S
Samsung
Guest
Kapatip tekrar ac o modulu.. Cok yukleme ya da indirmede hata verebiliyor bazen [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Denedim ama nafile hala hata alıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapatip tekrar ac o modulu.. Cok yukleme ya da indirmede hata verebiliyor bazen [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] üstad sen bilirsin bu boyu yüklemeye çalışınca günlük limit doldu hatası alıyorum nedendir acaba
Hesap eklerken video limiti soruyor oraya yüklemek istediğinizden az bir rakam girmediğinize eminmisiniz hocam onu bir kontrol edin.
İyi akşamlar,
İyi bayramlar.
[MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION] sitesinde telefon numarası var onu ararsan ilgilenir hocam.. aramışken bir de video ortası reklamların otomatik girilmediğini de söyler misin fixlesin![]()
Arkadaşlar bir sorunum var bota kendi bilgisayarımda kanal ekliyorum her şey tamam video emirleri veriyorum sonrasında vds de açıyorum botu ne hesaplarım ne de yükleme emirlerim görünmüyor çözümü nedir bunun?
[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] vıdeolara cerceve ve hız ayarı ekledıgım halde render yapdırıyorum renderı yapıyor yukleme ekranına gelınce vıdeolar yuklenmeden dıgerıne gecıyor ısleme konuluyor dıyor dıger vıdeoya atlıyor onu gecdım renderledıgı vıdelarda ne ses hızlanmıs ne cerceve eklenmıs yardım lutfen
ayarlar-özgünleştirme ayarları- "özel url" seçip en altta bu ayarları tüm kanallara uygula seçip kaydet demelisin ondan sonra atlamaz yükler..
hocam yapdım yıne aynı sorun
aynen bende şimdi yükleme yapacaktım atlıyor sürekli.. güncelleme vs olmuştur botun güncellenmesi lazım yarın irtibata geçebilirsiniz sitesinden telefonu var
hocam cerceve felan eklemede sorun yok dımı eklıyor?
bilmiyorum ki hocam yükleme yapmıyor ki bakabileyim.. [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] artık botla ilgilenirsen iyi olur 1 aydır offlinesin..
bilmiyorum ki hocam yükleme yapmıyor ki bakabileyim.. [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] artık botla ilgilenirsen iyi olur 1 aydır offlinesin..
Botun kendi db si var local olarak çalışan ytpro klasörüne girip ytpro.mda yı bulun vps nizdeki ytpro klasörünüze girip oraya kopyalayın bu şekilde çalışır.
İyi akşamlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.