YTpara YouTube bünyesi

• Kullanıcı irony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

irony

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar. Düşündüm ki; YTPara bünyesi olarak bir ortak kanal açmış olsak, oradan gelecek para ile YTPara'yı geliştirsek fena olmazdı, değil mi?

saçma olur. zaten forumun yt kanalı var:)

saçma olur. zaten forumun yt kanalı var:)

Ben ticari bir kanal açmaktan bahsediyordum :). Konuyu yanlış anlamışsın. YTPara'nın, YouTube hesabı olduğunu biliyorum, fakat Haber, Spor ve Fragman'lar paylaşılan bir kanal olsa hiç fena olmazdı.

YTPara yöneticileri zaten yeterince kazanıyor forum için gereken herşeyide karşılayabilirler. Sadece zamanları olmuyor :D

Cebinde 1.000 lira paran var ve bu para ile yt para'yı nasıl geliştirebılırsın ? yani bu işler para ile olmuyor mantık zeka lazım, r10 para ile mi şöhret oldu ?

Burada bir fikrimi paylaştım. Ama görüyorum ki, bazı arkadaşlar laf sokmadan yapamıyor. Ayrıca 1 adet Film ve 1 adet Dizi sitem var, aylık gelirim 9.000TL'nin üstün de. Ayrıca arkadaşın r10'da üyeliği var ise özelden mesaj atsın üye adını ben de kendi üyeliğimin adını vereyim. r10'a 2006 yılın da kayıt oldum. Nasıl şöhret olduğuna gelince arkadaş daha yeni galiba o site için neler harcandığını bilmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri