YTPRO dan Şikayetçiyim

ben normal filan demedim.Vds dede pc dede donuyor dedim.

konuda yüksek özelliklte dedim.Allah için şu konuyu bir okuyun yada yorum yapmayın

hehe kesin verir.

Forumda ücret iade ve destek konusunda sıkıntısızdır ki bende kullandım. Sağlık problemi veya başka bir problem olmuş olabilir.

programı yönetici olarak çalıştırdınız mı yoksa normal mı çalıştırıyorsunuz?

ayrıca programa sağ tıklayıp uyumluluk seçeneğini windows 7 yapmayı denediniz mi ?

2.5 ay kullandım hiç sorun yaşamadım.Skype üzerinden de sürekli destek aldım.

@maxiimuss Zibidi kılıklı. "illaki bir sorun olmuştur yoksa her desteğe cevap verir. 10 Liranıda geri verir merak etme." Eksik alıntılamaşın ;)

konu muhattabı gelene kadar bence konu kilitlenmeli. gereksiz tartışmalar çıkmasın diye düşünüyorum.

2 gündür bende baglanamiyorum. Sürekli hesap aktif degil uyarisi veriyor.

Şehir dışındaki bazı özel işlerim nedeni ile desteği 2 gün aksattığım doğrudur, skype de beni online görenler varsa dikkate almasınlar skype'dan kaynaklanan bir bugdur. Yardımcı olamayacağım için ne cep telefonumdan ne de bilgisayardan oturum açmadım, şimdi biriken destek taleplerine ve iade isteklerine tek tek döneceğim. Herkese hayırlı kazançlar.

Çok şükür, vızıltı seslerinden kurtulacağız. Hoşgeldin hocam.

arkadaşlar demekki genel bi sorun var adamlarda ne yapcağını bilmio çözüm ario ondan kimseye cevap vermiodur problemi çözsünler hepinize yardımcı olurlar diye düşünüyorum
bu aralar yt pro alcak arkadaşlarda almasın boşuna

Sorun ne yok kardesim. Ben baglanti sorunu var diye yazmistim ama sifreyi yanlis giriyormusum. Az önce 10 kanala 50er videol attim.

Maximus kardeşim adam sanki dolandırmış gibi paranı gerı verır dendiğinde hehe verir demişin yaptığın terbıyesızlık degılmı

arkadaşlar demekki genel bi sorun var adamlarda ne yapcağını bilmio çözüm ario ondan kimseye cevap vermiodur problemi çözsünler hepinize yardımcı olurlar diye düşünüyorum
bu aralar yt pro alcak arkadaşlarda almasın boşuna

hocam şehir dışında olduğumu söyledim hala kafandan bir şeyler üretiyorsun? Bursadaydım Samsuna yeni döndüm büyük bir problem de göremiyorum botta derdiniz nedir anlamıyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Biraz emeğe saygı lütfen.

hocam şehir dışında olduğumu söyledim hala kafandan bir şeyler üretiyorsun? Bursadaydım Samsuna yeni döndüm büyük bir problem de göremiyorum botta derdiniz nedir anlamıyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Biraz emeğe saygı lütfen.

Lütfen artık ücretimi iade edermisiniz.

Hocam hakkını araman iyi bir şey ama 10 lira için bu kadar şeye gerek yok bence

size özel mesaj attım tenezzül edip geri dönerseniz banka hesap bilgileriniz ile iadenizi yapacağım.
Özel mesaj veya mail almadım.Ancak kendisi aradı ve iadeyi yaptı.
Hocam hakkını araman iyi bir şey ama 10 lira için bu kadar şeye gerek yok bence
Hocam mesela 10 tl değilki.Mesele bir hizmet aldık,ondan faydalanadıksa karşılığını geri almak.10 tl ye ya gider bir bot ada veririm çocuğun birine.

konu kilitlenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri