YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] üstad sen bilirsin bu boyu yüklemeye çalışınca günlük limit doldu hatası alıyorum nedendir acaba

Hesap eklerken video limiti soruyor oraya yüklemek istediğinizden az bir rakam girmediğinize eminmisiniz hocam onu bir kontrol edin.

İyi akşamlar,
İyi bayramlar.

merhaba başlık açıklama özgünleştirmeye tıkladığımda bütün videolarının ismini x yapıyor. tıkladığıma pişman oldum ..

Hesap eklerken video limiti soruyor oraya yüklemek istediğinizden az bir rakam girmediğinize eminmisiniz hocam onu bir kontrol edin.

İyi akşamlar,
İyi bayramlar.

bakayım hocam 9999 diye hatırlıyorum
Enteresan 1 olmuş orası hocam yardımın için çok teşekkürler.
İyi akşamlar.
İyi bayramlar

Hocam ben yeni hesap eklerken bu hataları alıyorum
1. Hata: kullanıcı bilgileriniz youtube tarafından onaylanmadı ve... tekrar girdigimde bu hata çıkıyor..
2. Hata: unhandled exception has occurre in yout application. lf you click vs vs... ve sonunda, işlem güncelleştirilebilir sorgu kullanmaıldır bu hataların çözümü ne hocam ? [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION]

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION]
Hocam dün bu saatlerde ödeme geçtim havale ile ancak hale aktif edilmedi ilgilenen kimse yok mu ?

[MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION] sitesinde telefon numarası var onu ararsan ilgilenir hocam.. aramışken bir de video ortası reklamların otomatik girilmediğini de söyler misin fixlesin :)

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam gorustum arkadasla video ortasinida halletcekmis güncelleme varmis YouTube da sure de ekleyecekmis

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] vıdeolara cerceve ve hız ayarı ekledıgım halde render yapdırıyorum renderı yapıyor yukleme ekranına gelınce vıdeolar yuklenmeden dıgerıne gecıyor ısleme konuluyor dıyor dıger vıdeoya atlıyor onu gecdım renderledıgı vıdelarda ne ses hızlanmıs ne cerceve eklenmıs yardım lutfen

Arkadaşlar bir sorunum var bota kendi bilgisayarımda kanal ekliyorum her şey tamam video emirleri veriyorum sonrasında vds de açıyorum botu ne hesaplarım ne de yükleme emirlerim görünmüyor çözümü nedir bunun?

Arkadaşlar bir sorunum var bota kendi bilgisayarımda kanal ekliyorum her şey tamam video emirleri veriyorum sonrasında vds de açıyorum botu ne hesaplarım ne de yükleme emirlerim görünmüyor çözümü nedir bunun?

Botun kendi db si var local olarak çalışan ytpro klasörüne girip ytpro.mda yı bulun vps nizdeki ytpro klasörünüze girip oraya kopyalayın bu şekilde çalışır.

İyi akşamlar.

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] vıdeolara cerceve ve hız ayarı ekledıgım halde render yapdırıyorum renderı yapıyor yukleme ekranına gelınce vıdeolar yuklenmeden dıgerıne gecıyor ısleme konuluyor dıyor dıger vıdeoya atlıyor onu gecdım renderledıgı vıdelarda ne ses hızlanmıs ne cerceve eklenmıs yardım lutfen

ayarlar-özgünleştirme ayarları- "özel url" seçip en altta bu ayarları tüm kanallara uygula seçip kaydet demelisin ondan sonra atlamaz yükler..

aynen bende şimdi yükleme yapacaktım atlıyor sürekli.. güncelleme vs olmuştur botun güncellenmesi lazım yarın irtibata geçebilirsiniz sitesinden telefonu var

hocam cerceve felan eklemede sorun yok dımı eklıyor?

bilmiyorum ki hocam yükleme yapmıyor ki bakabileyim.. [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] artık botla ilgilenirsen iyi olur 1 aydır offlinesin..

Yüklemede sorun var dimi hocam yükleme emri veriyorum yüklemiyor?

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

Botun kendi db si var local olarak çalışan ytpro klasörüne girip ytpro.mda yı bulun vps nizdeki ytpro klasörünüze girip oraya kopyalayın bu şekilde çalışır.

İyi akşamlar.

Teşekkürler hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri