YTProdan YTYükle masaüstü botu ücretsiz buradan..

Bende gelmedi hocam. Yanlış anlamayın belki yazılımsal bir problemdir diye feedback vermek istiyorum. Malum beta sürümünde program

Her türlü görüşe açığız sıkıntı yok bir hata varsa göreceğiz ki düzeltelim..
Çekilecek kanal isimlerini doğru yazdığınızdan emin misiniz?
Çünkü doğru ise çekmesi gerekir.

başarısız! istek durduruldu: istek iptal edildi diye hata alıyoırum.

Daha önce cevabını vermiştim ama size de yazayım.
Bu durumun bir kaç nedeni var.
Youtube API kontrol serverları bazı videolara geçit vermiyor, bazı videolarda bu hatayı almanız normal, programla alakası yok.
Eğer çok fazla bu hatayı alıyorsanız yüksek piksel videoları düşük internet hızıyla yükleme yapmaya çalışıyorsunuz demektir.
1-2 mbit gibi düşük upload hızınız varsa 240p yüklemeyi deneyin.

Upload hızım düşük nankörlük yapmayayım ama bu programla 240p yükleyeceğime elimle teker teker yüklerim. Teşekkür ederim paylaştığınız için.

beta versiyonundaki başta açılan kullanıcı adı ve şifre bölümüne youtube ID ve pass mı girilecek ?

beta versiyonundaki başta açılan kullanıcı adı ve şifre bölümüne youtube ID ve pass mı girilecek ?

Hayır demo sayfasından mail adresinizle demo talebi yapın, sistem gönderecek kullanıcı adı ve şifrenizi.

---------- Mesaj saat 15:36:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:32:55 civarında gönderildi. ----------

Upload hızım düşük nankörlük yapmayayım ama bu programla 240p yükleyeceğime elimle teker teker yüklerim. Teşekkür ederim paylaştığınız için.

720p videolarda 50-60 mb bazen 200-300 mb oluyor 1mbit hızla günde kaç video atabilirsiniz ki? Program spamcılar için ideal sizin çalışma şeklinize saygı duyuyorum.

demo bilgilerini aldım

25 dakikadır programla boğuşuyorum :)

Youtube bilgilerimi girdim ,çekeceğim kanalın bilgilerini girdim 50 video istedim

ama programın ne yaptığını bir türlü göremiyorum işlem yapıp yapmadığı belli olmuyor

kanalıma girdim kontrol ettim hiç bir değişiklik olmadığını görüyorum

eksik bir şeyler var ama ne ?

demo bilgilerini aldım

25 dakikadır programla boğuşuyorum :)

Youtube bilgilerimi girdim ,çekeceğim kanalın bilgilerini girdim 50 video istedim

ama programın ne yaptığını bir türlü göremiyorum işlem yapıp yapmadığı belli olmuyor

kanalıma girdim kontrol ettim hiç bir değişiklik olmadığını görüyorum

eksik bir şeyler var ama ne ?

Çekeceğiniz kanal ismini doğru girdiyseniz, ana ekranda Yükleme listesini getir butonuna basarak yüklenecek listeyi ekrana çekebilirsiniz. Sonra Yüklemeyi başlat dediğinizde yükleme başlar. Çektiğiniz kanala yeni video geldiğinde otomatik listenize eklenir.

---------- Mesaj saat 17:02:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:58:51 civarında gönderildi. ----------

Kanal ismini doğru girdiğinizi teyit etmek için Kapanan kanalları tara menüsünü kullanın. Hatalı ya da kapanan kanallar sağ tarafta listelenir.

Çekeceğiniz kanal ismini doğru girdiyseniz, ana ekranda Yükleme listesini getir butonuna basarak yüklenecek listeyi ekrana çekebilirsiniz. Sonra Yüklemeyi başlat dediğinizde yükleme başlar. Çektiğiniz kanala yeni video geldiğinde otomatik listenize eklenir.

---------- Mesaj saat 17:02:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:58:51 civarında gönderildi. ----------

Kanal ismini doğru girdiğinizi teyit etmek için Kapanan kanalları tara menüsünü kullanın. Hatalı ya da kapanan kanallar sağ tarafta listelenir.

kanalların adı doğru sürekli kullandığım yerler ama malesef hala işlem yok
skype ekliyorum sizi bir bakarmısınız

Giriş bilgilerini nerde saklıyor. Yt telifide dağıtmayı düşünürmüsün :D

Giriş bilgilerini nerde saklıyor. Yt telifide dağıtmayı düşünürmüsün :D

Arkadaş. eğer buraya her gelene biz böyle davranırsak o zaman Başta sen Olmak üzere bütün bot satanların iş yaptırmamamız lazım.

Sen açıkladın mı ki [MENTION=2347]saLih[/MENTION] den giriş bilgilerini nerde sakladığını soruyorsun...

Arkadaş. eğer buraya her gelene biz böyle davranırsak o zaman Başta sen Olmak üzere bütün bot satanların iş yaptırmamamız lazım.

Sen açıkladın mı ki [MENTION=2347]saLih[/MENTION] den giriş bilgilerini nerde sakladığını soruyorsun...

benimki web tabanlıydı illaki mysqldi. ama bu exe efendim. ben botçu değilim hemde

Bilgiler Microsoft SQL Serverda tutuluyor. Mysql performans olarak bir adım geride kalıyor .NET uygulamalarında.

Gelen istekler doğrultusunda youtube harici kaynak siteler kategorili olarak eklenme çalışmalarına başlanmıştır Örnek: zapkolik.com otomobil kategorisi seçildiğinde program o videoları tüm hesaplarınıza atabileceği gibi istendiği takdirde direk sizin youtube otomobil kategorili hesaplarınıza yükleme yapabilecektir.

Şifrenizi ya da hesabınızı yanlış yazmış olabilirsiniz, onlar doğru ise farklı ülkeden giriş yaptığınızda da aynı hatayı alırsınız. Sorun farklı ülke ise tarayıcıdan bir defa girmeniz yeterli.

Yükleme ve indirme sisteminde de genel bir güncelleme yapıyoruz yeri gelmişken yazayım takip edenler için..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri