YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hesap ekleyemiyorum, kanal çekemiyorum. Yeni güncellemeyi yapıp, yönetici modunda çalıştırdığım halde şuan bu problemi yaşıyorum. Ne yapabilirim ?

indirme modülü sorunu devam ediyor hocam

ya arkadaşlar şu hesap eklemeyi benmi yapamıyorum sıkıntı genel mi ...alt kanal eklenmiyor..yönetici artık cevap versin üç gündür bekliyorum

hocam ana kanalı ekleyene kadar bir kaç defa hata verdi..üç gündür aynı hatayı alt kanal içinde alıyorum hata şu:youtube kullanıcı adınızı yada şifrenizi onaylamadı olası sebepleri de alt alta dizmiş bir şekilde hata veriyo..benim ne şifrede nede hesapta hiçbir sıkıntım yok ama eklenmiyo..bir haftalığına almıştım botu üç günü gitti böle..

hocam ana kanalı ekleyene kadar bir kaç defa hata verdi..üç gündür aynı hatayı alt kanal içinde alıyorum hata şu:youtube kullanıcı adınızı yada şifrenizi onaylamadı olası sebepleri de alt alta dizmiş bir şekilde hata veriyo..benim ne şifrede nede hesapta hiçbir sıkıntım yok ama eklenmiyo..bir haftalığına almıştım botu üç günü gitti böle..
bu soruna ilişkin burada 2 kez cevap verdim biraz konuyu irdeleseniz? son 3 sayfa baksan bile kafi biraz araştırın

teamviewer kurun hocam bana id şifre atın halledelim

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] Merhaba hocam özel seo uyguladığımızda videonun başlığının sonundan bir harf siliyor her videoda böyle

indirme modülü sorunu devam ediyor hocam
Detaylı araştırma yapacağım o halde.

bu botun başlangıcından beri olan bir hata arkadaşlar.. başlığın son harfini siler.. bunun çözümüne uğraşmıştı YTPRO hoca ama olmamıştı tekrar bir bakar.. ben o hatayi niye yapıyor ve nasıl geçeceksiniz onu söyliyeyim..
özgünleştirme seçeneklerinde siz başlığa bir şey ekleme talimatı verirseniz bu sorun ortaya çıkıyor arkadaşlar. yani bende öyleydi belki başka birşeyde de oluyordur bu sorun.. sanırım birde başlığı etikete kopyalama talimatı verirseniz yapıyor..
çözümü ise şöyle; başlığa hiç bir şey ekletmeyin ve başlığı etikete kopyatlatmayın.. sadece ayarlamalarınız açıklamalara ekleme üzerine olsun.. birde her kopyalayacağınız kanalı eklediğinizde "bu ayarları tüm kanallarıma uygula" seçeneğini seçerek kaydedin.. tabi farklı farklı çalışanlara bişey diyemem :) onlar yapmasın bunu

Hiç bu hataya denk gelmediğim için düzeltme de yapamamıştım şimdi problemi öğrendiğime göre gelecek sürümde bunu da düzeltirim bilgilendirme için teşekkürler. :)

Hesap ekleyemiyorum, kanal çekemiyorum. Yeni güncellemeyi yapıp, yönetici modunda çalıştırdığım halde şuan bu problemi yaşıyorum. Ne yapabilirim ?

Youtube üzerinden hesabınıza onay verin uygulamalarda kullanabilmek için.

ya arkadaşlar şu hesap eklemeyi benmi yapamıyorum sıkıntı genel mi ...alt kanal eklenmiyor..yönetici artık cevap versin üç gündür bekliyorum

Bot ücretsiz şu an satın almanıza gerek yoktu.

bir haftalık almıştım sorunsuz olsun da ücret önemli değil

Hocam hala hiçbir şekilde kanal ekleyemiyorum. Özelden müsait olunca yazarsanız team vereyim bakın lütfen

Hocam hala hiçbir şekilde kanal ekleyemiyorum. Özelden müsait olunca yazarsanız team vereyim bakın lütfen

Programa sağ tıklayıp sırası ile,
Özellikler>Uyumluluk>Bu programı yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin.
Problem devam ediyorsa dönüş yapın kontrol edeyim.

Programa sağ tıklayıp sırası ile,
Özellikler>Uyumluluk>Bu programı yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin.
Problem devam ediyorsa dönüş yapın kontrol edeyim.

Hocam denemedigimiz yöntem kalmadı ki.. [MENTION=15171]Katip[/MENTION] bizzat bağlanıp kendisi denedi çoğu şeyi. suan pc ye format atıyorum. gelismeleri bildiririm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, kanaldaki gizli videoları gösterme ve onları genel yapma sistemi ekleyebilir misin!!!

videdoyu render yaptırmak istiyorum (hız,çerçeve,kes) fakat indirme modülünden indirdikten sonra video işleme bölümüne gelmiyor. bazen geliyor bazen gelmiyor bekletiyor. Sorun neden kaynaklanıyor ? [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam youtube kanalını komple almıyor yarısındanda azını alıyor neden?

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] bir tane daha hata verdi hocam bakarsanız sevinirim
d41JVQ.png

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] pm attim hocam ayrica destekdende yazdim bir kac sorum olacak

Cıldırcam ya yukleme modulunde vıdeolar ısleme kondu yazıp lısteden kalkıyor vıdeoda yuklenmıyor

Cıldırcam ya yukleme modulunde vıdeolar ısleme kondu yazıp lısteden kalkıyor vıdeoda yuklenmıyor

o videolar inerken hata olmus hocam öyle oluyor onları listeden sil sonra devam et ilerde de onları tekrar indirmen gerekecek. Arada öyle bir şey oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri