YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
botun sahibi beni lütfen alıntılamasın ama benim ip kirlendi baya belki botu yanlış kullanmışımdır belki başka sebepten bilemem ama kapandı mı benim 25 kanalım kapandı evet

valla ben manuel yukledigim kanallar kapanmadi bu botta ekledgm kanallar prgeam acikken kapandı yani su an orda yukleme yapıp kanalı bottan siliyorum bisey olmuyor

Hocam sizede sorayim botunuzda mesela 15 snlik videoları birleştirip tek bir video oluşturma gibi bir özellik varmı?
Ayrıca yüklü videolar için ünlem geçme mevcutmu?

Hocam skypden ısrarla yazdım sabahtan beri bekliyorum bi bakarsanız skype :D

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam botunuzu inceledim botunuz piyasadaki en sağlam botlardan biri, sayılamayacak kadar özelliği var peki bu botta kanal kanpanma durumu varmı yoksa videoyap ytkazan vs gibi botlarla aynımı açıklama getirirseniz sevinirim

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam botunuzu inceledim botunuz piyasadaki en sağlam botlardan biri, sayılamayacak kadar özelliği var peki bu botta kanal kanpanma durumu varmı yoksa videoyap ytkazan vs gibi botlarla aynımı açıklama getirirseniz sevinirim

aynı hocam bot sağlamdır fiyatına aldanmayın kullanımı basittir ben çok memnunum

Herkese hayırlı bayramlar.
SQL sunucumuzda şu an için problem var, giriş yapılmıyor maalesef.
Problem sunucu firma ile alakalı olduğundan ne zaman çözüleceği konusunda zaman veremiyorum, çok uzun sürmez umarım.
YTPRO'yu geliştirmeye devam ettiğimi ve yeni çıkacak sürümün çok daha kaliteli olacağını bilmenizi isterim.
Hayırlı kazançlar.

Herkese hayırlı bayramlar.
SQL sunucumuzda şu an için problem var, giriş yapılmıyor maalesef.
Problem sunucu firma ile alakalı olduğundan ne zaman çözüleceği konusunda zaman veremiyorum, çok uzun sürmez umarım.
YTPRO'yu geliştirmeye devam ettiğimi ve yeni çıkacak sürümün çok daha kaliteli olacağını bilmenizi isterim.
Hayırlı kazançlar.

dün geceden beri işlem yapamıyorum bir an önce düzelir umarım :(

Arkadaşlar bir sorum olcak. Programı 2 vdsdede kullanabiliyormuyuz ? yoksa sadece tek vdsmi?

YTPRO 4.0 sürümü yayınlanmıştır.

Youtube ya da lokal bilgisayarınızdaki videolardan sıralı resim üretme.
Youtube ya da lokal bilgisayarınızdaki videolardan mp3 üretme.
İnternet ya da kendi bilgisayardaki resimlerden müzikli slayt video üretme.
Ayarlanabilir boyutlu ekran kaydı ile video üretme.
Eski yüklü videlara toplu özgünleştirme uygulama
Eski yüklü videolara toplu küçük resim ayarlayabilme.
Eski yüklü videolara bir çok renk seçeneği ile toplu abone ol balonu ekleyebilme.
Yüklenen videoların isimleri orjinale çevriliyor.
Ana ekranda sanal cookie ile hesaplarınızın takibi sürekli giriş çıkış yapılmadan videolarınızın durumu takip ediliyor.
Render çalışama sorunu giderildi.
Bazı değişiklikler yapıldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri