YTR Network 2 Yeni Duyuru - REC ve Boş Kanal Hkk.

YTR Network Boş Kanal Hkk.

Değiştirdiğimiz politikamız ardından YTR Network boş kanal almaktadır. Sitemizde yazan değerler YTPara üyeleri için geçerli değildir. Hemen başvurabilirsiniz. YTR Network

YTR Network REC'lerini Arıyor!

REC Nedir?

REC olan arkadaşlar soktukları kanalların ay sonu kazançlarından yüzde 3-10 arasında belirli bir miktar kazanç sağlayabilir. YTR Network'e aylık belirli bir sayıdan çok kanal sokacak olan (şuan için 30) kişisel kullanıcılarımız ya da mail satmak amaçlı bu işlevi kullanacak kullanıcılarımız REC olmak amaçlı başvuruda bulunabilir. Sizler için birlikte ayarlayacağımız URL üzerinden form doldurup networkümüze kaydolan arkadaşlardan bu komisyon oranını alacaksınız.

REC Başvurusu Hkk.

Tüm başvurular için bana pm aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Şuan için 30 olarak belirlediğimiz sayıya göre güvenilir arkadaşlar ile çalışmayı planlıyoruz. PM göndermeniz yeterli. Ardından skype vb. yerlerden daha detaylı konuşabiliriz.

REC Kuralları:

Komisyon oranınızı ve soktuğunuz kanal sayısını kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. Komisyon oranları kişiye özgü konuşulup anlaşılacak olup maksimum yüzde 10 olacaktır.

REC'ler başvuru yaparken eğer kanal satıcısı iseler kanalları açarken ve başvururken ip değiştirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde REC ödemelerinde de problemler çıkabilir.

Umarım gelişmelerden tüm YTR Network kullanıcıları ve YTPARA üyeleri memnundur. Amacımız ödemeleri olabildiğince alabileceğimiz, herkesi kapsayan, kimseyi ayrı tutmayan bir network oluşturmak. Belki bir iki network firması kadar yüzdeli ödeme yapamıyor olabiliriz Music Nations aracılığı ile ancak yüzde 80 üstü problemsiz Nisan ayı ödemelerinden sonra boş kanalları da kabul eden bir network olarak sizlere olabildiğince iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Teşekkürler bize destek veren herkese.

Kardesim kanalimi aginizdan cikartmama yardimci olur musun? Adamlar para ödemiyor kimseye cikmak istiyorum. ACIL.

önceki sayfada söylediğim 1000 izlenmeli telifsiz videosuz kanal için başvurdum hala yanıt gelmedi.

YTR Network Boş Kanal Hkk.

Değiştirdiğimiz politikamız ardından YTR Network boş kanal almaktadır. Sitemizde yazan değerler YTPara üyeleri için geçerli değildir. Hemen başvurabilirsiniz. YTR Network

YTR Network REC'lerini Arıyor!

REC Nedir?

REC olan arkadaşlar soktukları kanalların ay sonu kazançlarından yüzde 3-10 arasında belirli bir miktar kazanç sağlayabilir. YTR Network'e aylık belirli bir sayıdan çok kanal sokacak olan (şuan için 30) kişisel kullanıcılarımız ya da mail satmak amaçlı bu işlevi kullanacak kullanıcılarımız REC olmak amaçlı başvuruda bulunabilir. Sizler için birlikte ayarlayacağımız URL üzerinden form doldurup networkümüze kaydolan arkadaşlardan bu komisyon oranını alacaksınız.

REC Başvurusu Hkk.

Tüm başvurular için bana pm aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Şuan için 30 olarak belirlediğimiz sayıya göre güvenilir arkadaşlar ile çalışmayı planlıyoruz. PM göndermeniz yeterli. Ardından skype vb. yerlerden daha detaylı konuşabiliriz.

REC Kuralları:

Komisyon oranınızı ve soktuğunuz kanal sayısını kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. Komisyon oranları kişiye özgü konuşulup anlaşılacak olup maksimum yüzde 10 olacaktır.

REC'ler başvuru yaparken eğer kanal satıcısı iseler kanalları açarken ve başvururken ip değiştirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde REC ödemelerinde de problemler çıkabilir.

Umarım gelişmelerden tüm YTR Network kullanıcıları ve YTPARA üyeleri memnundur. Amacımız ödemeleri olabildiğince alabileceğimiz, herkesi kapsayan, kimseyi ayrı tutmayan bir network oluşturmak. Belki bir iki network firması kadar yüzdeli ödeme yapamıyor olabiliriz Music Nations aracılığı ile ancak yüzde 80 üstü problemsiz Nisan ayı ödemelerinden sonra boş kanalları da kabul eden bir network olarak sizlere olabildiğince iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Teşekkürler bize destek veren herkese.

Başvuru yapmaya çalışıyorum ama
Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

uyarısını alıyorum yardımcı olurmusunuz

reclik aldım bende 220 felan kanal bağladım bakalım sonuç vericekmi :)

Ayda 100 kanaldan fazla kanal bağlayacak olan yeni REC olmak isteyen arkadaşlar kendilerine özel teklif almak için bana PM atabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri