YTPara Yöneticilerini Seçiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] [MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT serkan abide gelsin :) ne güzel olur oysa ki hiç değilse canlı yayın :/
-------------------------------------------------------------------------------

Bu aralar foruma pek fazla zaman ayıramıyorum sorunlarla dolduğum içindir belki de, bunun bende farkındayım fakat sanırım bir geçiş sürecindeyim ve yine sanırım herşey bir arada patlama yaptı.bunu açıkça söyleyebiliyorum çünki göz önünde olan birşeyi saklayacak değilim. Bu mesajı yazmamda ki amaç bu sürecin foruma özel olarak algılanmamasını istiyorum şu anda youtube için yani kendim içinde aynı durumdayım. Ama kısa sürede Allah'ın izniyle toparlanıp tüm işlerimi yoluna koyacağıma ve daha bomba bir şekilde döneceğime inanıyorum. Logoyla başlarız kısmet olursa :)

Adaylar belli olsun kimi destekleyeceğimize karar veririz :)

Hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Beni öneren, layık gören arkadaşlara teşekkürler, görev düşerse boynumuz kıldan ince yaparız :)

Bende adayım bu arada arkadaşlar.. bilgimiz ve forum otoritesine katkıda bulunacağıma inanıyorum. Saygılar

Evet arkadaslar ben mod olursam.Benim adımı yazmayan tüm üyeleri banlayıp istifamı vericem :)

Bence sadece konulara bakıp üyeliklere ban atacak değilde bilgi paylaşımı yapacak bir mod olmalı

[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] olsun benide ekle ama [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] :)

Adayım beyler oylar bana ytparaya deniz getirecem.
[MENTION=14510]Konan[/MENTION] [MENTION=12817]Funny Fails[/MENTION] [MENTION=14978]aknur[/MENTION] [MENTION=10898]think[/MENTION] [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=14118]forumiyinet123[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] [MENTION=10157]drdvll[/MENTION] [MENTION=8348]zpostar[/MENTION] [MENTION=15087]stannis[/MENTION] [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] [MENTION=13705]techtasarim[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] [MENTION=12610]XFQ[/MENTION] [MENTION=12244]CanturkDaSilva33[/MENTION] [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] [MENTION=11113]cuaron[/MENTION] [MENTION=12244]CanturkDaSilva33[/MENTION]

haxball tayfası kime oy atacağınızı biliyorsunuz dimi söylemeye gerek yok

haxballda görünmez takılıyorsun herhalde :D

Mod adayı olan arkadaşlar mümkünse herhangi bir şekilde site içinde (düzenli) satış yapmamayı göz önünde bulundurarak aday olurlarsa, yakında bu konuda bir yaptırımımız olacak çünkü. Teşekkürler.

Sayın Site Sahibi

Eğer Modlar arasında Serkan hocamızın Fransada yaşayan çekirdek ekibine benzeyen bir beyin takımı oluşacaksa ben varım. Hem böylelikle modların görevi sadece üye banlamaktan çıkıp daha iyiye ulaşmak için bir düşünce fırtınası yaparak hem forumun daha kaliteli olmasına hemde profosyonel arkadaşların daha çok kazanmasına sebeb olabilir.

açtığı konuları inceleyin yararlı konuları olanlar olsun işte diğerleri gereksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri