Hasnicktir
Yasaklanmış
- Web sitesi
- cepportal.blogspot.com
2. bir uyarın yok banlarım artık yardımıda kestik sana yap yapabiliyorsan şimdi.
Böyle tırsakda ilk defa görüyorum. Adam 2 sene öncesine kadar tüm konuları edit çekmiş nerdeyse beni bulmasınlar diyeEe ne demişler erkekliğin 10 da 9u kaçmakdır ama bu arkadaş 10da 11 yapmış. Amma ve lakin webarşiv diye birşeyi unutuyor yazık oldu özgün kanalına.
Daha öncesinde açmış olduğum Özgün Kanal'ıma ait konular'ı YtPara yöneticisi olduğunu iddia eden ve beni banlamakla tehdit eden [MENTION=51092]underworld25[/MENTION] BURADA açmış olduğum konuda kendisi, saldırgan mesaj attıktan sonra verdiğim cevaba tehditkar cevap vermiş ve neticesinde Youtube Kanalımı kapatmakla tehdit etmiştir. Kanalıma gelecek sahte telif ya da spam şikayetlerin tek sorumlusu kendisi dolayında YTPARA'dır.
Kanalımın kapanması ya da telif alması neticesinde kendisine dava açacağımı, hakkımı savunup kanalın ederi olan ücreti kendisinden temin edeceğimi beyan ederim.
Takdir edersiniz ki sahibi oldukları YtPara'da istedikleri gibi konuyu ve mesajlarını silecekleri için ekran görüntüsü ve videoyu delil olması için alıp saklayacağım.
Son Sözlerim.
Birgün yönetimle ters düşüp sizinde kanalınızın bu sürüngenlerce tehdit edilmesini istemiyorsanız. Sakın ama sakın kişisel kanalınızı bu platformda yayınlamayın.
Pişkinliğe Bakar mısınız?
O işler öyle olsaydı oho git istediğin mahkemeye şikayet et bize bir sey olmaz.
Son düzenleme: