YTPara'da Ne Değişsin?

bundan sonraki satış konularının tamamında telefon verilme zorunluluğu olsun diye öneride bulunucam [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ye bir miktarda olsa yapılan yanlışların sonucunda para geri alma şansınız olur diye düşünüyorum telefonla ısrar edilirse.

açık bi şekilde değilde satış yapan kişiler yönetime bildirip onaylattırmalı telefonlarını. Bir sorun çıktığında müşteri yönetimden tel numarasını ister.

Üyelerin aşağılayıcı, kavga çıkaracak tavırları..

Bu Konuya En İyi Cevabı Recep İvediğin Bir Repliği Verir..

Çocuklar Size Güveniyoruz Da Bi B*k Yaptığınız Yok..

Bazı Arkadaşlar 100 Mesaj Sınırı Falan Filan Getirmişler..
100 Mesajı Sınırını Geçmek İçin Konu Açınca veya Mesaj Atınca Boş Konu Boş Mesaj Diyen Yine Siz Olacaksınız..

Önce Kendinize Bir Bakın.. Şimdiye Kadar Paylaştığınız Forum İçin Yararlı Olan Hangi Konuyu Paylaşmışsınız..

İsteyen İstediği Yerde Konuyu Paylaşsın..
Yöneticiler De Buna Müdahale Etmezse Seviniriz..

Benim Değişmesini İstediğim Yer İse Forumun Anasayfasında Son Mesajların Yer Aldığı Bölümün Kaldırılması..

Kendi Açtığım Konular Bile Dakikalar İçinde O Listeden Kayboluyor Ve Benim Gibi Çoğu Arkadaş Sadece O Listeye Göre Hareket Ediyor..

Ayrıca Yeni Arkadaşlara Yardımcı Olmak Yerine Nefretle Bakmayalım..
Siz Biliyorsanız Konu Linkini Mesajınızda Paylaşın Ayrıca Yöneticileri De Konuya @ işareti İle Çağırıp Kilitlenmesini İsteyin..

Benim Çalıştığım Forumlarda Hep Bu Sistemle Çalışırdım..

Konuya Gerekli Cevabı Verip Yöneticileri Konuya Çağırıp Kilitletirdim..

Neyse Mesajım Uzamaya Başladı.. Benden Bu Kadar Yeter..

Yazacağım şeyin bu konu ile ilgisi yok. Yeni başlık açmak istemediğim için buraya yazıyorum. Bir nevi forum yönetimine tebrik ve teşekkürlerimi iletmek istedim.

Ne zaman bir postu report etsem (ki nadiren yaparım) istisnasız gereğininin yapıldığını görüyorum. Olayları, itirazları akıl süzgecinden geçirme becerisi olan forum yönetimini tebrik ederim. Aslında övgüye mazhar olmayan "normal" olan bu durumu pek az forumda görebiliyoruz. Gördüğümde de tebrik etmek boynumun borcu.

Forum iyi ama tasarımı değişmeli bence standart vBulletin daha farklı bir tasarımı olmalı

Şu 90 gün tatil zamani üye alımı dursun . ref üyelik ler olsun sadece.

Kesinlikle uyeliklere ve disaridan okumaya bi kontrol getirmeli
Sara hastasiyiz diyenlerden falan kurtulmamiz lazim basimiza is acilacak

1. Rütbe Sistemi Getirilebilir Motivasyonu Arttırır.
2. Mesaj Gönderme Süresi 15. Sanıyeye düşürülebilir.
3. Forum'a Üye Olmayanlar Mesajın İçeriğinden a harfını Bıle Görememeli.
4. Youtube Ban Kategorisi Youtube Sorunları Ve Çözümler 'in Alt Kategorisi Haline Getirilebilir.
5. Bide Er Gazinosu Yapılabilir Yalnızca Erlere Ait Öyle Serkan YT falan Giremez :D

Özel yazılım bölümüne "2. El özel yazılım satışı" gibi bir alt kategori harika olur, ilk kategoride biz yapımcıların konuları olur, Diğer alt kategoride üyeliklerini satmak isteyenlerin konuları olur.

çok aşırı para kazanan arkadaşlar gerçekten kazanamayan zor durumda olan durumu olmayan arkadaşlara özelden yardımcı olsunlar.

1 sayfada gözüken mesajlar çok az bence. Sürekli yeni sayfa açılıyor.
Sayfada gözüken mesaj sayısı arttırılabilir.

En bastaki Top10 istatistikte mesajlara tiklayinca son mesaja gitmesi daha iyi olur.
Grafiklerin kullanici rutbelerinin daha estetik olmasi hos olur ve bazi grafiklerin.
Normal uyelerede imza hakki verilmeli bence.
Youtube Sorunları Ve Çözümler kategorisi ve Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız ayni kategoriler gibi geliyor bana iki tek bir kategori olsa daha guzel olur.

Tesekkur ederim.

Bence klasik forum düzeni göze daha hoş geliyor.
Kullanıcı profilinin, mesajın üstünde yatay olması yerine dikey olarak mesajın sol tarafında olması.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam yabancı kaynaklara bakıyorum'Da gerçekden işe yaracak kaynaklar var acaba foruma ingilizcesi saglam birisini bu konuda gorevlendirip yabancı kaynakaları türkçeye çevirip paylasılmasını saglasak olmazmı daha yararlı olur .

ytpara da her ne kadar serkanlardan sonra beyin takımı kalmadıysa mnote ve ekibi güzel ***ürüyor. her gün sitenin reklamlarına tıklıyorum. çorbada bizimde tuzumuz olsun. burada ki herkese de günde hiç değilse destek amaçlı bir defa reklamlara tıklamaya davet ediyorum.

ytpara da her ne kadar serkanlardan sonra beyin takımı kalmadıysa mnote ve ekibi güzel ***ürüyor. her gün sitenin reklamlarına tıklıyorum. çorbada bizimde tuzumuz olsun. burada ki herkese de günde hiç değilse destek amaçlı bir defa reklamlara tıklamaya davet ediyorum.

5 10 kuruşluk destek olacağına alırsın platin veya gold üyelik daha fazla katkın olur hatta foruma ben çok katkı yapmak istiyorum diyorsan banada alırsın bi üyelik olur biter :)

senin canın sağolsun kardeş şu yaz dönemi bitsin tekrar görüşelim şuan anca karnımızı doyuracak kadar kazanabiliyoruz temmuz da kepenkleri kapattık eylüle kadar yokuz. o kadar kanal ekledik yine kurtaramadık adsenseyi hala düşük seyrediyor. eylülü bekliyoruz bakalım.

5 10 kuruşluk destek olacağına alırsın platin veya gold üyelik daha fazla katkın olur hatta foruma ben çok katkı yapmak istiyorum diyorsan banada alırsın bi üyelik olur biter :)

senin canın sağolsun kardeş şu yaz dönemi bitsin tekrar görüşelim şuan anca karnımızı doyuracak kadar kazanabiliyoruz temmuz da kepenkleri kapattık eylüle kadar yokuz. o kadar kanal ekledik yine kurtaramadık adsenseyi hala düşük seyrediyor. eylülü bekliyoruz bakalım.

EyvAllah kardeşim düşünmen yeter kendine al yeterli kendime almış gibi olurum maksat foruma katkı :cool:

Ücretli üyeliklere ve site yöneticilerine chat bölümü açıktı eski haline dönünce geri getirilmedi bu gelirse iyi olur aslında bu gibi saatlerde iki çift laf ediyorduk

burası bir forum ve forumun hakını veren serkan beyden daha iyisini görmedim.neden sorarsanız çünkü adamın paylaştığı konulara ,paylaşımlara bakıyorum.sonra yeni alan arkadaşaların paylaşımlarına bakıyorum arada dağlar kadar fark var.burda çok kazananlar yok yöntem dileniyor,yok bilmem kategori dileniyor diyorlar bunlar ayıp şeyler unutmayın sizde ilk başlarken bocaladınız,sıkıldınız.bu gibi isteklerin gelmesi çok normal yardım etmeyecekseniz insanları küçümsemeye hakkınız yok.madem öyle üyelik kabul etmeyin,bu sorulardanda kurtulmuş olursunuz .çok kazanan beyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri