YtPara Yöneticilerine Dikkat Edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
2. bir uyarın yok banlarım artık yardımıda kestik sana yap yapabiliyorsan şimdi.

Böyle tırsakda ilk defa görüyorum. Adam 2 sene öncesine kadar tüm konuları edit çekmiş nerdeyse beni bulmasınlar diye :D Ee ne demişler erkekliğin 10 da 9u kaçmakdır ama bu arkadaş 10da 11 yapmış. Amma ve lakin webarşiv diye birşeyi unutuyor yazık oldu özgün kanalına.

Daha öncesinde açmış olduğum Özgün Kanal'ıma ait konular'ı YtPara yöneticisi olduğunu iddia eden ve beni banlamakla tehdit eden [MENTION=51092]underworld25[/MENTION] BURADA açmış olduğum konuda kendisi, saldırgan mesaj attıktan sonra verdiğim cevaba tehditkar cevap vermiş ve neticesinde Youtube Kanalımı kapatmakla tehdit etmiştir. Kanalıma gelecek sahte telif ya da spam şikayetlerin tek sorumlusu kendisi dolayında YTPARA'dır.

Kanalımın kapanması ya da telif alması neticesinde kendisine dava açacağımı, hakkımı savunup kanalın ederi olan ücreti kendisinden temin edeceğimi beyan ederim.

Takdir edersiniz ki sahibi oldukları YtPara'da istedikleri gibi konuyu ve mesajlarını silecekleri için ekran görüntüsü ve videoyu delil olması için alıp saklayacağım.

Son Sözlerim.

Birgün yönetimle ters düşüp sizinde kanalınızın bu sürüngenlerce tehdit edilmesini istemiyorsanız. Sakın ama sakın kişisel kanalınızı bu platformda yayınlamayın.

Pişkinliğe Bakar mısınız?

O işler öyle olsaydı oho git istediğin mahkemeye şikayet et bize bir sey olmaz.

Son düzenleme:
O konunun altına herkes yazmış neden tek beni hedef aldın :)
https://www.ytpara.com/1795239-post10.html

---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Ulan cahil, asosyal herif elinde ki güçle fedailik mi yapıyorsun banlamazsan adam değilsin! Yönetim değiştikten sonra sizin gibi cahil cühela peydah oldu! Geri zekalı aptal ben numara yanında e-posta da var diyorum eski numaranın olmaması google'ın suçu değil diyorsun.

Yönetici vasfı ağır gelmiş biri, konuyu şiir gibi açmışsın sonunda seni seviyorum bekliyordum diyor. Ne alakası var lan malll? Siz hangi cehalet okulundan mezunsunuz Allah aşkına ya?

Bu güzelim yardımlaşma platformunu sizin gibi sığlar satın aldıktan sonra bu hale getirdi! Sayenizde site akp seçim bürosu oldu. Youtube yardımlaşma sitesi sizin gibi salaklar yüzünden 3 liraya Netflix hesabı, 5 liraya abone kasılan yer oldu.

Konuya yorum yapan 3 5 kişi de kendiniz gibi saçma salak ezikler. Bu sitenin elitlerini kaçırdınız. Çünkü sitenin ağırlığını kaldıramadınız. Çünkü yöneticilik gömleği size birkaç beden büyük geldi.

Size ağız dolusu küfürler etmek geliyor içimden fakat terbiyem buna müsaade etmiyor.

Sitenin miadı doldu. Bunun tek müsebbibi de siteyi parayla sonradan alan siz cahil takımı.

Sınırsız banlamazsanız ban'ın süresi dolunca tekrar gelir etmekten imtina ettiğim küfürleri ana bacı savururum.

Şimdi siktirin gidin g*tünüze sokun sitesinizi

Üsteki mesajında hem konuya yorum yapan üyeleri hemde site admini @doganuzun hakaret ve karalama kampanyası yapmıssın önceki konunada bakarsak yine ytpara aleyhinde karalama konuları açmışsın YTPARA Bitmiş Beyler amacın nedir ?

Son düzenleme:
Bugun acmis oldugun konuyu hepimiz gorduk. Konuda kimin saldirgan davrandigi ortada ve hala uste cikmaya calisiyorsun ben ikinizi de tanimiyorum bir ayrimcilik yaptigim soz konusu degil ama bir kabahat islediysen onu kabul etmek zorundasin burda senin kafana gore actigin konulari gormek zorunda degiliz forum olarak. Ayrica nasil bir stres yaptiysan forumdaki HERKESe kufur etmedigin kaldi

Bugun acmis oldugun konuyu hepimiz gorduk. Konuda kimin saldirgan davrandigi ortada ve hala uste cikmaya calisiyorsun ben ikinizi de tanimiyorum bir ayrimcilik yaptigim soz konusu degil ama bir kabahat islediysen onu kabul etmek zorundasin burda senin kafana gore actigin konulari gormek zorunda degiliz forum olarak. Ayrica nasil bir stres yaptiysan forumdaki HERKESe kufur etmedigin kaldi

cep numarasıyla alacan eski cep numaranın sende olmaması googlenin sucu değil.

Yazını şiir gibi yazmışın;

Ortalı, şiir konseptinde olmuş resmen, sonu '' SENİ SEVİYRUM GOOGLE '' diye bitecek sandım bir an.

iyi olmuş senin gibi bir barzoya yapılabilecek en iyisini yapmış google , çözümünü biliyorum yazıcaktım ama yorumlarını ve hareketlerini gördükçe unuttum birden.

korkudan açtığı bir başka konusundaki özgün kanalının linkini kaldırmış. bu arkadaşın kanalını bilen varsa özelden yollasın kapatıyım

Bütün bunlar saldırgan yorum değil benim ki öyle değil mi? Yalaka seni

Daha normal üye ve yöneticiyi ayırt edemiyorsun. Alıntı yaptığın kişi normal bir üye sana karşı bir yaptırımı zaten olamaz.

Yönetim ile kendi konunu nasıl ilişkilendirdin çözemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri