YTPara'ya Özel Youtube İzlenme ve Websitesi Hit Gönderme Programı

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
YTPara'ya Özel Youtube İzlenme ve Websitesi Hit Gönderme Programı

Merhaba arkadaşlar tasarımdan çok ihtiyaç ve işlevi öne çıkaran bendenizden yeni bir paylaşım sizerle. Sizler için kendi yazmış olduğum ve geliştireceğim youtube video izleme ve websitesi hit gönderme programının betasının beta versiyonu ile karşınızdayım. Şuanki hali ile bile kullanacak birçok arkadaş vardır diye düşünüyorum, yenilendiğinde ise bir sonraki versiyonunda muhteşem özellikler sizleri bekliyor olacak. Sosyal medya üzerinden çekim işlemi yapılabilecek. Detaylar aşağıda.

Rep, Beğeni ve Yorumlarınızı eksik etmediğiniz takdirde sonraki versiyonları da ücretsiz olarak sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum :) Teşekkürler..

Kurulum Dosyası:

http://www.onurkahveci.com/yt3.zip

Programın Özellikleri:

Günlük proxy listesi yaratmaktadır.

Proxy listesini .txt formatıyla indirebilirsiniz.

Proxy sayesinde ip değiştirir, her izleme, görüntüleme öncesi ayrıca çerezleri temizler.

Youtube videonuzu ya da websitenizi farklı ip ve çerezler ile izleme almasını sağlar.

Adsense reklamları görüntülemektedir. Normal bir insandan farkı olmadığından görüntülenmesi doğaldır. Reklam görüntülemesi nedeniyle sorun yaşandığı takdirde mesuliyet kabul etmiyorum. Eğer korkunuz var ise bu yönde öncelikle reklamları kapatın, videonuza gönderin hiti ardından tekrar para kazanmasını açın videonuzun.

Facebook post üzerinden hit göndermek.

Programa Eklenecek Özellikler:

Diğer sosyal medya üzerinden hit göndermek.

Google ve Youtube aramaları aracılığı ile hit göndermek.

Lokasyon özelliği ile proxy ayırarak istediğiniz ülke üzerinden hit göndermek.

Sistem Gereklilikleri:

Net Framework (Otomatik kuruluyor.)

Programdan önizlemeler:

5.jpg

Diğer Önizlemeler (eski sürüm):
http://www.onurkahveci.com/y1/1.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/2.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/3.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/4.jpg

Bana güvenmeyen çıkar :p diye virustotal'de yükleyip paylaşayım dedi, her satır kodunu ben yazdım güvenin :D Buyrun sonuçlar:

Adres:
https://www.virustotal.com/tr/url/6...320749e3b978b9c01724a58a/analysis/1388874485/

Dosya:
https://www.virustotal.com/tr/file/...aeefec63b64db38c513e38d5/analysis/1388874488/

Evet yeni dosyaları ekledim. Bir çok sorunu düzelttim, Flash Player eklentisi ile uğraşamadım kurulum için.

Facebook üzerinden göndermek için de ekledim. Yapmanız gereken bunun için Facebook'ta bir hesaptan videoyu paylaşıp ardından post url'sini kopyalamak.
Post URL nasıl bulunur: Paylaşımınızda sağ altta bulunan tarih kısmına tıklayın, açılan sayfanın url'sini kopyalayıp programa yapıştırın.

Otomatik proxy alıcı çalışıyor çalışmasına ancak proxyler o kadar sağlam değil. Bu nedenle de pek çok şeyde sistemde sorun çıkıyor gerekli işi yapamıyor. Kendi proxy listenizi txt dosyası içinde 212.123.231.231:8080 tarzı alt alta yazarak oluşturmanız. Proxyleri nereden bulabilirsiniz, örneğin: Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass! - Custom search #225490 Buradaki proxyleri anlattığım formatta eklerseniz txt ardından bilgisayardan proxy al seçeneği kullanarak programa ekleyebilirsiniz. Verdiğim adresteki proxyler en hızlı olanlar, aramayı ona göre düzenledim; ancak orta hızda olanları da deneyebilirsiniz. Ayrıca cookielere izin veren, youtube'e izin veren proxyleri bulmak sizin maarifetinize kalmış biraz da. Deneyelim yine hataları düzeltelim yavaş yavaş.

Sıradaki Çalışmalar ve Durum (Tüm çalışmaları ücretsiz olarak YTPara ile paylaşmayı düşünüyorum gel beraber çalışalım vs demeye gerek yok, aslolan paylaşım :) )

Otomatik Para Kazanma Aktifleştirici (%95) - Kısaca sırasıyla USA seçmek, monetization enable, adsense bağlama işlemini gerçekleştirmek

Otomatik Gmail Oluşturucu (%50) - Kısaca kanal açan şey

Gmail Telefon Onayı (Yeni Sistem) Toplu Telefon Numarası Ayarı (%40) - Kısaca tek tuşla 1 haftalık onay için kullanabileceğiniz 1000 telefon numarası alıp bu numaraları sizin cep telefonunuza yönlendirmek

Kaynak ve Lokasyon Seçmeli Youtube İzlenme ve Websitesi Hiti Gönderimi (%30) - Kısaca bu konunun devamı :D

Nasıl calıstıgını yazsan hocam

Teşekkürler güzel yorumlar için :)

Nasıl calıstıgını yazsan hocam

Hocam VB.NET ile oluşturulmuş küçük bir bot. Proxy ayarları ile ip değiştirip verdiğiniz adresi, verdiğiniz sayı kere, verdiğiniz saniye boyunca görüntülüyor. Proxy listesi hergün otomatik güncelleniyor.

Not ilk denemelerim sonrası deneme no1 sonuçları siteye eklenmiştir.

İnternet sitesi için Google Analytics aracılığı ile deneme yapılmıştır. Proxy'ler hiçbir şekilde proxy olarak görünmemekte, direk lokasyon olarak görüntülenmekte. (whatismyip tarzı sitelere girerseniz no proxy dedection diyecektir çoğu proxy'de) Çözünürlüğü 1024x768 olan desktop tarzı Windows işletim sistemli cihazdan internet sitesi görüntülenmiş olarak gözükmekte. Youtube açısından net bir şey söyleyemeyiz henüz; ancak problem yaşanmaz diye düşünüyorum.

Güzel bir çalışma olmuş.İleriki projeleriniz de çok güzel hocam tebrik ederim bot almamış biri için yararlı programlar olucak. :)

Incubus paylasimlarin gercekden iyi,sonradan sunmak icin yazdigin hazirladigin paylasimlarda dikkatimi cekti.Gercekden cok iyi isler yapiyorsun tebrikler.

sitede kalma süresi 50 yazmışsınız görüntüde,bi video linki girildiginde videonun 50 saniyesi izlenecek yanlış anlamadıysam.eger öyleyse,bunun rastgele bi sayı olması daha iyi olmaz mı?mesela 5k izlenme geliyor bi videoya ve tamamı 50 sn izlemiş videoyu.

Bu videoyu izlemek için flash player gereklidir diyor saymıyor hocam nerde eksiğim var acaba kullanan arkadaslar yardımcı olabılırmı

Incubus paylasimlarin gercekden iyi,sonradan sunmak icin yazdigin hazirladigin paylasimlarda dikkatimi cekti.Gercekden cok iyi isler yapiyorsun tebrikler.

Sağ olasın Serkan abi, programlama diline giriş dahil hepsine bugün başladım, hepsi aynı mantık hepsi hızlıca ortaya çıkacaktır birkaç gün içinde, önümüz açık. Yorumun için teşekkürler çok.

sitede kalma süresi 50 yazmışsınız görüntüde,bi video linki girildiginde videonun 50 saniyesi izlenecek yanlış anlamadıysam.eger öyleyse,bunun rastgele bi sayı olması daha iyi olmaz mı?mesela 5k izlenme geliyor bi videoya ve tamamı 50 sn izlemiş videoyu.

Hocam 50'yi öylesine ben denerken girmiştim, videonuzun uzunluğu ne kadar ise 3-5 fazlası ideal, ortalama süre olarak alıyor zaten program random number atayıp o süreden 5 saniye kadar fazla ya da az kalıyor. Bir de proxy bağlantı durumu falan o çok random oluyor yani yeterince :D Sağ olun güzel yorumunuz için.

Bu videoyu izlemek için flash player gereklidir diyor saymıyor hocam nerde eksiğim var acaba kullanan arkadaslar yardımcı olabılırmı

Hocam internet explorer'ınıza flash player kurun ;) Ben direk yazarken düşünemedim bir sonraki sürümde program başlarken onu da yükletsin teşekkürler geri bildirim için.

Forumda bu tarz konuların ücretsiz paylaşılması ne güzel..

Böylesi güzel ;)

Denemedim ama en kısa sürede deneyeceğim.Yine döktürmüşsünüz hocam:)

eline sağlık üstad.Proxy elit bile olsa google un çakmaması imkansız diye düşünüyorum ama denicez tabi:D

eline sağlık üstad.Proxy elit bile olsa google un çakmaması imkansız diye düşünüyorum ama denicez tabi:D

Açıkçası bu versiyon için ben de öyle düşünüyorum da :D en azından dümdüz sayfayı yenileyip view arttırmaya çalışanlar var :D onların hepsi silinirken bu görüntülenmelerin büyük kısmı kalır gibi düşünüyorum. Ayrıca şöyle bir durum var, bir sonraki versiyonu birkaç gün, belki yarın içinde gelecek, onu google'a yedireceğiz söke söke :D başka yolu yok :D Onda ne taklalar atacağız güzel olacak :D

her şey güzel ama url giriyorum prox ayarlıyorum sonra sayfada videonun üstünde bu videonun açılması için adope flash player yükleyin diyor hatta bende yüklüydü sildim tekrar yükledim ama sorun değişmedi kardeşim

her şey güzel ama url giriyorum prox ayarlıyorum sonra sayfada videonun üstünde bu videonun açılması için adope flash player yükleyin diyor hatta bende yüklüydü sildim tekrar yükledim ama sorun değişmedi kardeşim

Hocam internet explorer'da yüklü müydü? Önemli olan flash player'ı internet explorer'a yüklemek. Yüklediğinizde problemin çözülmesi gerekiyor :) Eğer olmuyorsa bir sonraki sürüme kadar bir iki gün beklerseniz otomatik yüklemesini de ayarlarız onun. Ama internet explorer yüklerseniz programı toptan kapatıp açınca olmaması için sebep yok açıkçası.

Eline sağlık Onurcum döktürmüşsün yine.

Sağ ol abi, ne demek her zaman :D

---------- Mesaj saat 07:07:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:57:13 civarında gönderildi. ----------

Internet explorer çöktü tez zamanda program yüzünden :D Gün içinde bir güncel halini çıkaracağım, en azından bu çökmeyi engellemek için ip değiştirdikten sonra proxy ayarından sonra 3-5 saniye beklemesini istemek lazım onu düzelteceğim, ayrıca belki facebook üzerinden göndermeyi de eklerim.

evet yüklüydü bütün tarayıcılardan denedim değişmedi :)

Ben yanlışlıkla sildim şimdi birdaha yükleyemıyorum farklı kaynaktan yuklendıgınden bu konumdan başlatılamaz yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri