normal üyelerimize göre farklı ve uzun süreli cezalar verilecekdir.

Aramıza yeni katılacak bütün arkadaşlara da şimdiden hoş geldiniz diyoruz yönetim adına.

Cevap: 2 Gün Süre İle Üye Alımımız Açılmıştır

Taze kana ihtiyaç var 2 gün gayet yeterli bir süre temiz ve iyi niyetli arkadaşların aramıza katılması dileğiyle..

Iyi niyetli arkadaslar hosgelsinler, sefa getirsinler..

hepinize merhabalar adim ömer yasim 23 isvecte ikamet ediyorum. basimdan gecen havadisi paylasmak istiyorum.

yaklassik 1 aydir foruma uye olabilmek icin yapmadik birsey birakmadim 1 mayisda artik bu son mailim diyerek niyetlendim ve attim okadar umutsuzdumki olumlu olumsuz mesaj verilmesi icin sitemde bulunmustum saolsun serkan abi gördu ve imdadima yetisti :D nasip kismet buguneymis oda uyelik sistemi aktif edildi olsun buda guzel :D

not : ( bu iste bir hayli acemiyim uzun sure önce edindigim bana ait adsense hesabimin ne ise yaradigini gec de olsa kesfetmistim ancak buyuk bir yanilgiya duserek kendi reklamlarima tiklamaktan ban yedim ve bir arkadasim uzerine actim suan 5 kanal hali hazirda onayli ve adsense onayli duruyor su caylak kardesinize can alici yardimlari esirgemez iseniz cok sevinirim kolay gelsin )

Yeni gelecek arkadaşlara şimdiden hoşgeldin demek istiyorum :).

taze kan her zaman iyidir
ama insallah forumda daha önce banlanan kanıbozuklar maske takıp foruma girmez

Herkese Selam.Aranıza yeni katıldım.Bende dahil kimsenin bilgi alışverişini esirgememesi dileğiyle.Bol kazançlar.

Bu karar çok güzel oldu yerinde bir karar olmuş son zamanlarda üye alımının ne zaman açılacağı hakkında biraz fazla pm gelmeye başlamıştı.

Aramıza yeni katılacak arkadaşlar şimdiden hoşgeldiniz başarılar dilerim. :)

Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. :) Yeni gelen arkadaşlara öncelikle tüm forumu didik didik etmelerini daha sonra ise kafalarında ne varsa sormalarını tavsiye ederim.

Kolaycı, üşengeç arkadaşlar, şimdiden hatırlatıyım, lütfen her aklınıza eseni konu açıp sormayın, güzel güzel araştırın, iyice didikleyin, kafa yorun, daha sonra baktınız olmuyor o zaman gelin sorun, elimizden geldiğince yardımcı olalım. Bir de ilk cümleyi destekleyici olarak tavsiye, bu işten üşengeç adam zaten zor kazanır o yüzden uğraşın.. Ne kadar çok kafa yormak, araştırmak, o kadar çok ekmek yemek.
Şimdiden tüm üye olacaklara hoşgeldiniz diyeyim.

Sayın Yetkililer,

Üyelik alımı ile ilgili her geçen gün takip ediyordum.
Forum kurallarını , hangi konu nerede , araştırmalar vs vs hepsini konuk olarak girdiğimde öğrendim.
Şimdi ise üyeyim.
İlginize çok çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri