YTPara'ya Özel Youtube İzlenme ve Websitesi Hit Gönderme Programı

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Aynen dediğimi yapıp programları paylaşmısın onur eline sağlık :D:):D

:D:D:D

Ofisi aç, maaşa bağla sadece seninim abicim :D o zamana kadar sadece halk için çalışıyorum :D

---------- Mesaj saat 22:14:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:05 civarında gönderildi. ----------

Otomatik gmail açtırma efsane olur istediğimiz kadar açtırabileceksek ama captcha yı nasıl geçeceksin merak ediyorum

captcha'yı geçmekte problem yok da [MENTION=1523]mNote[/MENTION]u geçmekte problem yaşayacağım sanırım :D:D

Yine döktürmeye başlamışsın ;) Eline sağlık hocam

Ofisi aç, maaşa bağla sadece seninim abicim :D o zamana kadar sadece halk için çalışıyorum :D

---------- Mesaj saat 22:14:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:05 civarında gönderildi. ----------

captcha'yı geçmekte problem yok da [MENTION=1523]mNote[/MENTION]u geçmekte problem yaşayacağım sanırım :D:D

Tabi tabi halk içinde çalışta benim deidklerimide unutma :D bir arada şu yarım kalan çok tutması beklenen projemizi bitirelim :D

Hocam Web Sayfası Gezintisi İptal Edildi Diyor Sürekli ??

Hocam Web Sayfası Gezintisi İptal Edildi Diyor Sürekli ??

Hocam proxyler çok uyduruk çıktı beklediğim gibi olmadı, değiştirdim baya kodlamayı, bu gece yeni şekilde yayınlayacağım tekrar. Facebook üzerinden de izleme alınabilecek. Proxy'leri nereden bulabileceğinizi de yazacağım kendiniz de proxyleri ekleyebileceksiniz ;)

Hocam proxyler çok uyduruk çıktı beklediğim gibi olmadı, değiştirdim baya kodlamayı, bu gece yeni şekilde yayınlayacağım tekrar. Facebook üzerinden de izleme alınabilecek. Proxy'leri nereden bulabileceğinizi de yazacağım kendiniz de proxyleri ekleyebileceksiniz ;)

E Hadi bakalım Bekliyoruz :)

Gmail açarken captcha olur mu canım hiç olur mu böyle nerden çıkarıyorsunuz bunları :D

bence bu tarz programlar kanalları ve doğal olarakta adsenseyi sıkıntıya sokar. orjinal izlenim olmadığı uzmanlar tarafından kolay anlaşılır diye tahmin ediyorum. proxy işiyle uğraşanlar bilir büyük firmalar anlıyor proxy durumunu dikkatli olun.

Hocam eline koluna gözlerine sağlık, allah beyinciğine zarar vermesin :D, bu arada belki anlamadım sadece video linklerinimi izletebiliyoruz yoksa youtube playlistte izletebiliyormuyuz.

Teşekkürler.

Hocam eline koluna gözlerine sağlık, allah beyinciğine zarar vermesin :D, bu arada belki anlamadım sadece video linklerinimi izletebiliyoruz yoksa youtube playlistte izletebiliyormuyuz.

Teşekkürler.

Hocam bir çalışsın tamamen de sonra istediğinizi izletiriz orası kolay :D

Yorumlar için teşekkürler, iexplorer'daki çökmeler nedeniyle firefox alt yapısını kullanmaya karar verdim başarabilirsem :D denemeler devam ediyor.

Evet yeni dosyaları ekledim. Bir çok sorunu düzelttim, Flash Player eklentisi ile uğraşamadım kurulum için.

Facebook üzerinden göndermek için de ekledim. Yapmanız gereken bunun için Facebook'ta bir hesaptan videoyu paylaşıp ardından post url'sini kopyalamak.
Post URL nasıl bulunur: Paylaşımınızda sağ altta bulunan tarih kısmına tıklayın, açılan sayfanın url'sini kopyalayıp programa yapıştırın.

Otomatik proxy alıcı çalışıyor çalışmasına ancak proxyler o kadar sağlam değil. Bu nedenle de pek çok şeyde sistemde sorun çıkıyor gerekli işi yapamıyor. Kendi proxy listenizi txt dosyası içinde 212.123.231.231:8080 tarzı alt alta yazarak oluşturmanız. Proxyleri nereden bulabilirsiniz, örneğin: Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass! - Custom search #225490 Buradaki proxyleri anlattığım formatta eklerseniz txt ardından bilgisayardan proxy al seçeneği kullanarak programa ekleyebilirsiniz. Verdiğim adresteki proxyler en hızlı olanlar, aramayı ona göre düzenledim; ancak orta hızda olanları da deneyebilirsiniz. Ayrıca cookielere izin veren, youtube'e izin veren proxyleri bulmak sizin maarifetinize kalmış biraz da. Deneyelim yine hataları düzeltelim yavaş yavaş.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] çok teşekkürler hemen indirip deneyelim gerçekten paylaşım dediğin böyle olur adamlık budur sayende telefon onayını da 3cx ile çözüp aylardır kullanıyoruz herşey için çok sağolasın

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] 1kere izleniyo sonra bunlar yaziliyo :
This page can’t be displayed
Make sure the web address YouTube is correct.
Look for the page with your search engine.
Refresh the page in a few minutes.
ne yapmaliyim?

hocam net frama 4 veya altı ile debug etseniz güzel olur xp için :)

Çalıştırmadım sanırım proxyler sorunlu.
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION]

"Başlat"a tıklandığında açılan info pencerei kapatılamaz mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri