YTPara'da Ne Değişsin?

ilk önce üyeler kendilerine çeki düzen vermeli. kavga çıkaracak hitaplardan küçük düşürücü kelimelerden kaçınmalı. yeni başlayan arkadaşlar bilindik sorularu sorduğunda küçümsememeli onları. önce üyeler düzelmeli

Şu haram helal konuları gerçekten sıkmaya başladı artık. :)

Ben de hapse girmeyeceksem adam öldürmek istiyorum :)

Forum kuralları dahilinde her türlü eleştiriye açığız hocam buyrun.

Hocam eğer müsaitsen,z size ulaşabileceğim bi skype adresi falan verebilirmisiniz özelden yazamıyormuşumda size bi konu vardı konuşmam gereken

Ve bir önerim var.Konular açılmadan önce yani gösterime sunulmadan önce modların onayı olsun.Böylelikle konu kitlemek yerine hiç kirli konular görmemiş oluruz

Eşleşen verecem ünlem taktigi verecem face grubu kuracam diyenlere konu silinsin ve üye banlansın.Gereksiz konular bunlar yönetimin göz yumulmaması lazım

ayrıca her türlü ırka olumlu davranmaı lazım

benin bir arkadas banlandı karsı görüsüm var diye ve böyle arkadasların yönetici olmamısı lazım. kim beni banladı neden banladı bilmiyorum .

Hocam eğer müsaitsen,z size ulaşabileceğim bi skype adresi falan verebilirmisiniz özelden yazamıyormuşumda size bi konu vardı konuşmam gereken

Ve bir önerim var.Konular açılmadan önce yani gösterime sunulmadan önce modların onayı olsun.Böylelikle konu kitlemek yerine hiç kirli konular görmemiş oluruz

öneriye katılıyorum

1.TC ve FB ile kullanıcıları onaylayın(heny gelmesin :D)
2. Mail satıcıları için sattıkları maillerin yanında hangi IP'den açtıklarını yazsınlar, bütün hesaplarımız gümleyiveriyo hiç bişey anlamıyoruz sonra :)

100 mesaj olayı gereksiz bir şey.

Eğer sınırlama yapılacaksa bu üyelik tarihi ile alakalı olmalı. Yoksa 100 mesaj kasmak zor değil.

Eğer yapılacaksa DH gibi mesaj sayıları bazı yerlerde geçsin bazı konularda geçmesin yani sayılmasın.

Bot Satış kategorisini ayırabilirseniz sevinirim.

Özel sohbet kurulsun online olanlar birbiriyle özel görüşebilsin. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bunu yapabilir.

konularda satın aldım diyip butona basınca kaç kişi almış yazsın. Satın alma yapanlar birbirlerinin nicklerini görsğn. Böylelikle kaç kişi almış görülebilir. Kişi ona göre karar verir. İlk satın aldım butonuna bastığında bir defalık dekont eklesin.

chat bölümü açılabilir yeni bir pencerede açılan belli mesaj sayısı olan kisilerin girebilecegi

Forumu bir ara 3-4 gün geriye almıştınız hatırlıyor musunuz ? Şimdi de 1 yıl geriye alın tüm sorunlardan kurtulalım.

Kategori ifsasini birakin su dilde sunlar olabilir denildiginde bile suresiz ban cezasi gelsin. Biz ekmegimizi youtubedan kazaniyoruz kimsenin yapmayacagi fedakarliklar yapiyoruz hayatimizdan, sonra forumda yazilip ciziliyo 12 yasindaki cocuk gelip telif atiyor.

Özel mesajları bir süreliğine aktif ettim hocam, özel mesaj atabilirsiniz artık.

Tüm önerileri değerlendireceğiz arkadaşlar, bir gün boyunca kalsın konumuz, sonra toplu cevap vereceğiz cevapsız kalanları bugün içinde, uygulayacağız uygulayabildiklerimizi.

Eşleşen verecem ünlem taktigi verecem face grubu kuracam diyenlere konu silinsin ve üye banlansın.Gereksiz konular bunlar yönetimin göz yumulmaması lazım

benin bir arkadas banlandı karsı görüsüm var diye ve böyle arkadasların yönetici olmamısı lazım. kim beni banladı neden banladı bilmiyorum .

hocam o konu açan arkadaşlar bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı oluyor neden banlansın ki, aksine böyle insanların daha çok artmasını umut ediyorum

Açılan konularda sınırlandırmalar getirilebilir. Msj sayısı üyelik tarihi vs.
Aktifliğe göre rep puanı olabilir vs ...

1- mod arkadaşlar çok pasifler görüldüğü üzere . Ona bir çözüm gerek ( Umarım kızmazlar :D )
2-Siyasi konuşmalar geçtiği anda . Hangi görüşten olursa olsun (Bunu çok gördüm ve İbrahim abiye söyledim) ayrım var . Bu ayrım kalksın . Direk yapıştırın banı.
3-Forumda huzursuzluk çıkaran olursa göz yaşına bakmadan şutlayın . Bu ara çok arttı bu mesele

Saygılar

yaş sınırı(18) tc kimlik onay bu forum için uygulanacak en güzel yöntemdir

bir tane daha geldi aklıma hocam şu her dünya geneli eşleşen ve ünlem konusunda ortaya çıkan bazı vatandaşlar var ünlemi geçtim geçiyorum geçerken dünya engelide neymiş eşleşende neymiş bu gibi egoist arkadaşları ben şahsen forumda görmek istemiyorum hepsi prim peşinde benim gözümde

Bence bu konu iyi oldu. Ne zamandır sormak istiyordum.

Özgün çalışanlar arası raw (ham) video değişim gibi bir yer açılabilir mi. Mesale bir üye bana Topkapı'nın videosunu versin ben ona Paris'in gibi. Böylelikle daha fazla özgün video üretilmiş olacağını düşünüyorum.

Ama diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum.

hocam öyle diyorsunda ben o gruptayım mesala her akşam konuşuyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri