YTPARA ve Ben.

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konu biraz size saçma gelebilir ve ege bu konuyu beğenebilir kusura bakmayın. :D

YTPARA'dan önce 1 gb vds 60 tlden alıyordum her zaman büyük firmaların kaliteli olduğunu düşünüyorum. r10,ws ve wmaracında konusu olmayan ve ssl sertifikası olmayan sitelerden almıyordum. Önceden computercomtr vardı ordan 39 tlye 4 gb ramlı vds almıştım ve siteme 10 kişi girince çöküyordu o kadar rezaletti. YTPARA'da ilk kez 1 gb ramlı sunucunun 20 tl satıldığını görmüştüm. Bir yandan acaba çalıntı mı? yoksa Promosyon koduyla mı almış? Yoksa çalıntı kartlarla mı alınmış gibisinden düşünüyordum hep fakat bu sırada abim de bu forumu keşfetti (2013) abim bir vds aldı ve spama başladı ben ise cılız gibi ortada kaldım. Şuan iş halen böyle abim takır takır paraları yiyor ben ise hala cılız gibi ortadayım. Tek hatam o zamanlarda salak gibi düşünmeyip bir vds ile işe atılmakdı... Şuan tek çalıştığım iş abimin bilgisayarlarına format atmak.. Aynı imkanlarla başlayıp 0-1 geride başlayan bir çocuk emsali...
"Barış masaüstüne format at driverları kur sana 10 tl atcam paypaldan"

Taktiğe gerek yok, geç olmadan başlayın bu işlere o kadar senedir forumdasınız.

Abin tatilden dönene kadar boş kanal hazırla hocam ozmn gelince belki yardım eder etmezsede abine kanalları satarsn. :)

Abiye bak yaw, ben bir abi olarak kazandığım üç kuruşun yanında ben anlamam yapamam diyen kardeşime zorla paypal falan açtırıp üç beş kanal bağlayıp ayda eline üç beş bi şeyler senin de geçsin diyerek daha hesap açmayacak kadar üşenmesine rağmen çaba sarfediyorum. :)

Abiye bak yaw, ben bir abi olarak kazandığım üç kuruşun yanında ben anlamam yapamam diyen kardeşime zorla paypal falan açtırıp üç beş kanal bağlayıp ayda eline üç beş bi şeyler senin de geçsin diyerek daha hesap açmayacak kadar üşenmesine rağmen çaba sarfediyorum. :)

VDS felan çok verdi yardım etti bana fakat çok zor kanal açıyorum 2 saat geçmeden telif basıyorlar sonra hiç çalışma isteğim gelmiyor içimden nefret ediyorum

Benimde kardeşim var hesap açmayı öğrettim bana günde istediğim hesabı açıyor ben gezerken buda benim işimi çok kolaylaştırıyor ödemeleri alıncada para veriyorum seviniyor :D

Durumun tam tersi var bende,kardeşim bana öğretecek aldım boş maillerimi bekliyorum :D

VDS felan çok verdi yardım etti bana fakat çok zor kanal açıyorum 2 saat geçmeden telif basıyorlar sonra hiç çalışma isteğim gelmiyor içimden nefret ediyorum

Denediğiniz halde nefret ediyorsanız hocam o zaman burada fazla zaman harcamayın. :D

Bu konunun aynısından yine açmıştın abim iyi yapıyor ben yapamıyorum diye. İyi de abin VDS alınca o VDS'den bir daha satın alınamıyor mu? Aynı VDS'den sen de alıp devam edebilmek varken niye her seferinde o başladı ben başlayamadım o para yiyor ben yiyemiyorum diyorsun. Başla işte tutan kim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri