YTPara Yönetimine ve Ailesine Teşekkürler :)

DamlaHosting

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.damlahosting.com
Merhaba sayın YTPara ailesi, sizlere bu konumuzda kısaca bir teşekkür etmek istedik.

10 Yılı aşkın bir süredir birçok forum gördüm ( %90 kayıtlıyızdır hepsine ), Ancak YTPara gibi birbirine bağlı ve iletişim halinde olan bi forumu ilk defa görüyorum.

En basitinden şöyle örnek vereyim ilk defa bi forum üzerinden Konya'lı hemşerilerimizle tanıştık.

Bu aileye katılmak bizi gerçekten mutlu etti "DamlaHosting" nicki ile kayıt olduk ancak aranızda diğer katagorilerde bizde yer alacağız.

YTPara ailesine kaliteli bi hizmet vermek adına personelimiz olan Mustafa ve Mehmet'beyin evlerine'de ayrıyetten monitör hediye ettimki kesintiler olmasın sürekli takip edelim :)

ZLpgpG.jpg

-------------------------------------------------

19.05.2015 Tarihi itibariyle firma ünvanımız ve vergi bilgilerimiz değişmiştir.

Buna istinaden 19.05.2015 sonrası verilen siparişlerin yeni fatura dizaynı aşağıdaki şekildedir ;

Mavi Damla İnternet Bilişim Bilgisayar & Güvenlik Sistemleri
Selçuk V.D - 534 702 84 722

94NLO5.jpg

Son düzenleme:
Ytpara forumunda adblock kullanmayan nadir insanlardansınız sanırım :D

Şimdilik bir alışverişim olmadı fakat ilerde neden olmasın.

Ytpara forumunda adblock kullanmayan nadir insanlardansınız sanırım :D

Şimdilik bir alışverişim olmadı fakat ilerde neden olmasın.

Evet hiç kurmadık açıkcası şimdi siz söyleyince bi an düşündüm acaba kursakmı diye :)

Alışveriş konusunda hiç sıkıntımız yok herzaman yardımcı olmak isteriz :)

Bol kazançlar Hocam Hayırlısı OLsun Herkese

İleride çalışmak dileğiyle :) kolay gelsin

Çalışıyoruz memnunuz tavsiye ediyoruz ve umarım öyle kalırız :D

O duvardaki kağıtlarda ne yazıyor gömüldüm ekrana ama okuyamadım :D

Sizler gibi değerli üyelerimiz oduğu için biz teşekkür ederiz :)

[MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION];

adres veriyorum banada bir ekran gönderirsiniz :)

şaka bir yana hoşgeldiniz.

Genel Duyuru ;

19.05.2015 Tarihi itibariyle firma ünvanımız ve vergi bilgilerimiz değişmiştir.

Buna istinaden 19.05.2015 sonrası verilen siparişlerin yeni fatura dizaynı aşağıdaki şekildedir ;

94NLO5.jpg

Oncelikle guzel dileklerin icin kendi adima tesekkurler ustad.Aynen'de dedigin gibi burasi bir Aile ortami.Iyisi ile kotusu ile her ani birlikde yasar olduk artik.

Bende yuzlerce forumda kayitliyimdir,takildigim yonetici dahi oldugum bir cok forum oldu gecti gitti ama bende burdaki gibi bir ortam gormedim dogruya dogru.

Eee ne diyelim,eteginde taslarla gezenlere,Coluk cocuk forumu diye begenmeyenlere kapak olsun.Sanki kendileri hic cocuk degildi.

Saygilar.

Son düzenleme:
[MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION] sizde hizmet almasam bile sırf üslubunuz için sizinle bolca sohbet etmek isterim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri