YTR Network Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti

günaydın herkeze. baştan belli deglmiydi. bu network önüne gelene networkluk veriyordu. skypedan 1 senedir sohbetdeyim bunlarla. sürekli sorunlular zaaten her acıdan. ben bunları taaa baştan biliyordum bişey demedim cünki şu bi gercek forumlarda bi kitle var ve bu kitle üzerinden büyük oyunlar dönüyor kimseye kendinizden başka güvenmeyin.
belki bi umut vardır öderler bilemiyorum .. ama son söz bu da her network icin gecerli youtubun. yani bizim sözümüz sıfır bu konuda network olalım olmiyalim hic bi müdahalemiz olamaz.
bu arada her network ödeme yapar ama kategoriyi bileceksiniz.

günaydın herkeze. baştan belli deglmiydi. bu network önüne gelene networkluk veriyordu. skypedan 1 senedir sohbetdeyim bunlarla. sürekli sorunlular zaaten her acıdan. ben bunları taaa baştan biliyordum bişey demedim cünki şu bi gercek forumlarda bi kitle var ve bu kitle üzerinden büyük oyunlar dönüyor kimseye kendinizden başka güvenmeyin.
belki bi umut vardır öderler bilemiyorum .. ama son söz bu da her network icin gecerli youtubun. yani bizim sözümüz sıfır bu konuda network olalım olmiyalim hic bi müdahalemiz olamaz.
bu arada her network ödeme yapar ama kategoriyi bileceksiniz.

diger söylediklerine katılıyorum hocam ama atıyorum mesela bilmemiz gerekenler içerisinde haber kategorisi varmı?vine?makyaj?bu kategorilerden darbe yedim bu ay.aralarında slayt,oyun kanallarıda var.hepsine bloke gelmiş.kimisi creativede,kimisi zoominde vb...4-10 aydır ödeme aldıgım partnerler bu ay bunlardan 1 kuruş vermedi...

benim de nisan kazancı olarak 647 dolar var ama kesinleşmedi, ödenmedi ve block da koyulmadı fakat mayıs kazancına block koyulmuş. bu nasıl iş anlamadım.

benim de nisan kazancı olarak 647 dolar var ama kesinleşmedi, ödenmedi ve block da koyulmadı fakat mayıs kazancına block koyulmuş. bu nasıl iş anlamadım.

Nisan kazancı ile ilgili detaylı bilgi almam için pm atabilir misiniz kanalı?

Arkadaşlar şimdi son görüşmeleri yaptım. Youtube tarafından konulduğu konusunda ısrarcı bu blokların. Diğer bir iki network (Quiz, Life) örnek vererek sordum dedim bu arkadaşlara neden blok konmuyor da size konuyor. Kendilerinin içinde bulundukları bir ağ var sanırım, creative'i forelası zoomini hepsinin dahil olduğu bir şey bu arkadaşlara geliyor blok sanırım. Net bir bilgisi yok Quiz'e suçlamalarda bulundu bazı konularda (para aklama falan gibi) çok önemli değil oraları. Neyse şimdi bazı arkadaşların kanalları ile ilgili tek tek sordum yüzde 90'ına copytrighted material dedi. Demedikleri için spesifik bir sıkıntı çıkanlar için kanal sahipleri ile konuştum onlarla durumu çözdük.

Şimdi peki bu blocklanan paralar ödenir mi ileride? Ödenirse nasıl ödenir dedim. Bunun için şu tüyoları verdi, direk kesin olmasa da çalışma şekli olarak şunu yapmanızı öneriyorum.

1- Kanalı silmeyin.
2- Videoları silmeyin.
3- Mümkün olduğu kadar telifsiz içerik atın. Yani mümkün olduğu kadar özgün gözüken içerikle doldurun bir sonraki ayda bu ayın payment'ı ile birlikte ödenme iht. var.

Yeni kanal bağlayacak arkadaşlar için de şunu söyleyeceğim.

1- Özel url almayın mümkünse.
2- Telifli içeriğin 2 katı kadar telifsiz içerik atın.
3- Özel url alacaksanız içinde cartoon, episode, dizi, hd tarzında şeyler geçmesin saçma sapan şeyler alın.

Bloklanma oranı bu şekilde gerçekten çok çok düşüyor. Maalesef daha ötesi şu an için yok benim yapabileceğim. Kısaca blok gelen kanalları boş bırakmayın mümkün olduğu kadar video atın içine telifsiz özgün gözüken.

incubus hocam sen şimdi sonuç olarak bu adamları tavsiye ediyor musun etmiyor musun? o önemli bizim için. siz kendi kanallarınızı sokmak için anlaşmıştınız bu adamlarla ilk başta. sizin, serkan abinin senin mnote vs diğerlerinin tüm kanallarına çatır çatır ödeme yapıyorlar mı bunlar?

incubus hocam sen şimdi sonuç olarak bu adamları tavsiye ediyor musun etmiyor musun? o önemli bizim için. siz kendi kanallarınızı sokmak için anlaşmıştınız bu adamlarla ilk başta. sizin, serkan abinin senin mnote vs diğerlerinin tüm kanallarına çatır çatır ödeme yapıyorlar mı bunlar?

Yok usta yapmıyorlar, bizde de bloklananlar var, genelle aynı oranda. Zaten dedikleri kendilerinin değil Youtube'ün yaptığı bu bloklamaları.

(Ama yine de ben çalışıyorum kendi kanallarımdan Quiz ve life'a sokamadıklarımla bu networkle)

Gorundugu gibi benzeri cevaplar diger networklerden farkli olucak bloklarin nedenleri vs soylencek deniliyordu ama bu dedikleriniz zaten biliyoruz ve diger networklerde bunu soylemisti

Paralarin odenecigine filan inanmiyorum benimde kanalimin urlsinde cartoon kelimesi geciyor ve bu ay odememi aliyorum ne kadar ilginc demi

Yok usta yapmıyorlar, bizde de bloklananlar var, genelle aynı oranda. Zaten dedikleri kendilerinin değil Youtube'ün yaptığı bu bloklamaları.

(Ama yine de ben çalışıyorum kendi kanallarımdan Quiz ve life'a sokamadıklarımla bu networkle)

Serkan abi kanit gostercegiz filan deniyordu youtube sorgusuz sualsiz mi blok koyuyor bu network e bi yazi vs gondermiyor mu?

ben tüm videoları silmiştim ben kazanmıosam bunlar da kazanmasın diye
neyse unutayım gitsin

ben tüm videoları silmiştim ben kazanmıosam bunlar da kazanmasın diye
neyse unutayım gitsin

Ben inanmiyorum hocam network bilerek blok koyar youtube koydu der videolari silme der bir daha koyar bir daha koyar bir guzel paranin ustune konar

Neye dayanarak videolari silme diyorlarsa kendi kafalarindan uyduruyorlar madem youtube blok koydu bunlari neye dayanarak soyluyorlar ozaman youtube soylemis oluyor ee ozaman youtube soyledigine gore nerde bu yazi hadl youtubede soylemesi diyelim yine neye dayanarak videolari silmeyin belki odemeler yapilir deniyor

youtubenın blok koyması vs..bışey soz konusu değıl,bellıkı paraların uzerıne yattıkları,youtube ıhtarlı kanalada kapanan kanallarada odemelerını yapmıştır ben böyle bıseyı kabul etmem ımkansız,onlarda kendınlerınce bahane buluyor bu paraları gerı almak ıcın ne yapmamız lazım buna çözüm getırmemız gerekır

RPM life quiz telifli kanallarimin parasini catir catir ödüyorlar. YOutube nin bloke koymasi ne yok arkadaslar. Kanllarinizda ne kadar video tutarsaniz bu üc kagitc music nation o kadar para kazanacak. Bizde ödeme yaparlar belki diye bekleyip duracagiz.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bir kanalim bagli ytr networke cikmak istiyorum.

Bencede videoları silin bir dahada bulaşmayın yada +18 yükleyin bir şekilde ya youtube atar yada onlar :D Bulaşıyorsanızda 100 dolar alt limitiniz olsun kanal kazancı 101 olsun ödemezler.Hakları var 25-50-75 doları ödediler bazı kanalların :D

Son düzenleme:
Bencede videoları silin bir dahada bulaşmayın yada +18 yükleyin bir şekilde ya youtube atar yada onlar :D Bulaşıyorsanızda 100 dolar alt limitiniz olsun kanal kazancı 101 olsun ödemezler.

Aynen. Bu zoomine bagli networklere bulasayim artik. Bir sekilde insan adsenseyle de devam edebiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri