Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] AbiBir Youploader değil merak etme müşteri çalmam
![]()
sadece CPA'cilere deli gibi spam yaptırtıyorum
![]()
Est. kardesimaklimin ucundan gecmedi gercekten. Hatta sana skype'da yazdim bu cpa ile ilgili bisey sormak icin, bi zahmet cevap ver
![]()
Son zamanlarda gördüğüm en kral paylaşım millet para kazansın diye gece gündüz uğraşıp bot yaptı ve bize paylaştı adamsın @İncubus
Asıl burda paylaştıktan sonra işin zor millet daha iyisini isteyecek sende mecbur yapacaniki gün sürmediama olsun
yine de teşekkürler yorum için
![]()
Video sınırı belirleyemiyormuyuz akşamdan bıraktık sabaha kadar 10bin video atmasın![]()
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocam öncelikle eline sağlık ücretsiz paylaşımın ve emeğin için. Programın nasıl kullanıldığını basitçe anlatan bir video hazırlaman mümkün mü? Bir de alakasız olabilir ama spam işini yapmak için adsense mi kullanmak daha mantıklı yoksa partner mi ? Malum adsensete bir kanaldan ötürü tüm kanallar kapanabiliyor partnerde bu farklı diye biliyorum ama henüz partner çalışmadım.
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Hocam,
Şimdi bu başka videoları alıp kendi kanalımıza yüklüyor. Diyelim ki karşı kanal sahibi bir programın crack dosyasını bu yöntemlerle oluşturmuş. Şimdi bizim elimizde o crackli dosya yok. Videoyu izleyen kişi linke tıkladı ve anket doldurdu diyelim. Dosyaya nasıl ulaşacak, çünkü bizde dosya yok.
Üstad spam yapıyorsun dosyayı versen zaten mantıklı bir şey yapıyorsun olurAmaç dosyaya ulaşsınlar değil amaç işi yapsınlar
incentive click kasıyoruz yani
![]()
Yabancılar anlayışlıdır yanlış linki koymuştur der yoluna devam ederİyi küfür yemez miyiz hocam![]()
İyi küfür yemez miyiz hocam![]()
![]()
Arkadaşlar benden başka bu hatayı alan var mı hem normal pc de hemde vds de aynı hatayı alıyorum program 2 3 video atmadan kapanıyor.
aynı sorun bende de var. yönetici olarak açtım yine olmadı. çözebilecek varmı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.