hocam bildiğim kadarıyla ben cevap yazayım size.. botta api diye bişey yok yani bütün işlemler sanki web tarayıcısından youtube üzerinden yapılıyormuş gibi yapılıyor.. normal vds de manuel nasıl çalışıyorsan botla da aynı şekilde çalışabilirsin.. kanal sayısı video yükleme sayısı senin bileceğin iş bazen 300 video attığım kanal kapanmıyor bazen 25 video olan kanal kapanıyo belli olmuyo birazda şans işi ytpronun tek farkı herşeyi otomatik yapması örnek vereyim ben manuel çalışırken videoları indirip tek tek renderleyip açıklama başlık girerek yükleme yapacağıma kanallarımı ytproya girip açık bırakıyorum en önemli özelliği eklediğim kanalları otomatik taarıyor ve yeni video eklendiğinde otomatik indirip renderleyip 4 farklı kanalıma yüklüyor paralarını açıyor telifli olanları siliyor.. yanlız arada bir bakıp yapmanız lazım mesela 1000 videoda bir çok fazla video yükleme yaptıktan sonra ytpro üzerinde kayıtları sıfırlamak lazım veritabanı rahatlaması için sunucu üzerinde ytpronun tam verimini alırsın bence..
sunucudaki ip adresini kullanıyor aldığın sunucuda çok fazla yt işi yapılmıyosa iyi olur spam açısından.. aynı anda sadece 1 adet ytpro kullanabiliyosun.. senin ilk zamanki kullandığın ytproyla şimdiki arasındada çok fark var bot çok gelişti sıkıntı olduğunda kullanıcılar ancak telefonla ulaşabliyor yazıyla destek biraz gecikmeli ama benim öyle bi sıkıntım yok cafesine takılıyorum arada bir denk geliyorum