YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
İndirme modülü belli bir videoyu ndirdikten sonra 150 video kadar sorun cıkarıyor hocam

İndirme modülü belli bir videoyu ndirdikten sonra 150 video kadar sorun cıkarıyor hocam

o sorun aklımda ama biraz işi uzun indirme modülünü komple ele alıp hem o problemi hem de süre beklemeyi entegre edeceğim 1 hafta daha idare edin o şekilde.

hocam program birde donuyor dün gece bıraktım şimd donmuş hiçbir videoda atmamış?

Donma sorunu bildiğim kadarı ile yok her hangi bir hata var mı ekranda?

hocam hata olarak hani program yanıt vermezde işte sorun ara felan cıkar ya öle cıkıyor

hepsinde.Ozellikle uzak dogu dillerinde ve rakamlarda ornek isterseniz yollayabilirim

Bu şikayet bir kaç kişiden geldi sadece uzun başlıklarda mı yapıyor onu merak ediyorum. Kısa başlıklarda yok ise şundan kaynaklanıyor olabilir.
Normal yüklemelerde 100 karakter limiti ve özel karakter sınırlandırması yok fakat bir uygulama ile ytpro gibi mesela upload yaparken bazı özel karakterlerin boyutu fazla oluyor, örneğin youtube 400 byte başlık kabul ediyor. (örnek verdim tam hatırlamıyorum program önümde değil şu an) biz de başlığı 400 byte uzunluğa kadar kısaltmak zorunda kalıyoruz sorun bu da olabilir ama detaylıca incelerim yine de başlık kesme problemini.

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

hocam hata olarak hani program yanıt vermezde işte sorun ara felan cıkar ya öle cıkıyor

Muhetemelen [MENTION=13668]yavute[/MENTION] nin yazdığı hata olmuş indirme modülünde 150-200 video indikten sonra hataya düşüyor modül. O kısmı düzelteceğim.

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam bir sorum daha yükleme modunda yukarda "x ile x saniye arası bekle" derken yani ben anlamadım "0 ile 60" yazsam her video için 1 dakika mı bekleyecek sistem böyle mi çalışıyor?

Bu şikayet bir kaç kişiden geldi sadece uzun başlıklarda mı yapıyor onu merak ediyorum. Kısa başlıklarda yok ise şundan kaynaklanıyor olabilir.
Normal yüklemelerde 100 karakter limiti ve özel karakter sınırlandırması yok fakat bir uygulama ile ytpro gibi mesela upload yaparken bazı özel karakterlerin boyutu fazla oluyor, örneğin youtube 400 byte başlık kabul ediyor. (örnek verdim tam hatırlamıyorum program önümde değil şu an) biz de başlığı 400 byte uzunluğa kadar kısaltmak zorunda kalıyoruz sorun bu da olabilir ama detaylıca incelerim yine de başlık kesme problemini.

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

Muhetemelen [MENTION=13668]yavute[/MENTION] nin yazdığı hata olmuş indirme modülünde 150-200 video indikten sonra hataya düşüyor modül. O kısmı düzelteceğim.

uzun başlıkla alakalı oldugunu sanmıyorum cunku bazı başlıklar sonunda ... oluncaya kadar yazılıyor ama yinede son harfte sıkıntı cıkıyor bu tek kelime başlıkta olsa sonuc aynı

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam bir sorum daha yükleme modunda yukarda "x ile x saniye arası bekle" derken yani ben anlamadım "0 ile 60" yazsam her video için 1 dakika mı bekleyecek sistem böyle mi çalışıyor?
evet saniye cinsinden süre ayarlaması 5 dakika için 300 yazabilirsiniz.

uzun başlıkla alakalı oldugunu sanmıyorum cunku bazı başlıklar sonunda ... oluncaya kadar yazılıyor ama yinede son harfte sıkıntı cıkıyor bu tek kelime başlıkta olsa sonuc aynı

Tamamdır o soruna da en kısa sürede müdahale edeceğim.

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam para kazanma özelliğini fixleyemedin mi yine açmıyor doları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri