YTPRO dan Şikayetçiyim

maxiimuss

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba

Ytpro dan bir bot alayım dedim.Almaz olaydım.1 aylık paypal ile ödeme yaparak aldım.Aldığımdan beri sorunlar peşimi bırakmıyor.İlk aldığımda zaten biraz yavaştı dedim heralde geçicidir sistem iyi çalışıyor dedim.Sonra birkaç gün sonra program sürekli donmaya başladı.Daha sonra bilgisayardan video seçip hesabıma upload etmek istedim.Haliyle 1,2 tane yüklücek halimiz yok günde 30,40 video atıyorum ki millet yüzlerce atıyor.Neyse birkaç gündür programa 3 video dan fazla ekledinmi donup kalıyor.Sistem sahibine mail atıyorum yanıt vermiyor.Paypaldan parayı geri çekmeyi denedim paypalda paramı vermiyor.Kala kaldım resmen.Yani bu nasıl hizmet,bu nasıl destek sistemi.Lütfen bu ytpro sahiplerinin paramı iade etmesini istyiyorum biran önce.
[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION]

6 aylık hesabım var gayet stabil çalışıyor, sisteminizden kaynaklı bir problem olabilir. Programla alakalı olacağını sanmıyorum. İşletim sistemi olarak windows 7 öneririm.

Hocam VDS Hızından Kaynaklanabilir Mi Acaba Hiç YTPro Kullanmadım
Vds de de normal pc dede sorun aynı.3,4 taneden fazla video seçtinmi donuyor program.
vds siz mi kullanıyorsunuz
Vds de de normal pc dede sorun aynı.3,4 taneden fazla video seçtinmi donuyor program.
6 aylık hesabım var gayet stabil çalışıyor, sisteminizden kaynaklı bir problem olabilir. Programla alakalı olacağını sanmıyorum. İşletim sistemi olarak windows 7 öneririm.

Vds de de normal pc dede sorun aynı.3,4 taneden fazla video seçtinmi donuyor program.Ayrıca Windows 7 kullanıyorum zaten.

Hiçbir şekilde ne kaliteli vds em de nede kaliteli pc de çözüm bulamadım.Mutlaka bilgisayardan video yüklerken 3,4 taneden fazla seçtinmi donuyor program.Ayrıca destekleri de çok kötü.Ben kullanmayı düşünmüyorum.Zaten 3,4 gün önce aldım daha kullanamadım bile.PAramın iadesini istiyorum.

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] Bende arkadaşlardan şikayetçiyim VDS'siz kullanıyorum fakat giriş sorunu var ve video indirirken otomatik yarıda kesiliyor İP Değişti gibi bir hata veriyor 2 Gündür destek istedim skypeden ulaşmaya çalıştım geri dönen olmadı , Windows7 İşletim sistemi kullanıyorum arkadaşın dediği gibi donma sorunu var

Son düzenleme:
[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] isimli arkadaşın lütfen konuya gelmesini ve ücretin iadesini istiyorum kendisinden.

2 haftadir bende kullaniyorum hicbir sorun yasamadim. 10 kanal ekli botta. Skype den hizli destekte veriyor. Sorun sende gibi sanki.

Anlaşılan bazılarını engellemiş bazılarını engellememiş

son 3 gündür iletişim sorunu var bana da skype den dönmüyor hamza hocam normal de hemen sorunu çözerdi bence bir problemi olabilir bende de problemli 3 gündür genel sorun mu ki acaba bilmiyorum

ücret iadesini forum üzerinden değilde öncelikle kişiden isteseniz direk olarak kendisi ile uzlaşmaya çalışsanız daha iyi olur ha uzlaşamazsın veya ulaşamazsın yada uzlaşırsın paranı iade alırsın gene şikayetin varsa tabi açarsın ama bu tarz şeylerde öncelikle direk şahısla iletişime geçinki sorunsuz olsun herşey.

bende 2 aydır kullanıyorum artı sürekli vds değiştirerek kullanıyorum çok memnunum arkadaşdan problem yaşayan arkadaşlar işletim sistemlerini kontrol etsinler mutlaka sorunun kaynağını çözecekler

bir haftalık denemek için almıştım sadece 2 gün zar zor çalıştı :D

Arkadaşalr adama kaç defa destek talebi attım.Boş boş konuşmayın heralde önce iletişime geçtik.Sonra gburaya geldik.Adamın umrunda değil.

ytpro botu kullanmıyorum ama tahminimce sizin sorunuz local den kaynaklanan bir problem, ytpro masa üstü botu kendi bilgisayarınızda sizin internetinizi kullanır donma bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum neye istinaden bu kanıya vardın diye sorcak olursan vds de normal demişiiniz..

Kullandığıniz sunucu veya pc niz 1 gb ram mi program indirme ve yukleme yaparken rame asiri yuklenir ram dusuk ise programda donma kasma normaldir

illaki bir sorun olmuştur yoksa her desteğe cevap verir. 10 Liranıda geri verir merak etme.

Son düzenleme:
ytpro botu kullanmıyorum ama tahminimce sizin sorunuz local den kaynaklanan bir problem, ytpro masa üstü botu kendi bilgisayarınızda sizin internetinizi kullanır donma bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum neye istinaden bu kanıya vardın diye sorcak olursan vds de normal demişiiniz..
ben normal filan demedim.Vds dede pc dede donuyor dedim.
Kullandığıniz sunucu veya pc niz 1 gb ram mi program indirme ve yukleme yaparken rame asiri yuklenir ram dusuk ise programda donma kasma normaldir
konuda yüksek özelliklte dedim.Allah için şu konuyu bir okuyun yada yorum yapmayın
illaki bir sorun olmuştur yoksa her desteğe cevap verir

hehe kesin verir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri