Ytpara'da Sitesi Olmayan Kalmasın-Herşey Dahil 250 TL

• Kullanıcı Cokark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebSite Pazarı
bi site yaptırmak,açmak için bu para verilir mi diyen arkadaşlar var ama marezden script bulup yada forum kurup site yaptım demek degilse konuda yapılan,fiyatı normal.yapılan işe göre fazlası olur,eksigi olmaz ama tabi arkadaşın yaptıgı siteleri görmemiz gerekir bunları analiz edebilmek için.lisanslı scriptler,temalar,seo nun kalitesi vb şeyler yani yapılacak işler fiyatı belirler.bence konu sahibi arkadaşın konuya referanslarını eklemesi gerekir.

Lafım meclisten dışarı olsun eğer hazır scriptleri indirip millete site yapıyorsanız başınız büyük belaya girer. Bizim firmaya site yaptırırken zamanında adam hazır script kullanmış bir gün telefon geldi firmadan bizim scriptimizi kopyalamışsınız mahkemeye vereceğiz diye.

Altta " Tasarım : **** " yazıyor benle işiniz yok dedim o adam ödediği cezayla işin içinden çıkamaz halde şuan.

Lafım meclisten dışarı olsun eğer hazır scriptleri indirip millete site yapıyorsanız başınız büyük belaya girer. Bizim firmaya site yaptırırken zamanında adam hazır script kullanmış bir gün telefon geldi firmadan bizim scriptimizi kopyalamışsınız mahkemeye vereceğiz diye.

Altta " Tasarım : **** " yazıyor benle işiniz yok dedim o adam ödediği cezayla işin içinden çıkamaz halde şuan.

Hocam kullandığımız scriptler bayilik ile alındı flash oyun temalarının bir çoğu tarafımızca yapıldı free html olan temalar php entegre edildi yani kimsenin temasını çalmadık.

Allah senden razı olsun kardeşim. Sağolsun sitenin herşeyiyle ilgilendi 2 ay önce gittim 150tlye script 200tlye host aldım 2 ay sonra site çöp oldu daha sonra bu arkadaş siteyi düzenledi harikada bi tema yaptı 250TL çok diyenler bidaha düşünsün bide sürekli destek veriyo skype üzerinden herşey için teşekkürler kardeşim

flash oyun sitesi yaptıracaklar düşünmesin işinin ehli bir arkadaş buda sitem, bu arada hocam keşke sizle daha önce tanışmış olsaydık

Son düzenleme:
Merhaba hocam ben oyun kanalı açmak ıstıyorum fakat bilgim yok siz kurulumu yapınca ben o siteyi nasıl yönetebilirim siz bizi bilgilendıreckmısınız seo demişsiniz günlük hit garantisi veriyormusnuz hocam ?

Merhaba hocam ben oyun kanalı açmak ıstıyorum fakat bilgim yok siz kurulumu yapınca ben o siteyi nasıl yönetebilirim siz bizi bilgilendıreckmısınız seo demişsiniz günlük hit garantisi veriyormusnuz hocam ?

Hocam öncelikle flash oyun kanalımı yoksa pc, konsol tarzı bir oyun kanalımı olucak ayrıca ne tarzda bir site yaptırmak istiyorsunuz flash oyun mu yoksa blog tarz mı ve son olarak;

hiç kimse yeni açılmış bi siteye site dışı seo yapamaz, biz sadece site içi seo yapıyoruz scripti seo uyumlu hale getiriyoruz googlepagespeed çalışması yapıyoruz siteyi google ve yandexi kaydediyoruz yeni açılmış bir siteye sadece sosyal medyadan çekilen hitler doğal olur onun haricinde yeni açılan bir siteye site dışı seo, backlink, tanıtım yazısı çalışması yapılamaz

hep bi sitem olsun istedim :D hala istiyom :D güzel bi pirojem var kardeş hocam inşAllah diğer aya kadar ateş etmeye devam edersiniz hörmetler hayırlı işler

Kalite kokuyor, başarılar

Gereksiz Postlar silinmiştir tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır!

Forumdan realhunter nickli üyenin flash oyun sitesi teslim edilmiştir.

Abi fiyatın nesi palı 250 liraya site yapan ve alanlara yazık olsun biz 2000 bin liraya yaparken sizler sayesinde 250 300 yapanlar sayesinde çantacı misali yani allahtan google yasa çıkardıda bari biraz daha millet akıllandı

[MENTION=22458]MakinAdam[/MENTION] ın referans sitesi hiçbir ücret alınmadan teslim edilmiştir.

Site: Otomobilozof

Not: Tamamen kullancı isteği üzerine mybb forum ve istediği tema kurulmuştur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri