YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
kusura bakma biraz sinirliydim.tarif etsende bidaha denesem.

Önemli değil, eklediğiniz videolar bilgisayarınızda bulunan veritabanına kaydediliyor. Öncelikle Modüller>İndirme modülünden indirip Yükleme modülünden yükleme yapıyorsunuz.

5.4 versiyonu yayınlandı.

Render Yazı sorunu giderildi.
Videolara toplu eklenebilen konuşma balonu & Takip et butonu onarıldı.

Son düzenleme:
bot bende stabil çalışmıyor yardımcı olabilecek birileri var mı destekden yazdım ama cevap gelmedi.

hocam stabil çalışmayan neresi oto para çalışıyo ama video ortası ve telif modülü youtube güncellenmesiyle bozuldu güncelleme gelecek bilgi verdim ben

5.5 Güncellemesi
Telif modülü güncellendi, ünlem, eşleşen silme para açma ve video ortası çalışıyor.
Önemli not:Güncelleme yapan kullanıcılarımız video ortası sürelerini çift tırnak içinde girmelidir, (örnek: "03:00", "10:00", "20:00")
Ana ekranda video silme, para açma, video ortası girme sorunu giderildi.

5.5 Güncellemesi
Telif modülü güncellendi, ünlem, eşleşen silme para açma ve video ortası çalışıyor.
Önemli not:Güncelleme yapan kullanıcılarımız video ortası sürelerini çift tırnak içinde girmelidir, (örnek: "03:00", "10:00", "20:00")
Ana ekranda video silme, para açma, video ortası girme sorunu giderildi.
Edit ..hallettim:)

Son düzenleme:
Özgünleştirme sistemi nasıl çalışıyor hocam, detaylı bilgi verebilirmisiniz ?

1 günlük deniyebilirmiyim botu? Bilgisayarim kaldırmaz diye korkuyorum deneme şansı verirseniz bana renderleri filan deniyecem olumlu sonuc alırsam almayi düşünüyorum bende

1 günlük deniyebilirmiyim botu? Bilgisayarim kaldırmaz diye korkuyorum deneme şansı verirseniz bana renderleri filan deniyecem olumlu sonuc alırsam almayi düşünüyorum bende
Bu botu bilgisayarında kullanmanı önermem.İndirme yüklemede problem yaşarsın.VDS uzak masaüstü kiralayarak bunu kullanırsan daha verimli olur.

Bunda client Id, secret alma ve token verme yok sanırım.VDS ile kullanılacak ve çerçeve v.s renderleri yapıp yükleyecek değil mi ?
Birden çok kanal için işlem -render v.s- yapılıp aynı anda birden fazla kanala yükleme yapılıyor mu acaba ?

Bunda client Id, secret alma ve token verme yok sanırım.VDS ile kullanılacak ve çerçeve v.s renderleri yapıp yükleyecek değil mi ?
Birden çok kanal için işlem -render v.s- yapılıp aynı anda birden fazla kanala yükleme yapılıyor mu acaba ?

evet hocam ayarlıyosun indirip renderleyip yüklüyo bot kanal eklerseniz kanalıda tarıyor yeni videoları oto çekip özgünleştirerek atıyo paraları aktif ediyo video ortası giriyo telif siliyo vsvs

Üyelik alıp destekten yazın açayım deneme sürenizi.
Üstadım selamlar saygılar.Ben bu botu yt ye ilk başladığımda almıştım.Tabi o zamanlar yt hakkında hiç bir şey bilmiyordum tamamen acemiydim.Ben bota bot bana bakıp durmuştuk.Sonra da size yazmış ve ödememi iade etmiştiniz.
Şimdi benim bir kaç sorum var size :
1-Başka bot kullanıyorum ve inanın client ID ve secret yüzünden bunaldım.Bunda bu işlemler yok sanırım.Ben botu alırsam sunucu üzerinden kullanacağım.
2-Şimdi sunucu üzerinden işlem yaptığım takdirde aynı sunucu üzerinden günlük
kaç tane kanal açabilirim acaba ?
3-Sizin botun çalışma şeklinde bizim IP mi kullanılıyor ?
4-Ben aynı anda botu aynı veya farklı sunucularda açabiliyormuyum ? Sınır var mı ?
Teşekkürler.

hocam bildiğim kadarıyla ben cevap yazayım size.. botta api diye bişey yok yani bütün işlemler sanki web tarayıcısından youtube üzerinden yapılıyormuş gibi yapılıyor.. normal vds de manuel nasıl çalışıyorsan botla da aynı şekilde çalışabilirsin.. kanal sayısı video yükleme sayısı senin bileceğin iş bazen 300 video attığım kanal kapanmıyor bazen 25 video olan kanal kapanıyo belli olmuyo birazda şans işi ytpronun tek farkı herşeyi otomatik yapması örnek vereyim ben manuel çalışırken videoları indirip tek tek renderleyip açıklama başlık girerek yükleme yapacağıma kanallarımı ytproya girip açık bırakıyorum en önemli özelliği eklediğim kanalları otomatik taarıyor ve yeni video eklendiğinde otomatik indirip renderleyip 4 farklı kanalıma yüklüyor paralarını açıyor telifli olanları siliyor.. yanlız arada bir bakıp yapmanız lazım mesela 1000 videoda bir çok fazla video yükleme yaptıktan sonra ytpro üzerinde kayıtları sıfırlamak lazım veritabanı rahatlaması için sunucu üzerinde ytpronun tam verimini alırsın bence..
sunucudaki ip adresini kullanıyor aldığın sunucuda çok fazla yt işi yapılmıyosa iyi olur spam açısından.. aynı anda sadece 1 adet ytpro kullanabiliyosun.. senin ilk zamanki kullandığın ytproyla şimdiki arasındada çok fark var bot çok gelişti sıkıntı olduğunda kullanıcılar ancak telefonla ulaşabliyor yazıyla destek biraz gecikmeli ama benim öyle bi sıkıntım yok cafesine takılıyorum arada bir denk geliyorum :)

hocam bildiğim kadarıyla ben cevap yazayım size.. botta api diye bişey yok yani bütün işlemler sanki web tarayıcısından youtube üzerinden yapılıyormuş gibi yapılıyor.. normal vds de manuel nasıl çalışıyorsan botla da aynı şekilde çalışabilirsin.. kanal sayısı video yükleme sayısı senin bileceğin iş bazen 300 video attığım kanal kapanmıyor bazen 25 video olan kanal kapanıyo belli olmuyo birazda şans işi ytpronun tek farkı herşeyi otomatik yapması örnek vereyim ben manuel çalışırken videoları indirip tek tek renderleyip açıklama başlık girerek yükleme yapacağıma kanallarımı ytproya girip açık bırakıyorum en önemli özelliği eklediğim kanalları otomatik taarıyor ve yeni video eklendiğinde otomatik indirip renderleyip 4 farklı kanalıma yüklüyor paralarını açıyor telifli olanları siliyor.. yanlız arada bir bakıp yapmanız lazım mesela 1000 videoda bir çok fazla video yükleme yaptıktan sonra ytpro üzerinde kayıtları sıfırlamak lazım veritabanı rahatlaması için sunucu üzerinde ytpronun tam verimini alırsın bence..
sunucudaki ip adresini kullanıyor aldığın sunucuda çok fazla yt işi yapılmıyosa iyi olur spam açısından.. aynı anda sadece 1 adet ytpro kullanabiliyosun.. senin ilk zamanki kullandığın ytproyla şimdiki arasındada çok fark var bot çok gelişti sıkıntı olduğunda kullanıcılar ancak telefonla ulaşabliyor yazıyla destek biraz gecikmeli ama benim öyle bi sıkıntım yok cafesine takılıyorum arada bir denk geliyorum :)
Teşekkürler açıklamalarınız ve bilgiler için.Ben bu ay alayım deneme yapayım.

Not olarak: Adminin api keyini kullanıyorsunuz. Apisiz o programla yükleme yapamazsınız. Botun yapımcısına sorabilirsiniz.

Bende bir süre bu botu kullandım. Güzel bir bot. Ama botun sahibi botdaki sorunlara müdahelesi çok geç oluyor. Canlı destekden de çok yazdığım oldu. Botudaki sorunlar çözülseydi 6 aylık almayı düşünüyordum. botun şuanki durumu ne bilmiyorum

Youtubedaki kategori kapanmaları ve gelen yoğun istekler üzerine YTPRO kategorisel sistemini değiştiriyorum, artık videoları kategorilere göre değil hesaplara göre ayarlayacaksınız, yeni sürümde..
Ayrıca şu an bilinen 50 den fazla video çekmeme sorunu da düzeltilecektir.
Hayırlı kazançlar..

Şu indirme klosorünü D yada E yapamıyormuyuz c hemen doluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri