YTPara'ya Özel Youtube İzlenme ve Websitesi Hit Gönderme Programı

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
yanlış anlamayın ama ücretsiz dağıtmak istiyorsanız. Açık kaynak kodlarınıda .rar dosyasına dahil etmeniz gerek. Bu gibi sistemleri indiren insanları zombi yapıp kendi istediklerini yapmak için kullanan çok insan gördüm sizi kastetmiyorum yukarıdada dedidiğim gibi eğer indiren biri kredi kartlarım çalındı vs diyip sizi işin içine katabilir ne kadar iyilik yapmış olsanız bile suçlu siz olursunuz. 2 türlü baktım bu olaya hem sizin için, hem uygulamayı indiren için.

Merhaba arkadaşlar tasarımdan çok ihtiyaç ve işlevi öne çıkaran bendenizden yeni bir paylaşım sizerle. Sizler için kendi yazmış olduğum ve geliştireceğim youtube video izleme ve websitesi hit gönderme programının betasının beta versiyonu ile karşınızdayım. Şuanki hali ile bile kullanacak birçok arkadaş vardır diye düşünüyorum, yenilendiğinde ise bir sonraki versiyonunda muhteşem özellikler sizleri bekliyor olacak. Sosyal medya üzerinden çekim işlemi yapılabilecek. Detaylar aşağıda.

Rep, Beğeni ve Yorumlarınızı eksik etmediğiniz takdirde sonraki versiyonları da ücretsiz olarak sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum :) Teşekkürler.

Kurulum Dosyası:
http://www.onurkahveci.com/Incubus-ytpara-hit.rar

Programın Özellikleri:

Günlük proxy listesi yaratmaktadır.

Proxy listesini .txt formatıyla indirebilirsiniz.

Proxy sayesinde ip değiştirir, her izleme, görüntüleme öncesi ayrıca çerezleri temizler.

Youtube videonuzu ya da websitenizi farklı ip ve çerezler ile izleme almasını sağlar.

Adsense reklamları görüntülemektedir. Normal bir insandan farkı olmadığından görüntülenmesi doğaldır. Reklam görüntülemesi nedeniyle sorun yaşandığı takdirde mesuliyet kabul etmiyorum. Eğer korkunuz var ise bu yönde öncelikle reklamları kapatın, videonuza gönderin hiti ardından tekrar para kazanmasını açın videonuzun.

Programa Eklenecek Özellikler:

Facebook başta olmak üzere sosyal medya üzerinden hit göndermek.

Google ve Youtube aramaları aracılığı ile hit göndermek.

Lokasyon özelliği ile proxy ayırarak istediğiniz ülke üzerinden hit göndermek.

Sistem Gereklilikleri:

Net Framework (Otomatik kuruluyor.)

Programdan önizlemeler:

5.jpg

Diğer Önizlemeler:
http://www.onurkahveci.com/y1/1.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/2.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/3.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/4.jpg

Bana güvenmeyen çıkar :p diye virustotal'de yükleyip paylaşayım dedi önce kişisel siteme malware diyen oldu, sonra trojan diyen oldu, yok öyle bir şey ama, her satır kodunu ben yazdım güvenin :D Buyrun sonuçlar:

Adres:
https://www.virustotal.com/tr/url/3...8585a61965649dd1de530dd3/analysis/1388800481/

Dosya:
https://www.virustotal.com/tr/file/...968b7b255d5608aeff24c972/analysis/1388800485/

Daha çok başındayız işin, birkaç saatlik bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktı bu (çalışmaya başlamadan bu programlama dilini bilmiyordum bile öyle düşünün :D) Tasarım ile de uğraşmadım zaten, şimdiki haliyle bile işe yarar diye düşündüğüm için paylaştım. Düzeltilmesi gereken vb. her şeyi olumlu olumsuz yorumunuzu bekliyorum.

Deneme No:1

İnternet sitesi için Google Analytics aracılığı ile deneme yapılmıştır. Proxy'ler hiçbir şekilde proxy olarak görünmemekte, direk lokasyon olarak görüntülenmekte. (whatismyip tarzı sitelere girerseniz no proxy dedection diyecektir çoğu proxy'de) Çözünürlüğü 1024x768 olan desktop tarzı Windows işletim sistemli cihazdan internet sitesi görüntülenmiş olarak gözükmekte. Youtube açısından net bir şey söyleyemeyiz henüz; ancak problem yaşanmaz diye düşünüyorum.

Sıradaki Çalışmalar ve Durum (Tüm çalışmaları ücretsiz olarak YTPara ile paylaşmayı düşünüyorum gel beraber çalışalım vs demeye gerek yok, aslolan paylaşım :) )

Otomatik Para Kazanma Aktifleştirici (%95) - Kısaca sırasıyla USA seçmek, monetization enable, adsense bağlama işlemini gerçekleştirmek

Otomatik Gmail Oluşturucu (%50) - Kısaca kanal açan şey

Gmail Telefon Onayı (Yeni Sistem) Toplu Telefon Numarası Ayarı (%40) - Kısaca tek tuşla 1 haftalık onay için kullanabileceğiniz 1000 telefon numarası alıp bu numaraları sizin cep telefonunuza yönlendirmek

Kaynak ve Lokasyon Seçmeli Youtube İzlenme ve Websitesi Hiti Gönderimi (%30) - Kısaca bu konunun devamı :D

Hocam eline gözüne beynine sağlık, teşekkürler.

Incubus'tan alıntı :
Sıradaki Çalışmalar ve Durum (Tüm çalışmaları ücretsiz olarak YTPara ile paylaşmayı düşünüyorum gel beraber çalışalım vs demeye gerek yok, aslolan paylaşım :) )

Otomatik Para Kazanma Aktifleştirici (%95) - Kısaca sırasıyla USA seçmek, monetization enable, adsense bağlama işlemini gerçekleştirmek

Gmail Telefon Onayı (Yeni Sistem) Toplu Telefon Numarası Ayarı (%40) - Kısaca tek tuşla 1 haftalık onay için kullanabileceğiniz 1000 telefon numarası alıp bu numaraları sizin cep telefonunuza yönlendirmek

Kaynak ve Lokasyon Seçmeli Youtube İzlenme ve Websitesi Hiti Gönderimi (%30) - Kısaca bu konunun devamı :D
Kardeşim 100 TL felan fiyat çıkart alalım bunlar çok değerli şeyler ücretsiz olmaması gerekir.

Hocam eline emeğine sağlık , Allah fazlasını versin inşallah..

Başlangic boyleyse devamini siz düşunun :) gün içinde deneyeceğim bakalim :)

Kardeş eline sağlık lakin bende de arkadaşın dediği gibi flash player hatası veriyor ? dediğini yapmama rağmen düzelme yok :confused:

ellerine saglik hocam.300 izlenimi ne kadar zamana yapar program?

Eline saglik cok yararli bende pc ye gectigimde deneyecegim

iyi güzel tebriklede...
ben istedimki birde bri çıksın 5 dk videolu alatım etsın. ne işe yarar neyapar? tehlıkesi en kotusu nedır? faydası en ıyısı nedır gibilerinden....

birden fazla url ekleme şansımız varmadır, varsa çok güzel olur ayrıca örnek vermek gerekirse
50 youtube url eklemek istiyorum ve her video 350 defa izlensin ?? bu şekilde komut verebilirmiyiz, olursa mükemmel olur.. teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar tasarımdan çok ihtiyaç ve işlevi öne çıkaran bendenizden yeni bir paylaşım sizerle. Sizler için kendi yazmış olduğum ve geliştireceğim youtube video izleme ve websitesi hit gönderme programının betasının beta versiyonu ile karşınızdayım. Şuanki hali ile bile kullanacak birçok arkadaş vardır diye düşünüyorum, yenilendiğinde ise bir sonraki versiyonunda muhteşem özellikler sizleri bekliyor olacak. Sosyal medya üzerinden çekim işlemi yapılabilecek. Detaylar aşağıda.

Rep, Beğeni ve Yorumlarınızı eksik etmediğiniz takdirde sonraki versiyonları da ücretsiz olarak sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum :) Teşekkürler..

Kurulum Dosyası:
http://www.onurkahveci.com/Incubus-ytpara-hit.rar

Programın Özellikleri:

Günlük proxy listesi yaratmaktadır.

Proxy listesini .txt formatıyla indirebilirsiniz.

Proxy sayesinde ip değiştirir, her izleme, görüntüleme öncesi ayrıca çerezleri temizler.

Youtube videonuzu ya da websitenizi farklı ip ve çerezler ile izleme almasını sağlar.

Adsense reklamları görüntülemektedir. Normal bir insandan farkı olmadığından görüntülenmesi doğaldır. Reklam görüntülemesi nedeniyle sorun yaşandığı takdirde mesuliyet kabul etmiyorum. Eğer korkunuz var ise bu yönde öncelikle reklamları kapatın, videonuza gönderin hiti ardından tekrar para kazanmasını açın videonuzun.

Programa Eklenecek Özellikler:

Facebook başta olmak üzere sosyal medya üzerinden hit göndermek.

Google ve Youtube aramaları aracılığı ile hit göndermek.

Lokasyon özelliği ile proxy ayırarak istediğiniz ülke üzerinden hit göndermek.

Sistem Gereklilikleri:

Net Framework (Otomatik kuruluyor.)

Programdan önizlemeler:

5.jpg

Diğer Önizlemeler:
http://www.onurkahveci.com/y1/1.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/2.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/3.jpg
http://www.onurkahveci.com/y1/4.jpg

Bana güvenmeyen çıkar :p diye virustotal'de yükleyip paylaşayım dedi önce kişisel siteme malware diyen oldu, sonra trojan diyen oldu, yok öyle bir şey ama, her satır kodunu ben yazdım güvenin :D Buyrun sonuçlar:

Adres:
https://www.virustotal.com/tr/url/3...8585a61965649dd1de530dd3/analysis/1388800481/

Dosya:
https://www.virustotal.com/tr/file/...968b7b255d5608aeff24c972/analysis/1388800485/

Daha çok başındayız işin, birkaç saatlik bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktı bu (çalışmaya başlamadan bu programlama dilini bilmiyordum bile öyle düşünün :D) Tasarım ile de uğraşmadım zaten, şimdiki haliyle bile işe yarar diye düşündüğüm için paylaştım. Düzeltilmesi gereken vb. her şeyi olumlu olumsuz yorumunuzu bekliyorum.

Deneme No:1

İnternet sitesi için Google Analytics aracılığı ile deneme yapılmıştır. Proxy'ler hiçbir şekilde proxy olarak görünmemekte, direk lokasyon olarak görüntülenmekte. (whatismyip tarzı sitelere girerseniz no proxy dedection diyecektir çoğu proxy'de) Çözünürlüğü 1024x768 olan desktop tarzı Windows işletim sistemli cihazdan internet sitesi görüntülenmiş olarak gözükmekte. Youtube açısından net bir şey söyleyemeyiz henüz; ancak problem yaşanmaz diye düşünüyorum.

Eline sağlık hocam. Güzel paylaşım. Gelişmeler için takipteyim.

Emeklerin helal olsun kardeşim eline sağlık.

İncubus sende olmasan şu anda telefon onayı için site arıyorduk.
Bu paylaşımında yine çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
Bir paylaşım yapıyorsun Pir paylaşım yapıyorsun.

ellerinize sağlık hocam

Ben yanlışlıkla sildim şimdi birdaha yükleyemıyorum farklı kaynaktan yuklendıgınden bu konumdan başlatılamaz yazıyor

Build ederken internet sitesi üzerinden kurulacak şekilde built etmiştim o yüzdendir, bugün yeni versiyonu göndereceğim problem çıkmaz :)

yanlış anlamayın ama ücretsiz dağıtmak istiyorsanız. Açık kaynak kodlarınıda .rar dosyasına dahil etmeniz gerek. Bu gibi sistemleri indiren insanları zombi yapıp kendi istediklerini yapmak için kullanan çok insan gördüm sizi kastetmiyorum yukarıdada dedidiğim gibi eğer indiren biri kredi kartlarım çalındı vs diyip sizi işin içine katabilir ne kadar iyilik yapmış olsanız bile suçlu siz olursunuz. 2 türlü baktım bu olaya hem sizin için, hem uygulamayı indiren için.

Haklı olduğunuz noktalar çok hocam; ancak ücretli dağıtıyor olsam açık kaynak odlarını .rar dosyasına dahil edip paylaşamazdım, kötüyü isteyen insan ücretlide de yapar yani. Ücretsiz olduğunda açık kaynak kodlarında .rar dosyasını dahil etmek pek akılcı gelmiyor, neden, çünkü benzerini yaptım, aynı programın arkasına background eklediler sonra deli gibi paraya sattılar. Ben mümkün olduğunca paylaşımın saflığını koruması taraftarı olduğum için paylaşmıyorum; ancak eğer bu program yüzünden bilgisayarına (kanal ya da hit gönderdiği websitesi değil) zarar geldiğini iddaa eden arkadaşlar olursa güvenilir olanlara kodları paylaşır, güvenilir olmayanlara da dilekçeyle mahkemeye başvurmalarını tavsiye edebilirim sadece hocam. Yorumunuz için teşekkürler.

hoca çalışmıyor ya websitesi açılmıyor diyor

Programı açıp kapatın hocam, proxy'lerin hepsi sağlam değil şuan çok düz şekilde alıyor listeyi o nedenle hata vermesi arada normal, eklerken listeye kontrol eden bir program olacak sonraki sürümler.

Kardeşim 100 TL felan fiyat çıkart alalım bunlar çok değerli şeyler ücretsiz olmaması gerekir.

Hocam fiyatlandırmayı Serkan abiden öğrendiğim tarzda yaparım yaparsam, eğer çok fazla kişinin aynı şekilde kullanması sistemi probleme sokacaksa (telefon numaralarında olacağı gibi) bu tür programlar için belirli kuruluşlara yardım yapan arkadaşlara program lisansı veririm. Sorun çözülür ;)

Kardeş eline sağlık lakin bende de arkadaşın dediği gibi flash player hatası veriyor ? dediğini yapmama rağmen düzelme yok :confused:

Teşekkürler, websitesi hiti için kullansın flash player nedeniyle yt sorun yaşayan arkadaşlar yenisinde hemen çözümünü halledeceğim ;)

Hocam eline emeğine sağlık , Allah fazlasını versin inşallah..

Başlangic boyleyse devamini siz düşunun :) gün içinde deneyeceğim bakalim :)

ellerine saglik hocam.300 izlenimi ne kadar zamana yapar program?

birden fazla url ekleme şansımız varmadır, varsa çok güzel olur ayrıca örnek vermek gerekirse
50 youtube url eklemek istiyorum ve her video 350 defa izlensin ?? bu şekilde komut verebilirmiyiz, olursa mükemmel olur.. teşekkürler..

Hocam proxy'lerin durumu, bilgisayarınızın hızı çok büyük etken izlenim hızı için. Çok daha hızlı zamanda oradaki sayıyı arttırmam mümkün; aynı şekilde birden fazla url şansımız da olabilir ancak olabildiğince insana benzeyen bir şekilde yapmaya çalışıyorum google'ın algılamasını engellemek için. Bu nedenle hızdan ziyade güvenilir olmasını istiyorum. 50 url'nin hepsi aynı adsense hesabına bağlı olacak sonra bu videolar izlenecek aynı proxy ile pek güzel olmaz. Ama şu yapılır, 5000'i geçmeyecek şekile mesela 50 url 100 kere izlensin diyebileceksiniz sonraki sürümlerde, sırayla izler. Eş zamanlısı güvenilir değil ;)

iyi güzel tebriklede...
ben istedimki birde bri çıksın 5 dk videolu alatım etsın. ne işe yarar neyapar? tehlıkesi en kotusu nedır? faydası en ıyısı nedır gibilerinden....

Hocam bu hali videolu anlatımı haketmiyor, bir iki güne göreceksiniz ;)

web sitem için bi deniyeyim sonucu yazarim

Websitesi için işlevli baya, bir de rastgele sayfa gezmeyi ayarlayacağım websitesi için, daha iyi olur öyle.

Eline saglik cok yararli bende pc ye gectigimde deneyecegim

Başarılar hocam.

Emeğine sağlık kardeş teşekkür ederim.

Eline sağlık hocam. Güzel paylaşım. Gelişmeler için takipteyim.

10 numara paylaşım elinize sağlık hocam.

ellerinize sağlık hocam

Teşekkürler herkese yorum görüşlerinizin devamını bekliyorum.

İncubus sende olmasan şu anda telefon onayı için site arıyorduk.
Bu paylaşımında yine çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
Bir paylaşım yapıyorsun Pir paylaşım yapıyorsun.

Telefon onayını çok daha kolaya indireceğim az kaldı :D Teşekkürler güzel yorum için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri