Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya arkadaşlar şu hesap eklemeyi benmi yapamıyorum sıkıntı genel mi ...alt kanal eklenmiyor..yönetici artık cevap versin üç gündür bekliyorum
bu soruna ilişkin burada 2 kez cevap verdim biraz konuyu irdeleseniz? son 3 sayfa baksan bile kafi biraz araştırınhocam ana kanalı ekleyene kadar bir kaç defa hata verdi..üç gündür aynı hatayı alt kanal içinde alıyorum hata şu:youtube kullanıcı adınızı yada şifrenizi onaylamadı olası sebepleri de alt alta dizmiş bir şekilde hata veriyo..benim ne şifrede nede hesapta hiçbir sıkıntım yok ama eklenmiyo..bir haftalığına almıştım botu üç günü gitti böle..
hocam ana kanalı ekleyene kadar bir kaç defa hata verdi..üç gündür aynı hatayı alt kanal içinde alıyorum hata şu:youtube kullanıcı adınızı yada şifrenizi onaylamadı olası sebepleri de alt alta dizmiş bir şekilde hata veriyo..benim ne şifrede nede hesapta hiçbir sıkıntım yok ama eklenmiyo..bir haftalığına almıştım botu üç günü gitti böle..
[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] Merhaba hocam özel seo uyguladığımızda videonun başlığının sonundan bir harf siliyor her videoda böyle
Detaylı araştırma yapacağım o halde.indirme modülü sorunu devam ediyor hocam
bu botun başlangıcından beri olan bir hata arkadaşlar.. başlığın son harfini siler.. bunun çözümüne uğraşmıştı YTPRO hoca ama olmamıştı tekrar bir bakar.. ben o hatayi niye yapıyor ve nasıl geçeceksiniz onu söyliyeyim..
özgünleştirme seçeneklerinde siz başlığa bir şey ekleme talimatı verirseniz bu sorun ortaya çıkıyor arkadaşlar. yani bende öyleydi belki başka birşeyde de oluyordur bu sorun.. sanırım birde başlığı etikete kopyalama talimatı verirseniz yapıyor..
çözümü ise şöyle; başlığa hiç bir şey ekletmeyin ve başlığı etikete kopyatlatmayın.. sadece ayarlamalarınız açıklamalara ekleme üzerine olsun.. birde her kopyalayacağınız kanalı eklediğinizde "bu ayarları tüm kanallarıma uygula" seçeneğini seçerek kaydedin.. tabi farklı farklı çalışanlara bişey diyememonlar yapmasın bunu
Hesap ekleyemiyorum, kanal çekemiyorum. Yeni güncellemeyi yapıp, yönetici modunda çalıştırdığım halde şuan bu problemi yaşıyorum. Ne yapabilirim ?
ya arkadaşlar şu hesap eklemeyi benmi yapamıyorum sıkıntı genel mi ...alt kanal eklenmiyor..yönetici artık cevap versin üç gündür bekliyorum
Hocam hala hiçbir şekilde kanal ekleyemiyorum. Özelden müsait olunca yazarsanız team vereyim bakın lütfen
Programa sağ tıklayıp sırası ile,
Özellikler>Uyumluluk>Bu programı yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin.
Problem devam ediyorsa dönüş yapın kontrol edeyim.
Cıldırcam ya yukleme modulunde vıdeolar ısleme kondu yazıp lısteden kalkıyor vıdeoda yuklenmıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.