- Web sitesi
- www.rootla.net
Eyvallah birkaç deneme yanılmayla çözdüm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eyvallah birkaç deneme yanılmayla çözdüm
hocam kolay gelsin bu indirme modülü ile indirdiğimiz videolar harddiske kayıt ediliyor o videolara girdiğimde sacma sacma harfler yazıyor ne videosu kacıncı bölüm olduğu felan yazmıyor bunu nasıl düzeltebiliriz vds olmadığı icin yükleme modülü ile videoları yükleyemiorm internet cok hızlı değil cünkü
Video ortası reklam girmiyor hocam güncelleme ne zaman gelicek
hocam bazen bug a giriyor ve videoların dolarlarını yakmıyor ve video ortasını eklemiyor.. şu an bende de o sorun var çözümünü bulamadım henüz. elle girecez gibi uğraşıyorum çözümünü bulamadım![]()
Kullandığın sunucuya bağlıhocam kısmet olursa yarın ilk işim botu almak zaten daha önce de bilgisayarıma kurmuştum..bir sorum olcak normalde bir saatlik bir filmin yüklenmesi kaç dakika da oluyo..ortalama bir süre verirseniz sevinirim iyi geceler
Kullandığın sunucuya bağlı
hocam bazen bug a giriyor ve videoların dolarlarını yakmıyor ve video ortasını eklemiyor.. şu an bende de o sorun var çözümünü bulamadım henüz. elle girecez gibi uğraşıyorum çözümünü bulamadım![]()
Hocam ben de bu bottan hayırlısıyla alıcam sormak istediğim şeyler var.Ben her gün 10 20 kanala upload yapıcam vds üzerinden YTProyu kullanarak,almayı düşünüyorum.10 20 kanalın her birine sabit 100 video atıcam.Siz nasıl çalışıyorsunuz kanal kapanması gibi spamdan kapanır mı?Bir de spamdan kapanmasının sebebi nedir videoları hızlı atması mı sizce?eğer öyleyse youploadere geçerim her video arası bekletebiliyoruz mesela?anlatır mısınız biraz?spamdan video sayısı yüzünden falan mı kapanır?ben vdsden ve bottan da eşit sayıda video yüklüyorum.Öneriniz nedir yardımcı olursanız çok sevinirim hocamVideo ortası reklam girmiyor hocam güncelleme ne zaman gelicek
Hocam ben de bu bottan hayırlısıyla alıcam sormak istediğim şeyler var.Ben her gün 10 20 kanala upload yapıcam vds üzerinden YTProyu kullanarak,almayı düşünüyorum.10 20 kanalın her birine sabit 100 video atıcam.Siz nasıl çalışıyorsunuz kanal kapanması gibi spamdan kapanır mı?Bir de spamdan kapanmasının sebebi nedir videoları hızlı atması mı sizce?eğer öyleyse youploadere geçerim her video arası bekletebiliyoruz mesela?anlatır mısınız biraz?spamdan video sayısı yüzünden falan mı kapanır?ben vdsden ve bottan da eşit sayıda video yüklüyorum.Öneriniz nedir yardımcı olursanız çok sevinirim hocam![]()
Hocam ben render yapmıcam hataları yok değil mi programın?yüklerken bir de ben bu botu özgünleştirmesi yüzünden alıyorum bir de nasıl iyi izlenim almasını sağlıyor mu çok kaliteli mi?Ayrıca spamdan kapanma kesin olmaz değil mi bunlarda hocam garantisini vermişsiniz de ben render de yapmıcam bir video arası 30 sn falan beklemesi gerekmez dğeil mi bunun?Çok soru soruyorum hocam bu arada pardonbu bot yüzünden hiç bir zaman kanal kapanmaz hocam. bunun garantisini vereyim. mayıstan bu yana bu botu kullanarak iş yapıyorum. hiç bir zaman bu bot kanal kapattırmadı. ya teliften, ya dünya engelinden, ya da gmaillerin kalitesizliğinden kapanmıştır.. yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ama kullanmak için iyi pc ve internete ihtiyaç var ya da vds.. hızlıda yükle yavaş ta yükle önemli değil render bittikçe yüklüyor zaten
Hocam ben render yapmıcam hataları yok değil mi programın?yüklerken bir de ben bu botu özgünleştirmesi yüzünden alıyorum bir de nasıl iyi izlenim almasını sağlıyor mu çok kaliteli mi?Ayrıca spamdan kapanma kesin olmaz değil mi bunlarda hocam garantisini vermişsiniz de ben render de yapmıcam bir video arası 30 sn falan beklemesi gerekmez dğeil mi bunun?Çok soru soruyorum hocam bu arada pardonAyriyetten vds var hocam o yüzden de almak istiyorum
![]()
hocam benim yapacağım tek şey videoyu yükletmek olacak bir de özgünleştirtmek.Özgünleştiriyor değil mi her zaman ben deneme aldım kullandım ama bir de botta işlemleri yapıcam upload bittikten sonra vdsden kanala giriş yapıp browserden video ortası falan varsa açıcam.Sorun olmaz dğeil mi hem bot hem browser.Browseden sadece ayarlarını yapıcam ama yönlendirme gibi.Direk yüklücem ben de dediğiniz gibi ama özgünleştirme de yapıcam.Faydası var mı sizce özgünleştirmenin?Yoksa vdsden manüel yüklemeyi düşünüyorum hocam.programın eksiklikleri var ama ben alıştığım ve bildiğim için sorun yok benim açımdan.. denemeden bilemezsiniz sizde.. ben direk yüklüyorum sorun olmuyor
hocam özgünleştirmeyi kullanıyor musunuz siz sizce işe yarıyor mu özgünleştirmesi büyük anlamda?Özgünleştirme seçenekleri var botda özgünleştirip atabiliyosun
Şuan yüklüyorum evet yarıyorhocam benim yapacağım tek şey videoyu yükletmek olacak bir de özgünleştirtmek.Özgünleştiriyor değil mi her zaman ben deneme aldım kullandım ama bir de botta işlemleri yapıcam upload bittikten sonra vdsden kanala giriş yapıp browserden video ortası falan varsa açıcam.Sorun olmaz dğeil mi hem bot hem browser.Browseden sadece ayarlarını yapıcam ama yönlendirme gibi.Direk yüklücem ben de dediğiniz gibi ama özgünleştirme de yapıcam.Faydası var mı sizce özgünleştirmenin?Yoksa vdsden manüel yüklemeyi düşünüyorum hocam.
---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:56 ----------
hocam özgünleştirmeyi kullanıyor musunuz siz sizce işe yarıyor mu özgünleştirmesi büyük anlamda?
programın eksiklikleri var ama ben alıştığım ve bildiğim için sorun yok benim açımdan.. denemeden bilemezsiniz sizde.. ben direk yüklüyorum sorun olmuyor
programı ücretsiz deneyebilmek adına setup indirdim kurdum, fakat hesap eklerken youtube tarafından onaylanmadı hatası veriyor, 3-5 hesap denedim. ücretsiz oldugundan dolayımı yapıyordur acaba? bilgin varmı bu konuda
hocam https://www.google.com/settings/u/0/security/lesssecureapps bunu enabled yap.. programlar ile irtibat kurulmasına izin verme ayarı bu..ondan yapıyordur
teşekkürler.bu konularda pek cahilim. etiket felan cekiyormu bu alet
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.